- 5 Şubat 2016
- 1.740
- 2.468
- 133
Bu adamla ömür geçmez malesefMerhaba arkadaşlar. Döndüm dolaştım aşık oldumUzun bir süre sonra ilk defa midemde kelebekler uçurtan, gözlerimin yaşlarla dolmasını sağlayan bir adam var hayatımda. Aslında daha önceden hatta 3-4 yıl onceden de tanışıyorduk ancak bir şekilde birbirimizi fark ettik ve 1 aydır iletişim halindeyiz. Ancak kızlar kafama takılan sorular var ve bunları sizinle paylaşmak istiyorum
Ben normalde çok romantik bir kadın değilimdir ancak sevgimden sanırım sürekli şiirlerle şarkılarla seven bir insana dönüştüm . ancak o daha az ilgili gibi. ben tüm ilgimi ve sevgimi elimde olmadan gösteriyorum ve bu yuzden de biraz çekiniyorum ileride sıkılır mı diye
2.problem benim kıyafetlerimi, arkadaş çevremi problem olarak görebilecek potansiyelde. sıfır kollu giymem onun için açık, normal bir arkadaşımın evinde toplandığımızda eğer erkekse bu yanlış vb. bana garip gelen düşünceleri var. Hatta şöyle bir düşüncesi de var ki eğer evlenirsek otele gitmezmiş, onun eşi bikiniyle yanında güneşlense o adam olmazmış.
3.olarak ailesinden beni saklıyor fellik fellik, bu kadar mı öcüyüm?
4.olarak etnik köken farkımız var benim için herkes dünyalı hiç önemli değil ancak onun ailesi ve benim ailem için problem yaratır mı bilmiyorum..
Ve en çok da kafama taktığım, bana bir sevgilim olur musun diye bile sormadı kızlar.., o beni ömürlük görüyormuş yapacagı tek teklif evlenme teklifi olurmuş. ancak ben güzel sözlerle 2 cümle bekledim yani, ve gelmedi.zamanla bitanemler aşkımlar çıktı, baktık ki sevgiliyiz
Herkesten yorum bekliyorum
İYİ RAMAZANLAR OLSUN![]()