sizce uyuşmuyor muyuz

1- Evet herkes gibi biz nasıl sıkılıyorsak oda sıkılır. Biraz kendini geri çekmelisin.O da sana göstersin..
2- Bu problem ileride ve şimdisi içinde fazla sıkıntı yaratır gibi ya sen anlayışlı olacaksın yada o (onun olacağını sanmıyorum)
3- Seni ailesinden saklama nedeni kabul etmeyeceklerini düşünmesi.
4- Bu basite alıncak bi problem değil, Siz ikiniz olarak bakma ailelerde işin içine girecek evlilik gibi ciddi bir olayda çok çok çok iyi düşün..
*Son olarak Hadi Sevgili olalım gibi teklifler bana çocukca geliyor, belki o da bu kafadadır.

O adamlığı neye göre düşündüğünden belli ki bence çokta çaba göstermeden ayrılın derim bir erkek kıyafete karışıyorsa sıkıntı Cidde'n (tecrübeyle sabit),şöyle ki sen onun istekleri doğrultusunda ilerlersen sorun olmaz ama ilerki Zaman'larda sorun haline getireceksin hep kendinden bişeylerin gittiğini ,fedakarlık ettiğini kendin görüp artık isyan edeceksin yani bir kıyafetle fedakarlık olur demeyin sonuçta karşındaki insanın isteğine göre şekillendiriyorsun kendini giydiklerini giymemeye başlıyorsun sıkıntı .
Ailesinden saklamasına takılma söylemeyebilir daha 1 aylık o süreçteymişsiniz . Ama köken kültür durumu da zor gibi sana beyaz gelen ona Kara gelcek . Aileler görüşmeyebilir ama sen sürekli o ailenin içerisinde olacaksın kendin yapabilecek misin onu düşünmelisin şimdiden kısıtlamalara başlamış rahat bir insan için zor bir hayat açıkcası . Açıkcası elle tutulacak bir ilişki görmüyorum .Hakkında hayırlısı olsun .
Ailesiyle yapabilecek olup olmadığımı hiç düşünmemiştim çünkü daha hiç bir fikrim yok sadece muhafazakar olduklarını biliyorum.. Teşekkür ederim

Başladık.. Ancak ben de korkuyorum. Hem kaybetmekten, hem de bu tarz muamelelerle yıpranmaktan.
Yıpranacaksın,hem de çok.
Sen ne isen adam tam tersi.
Şimdilik ufaktan başlamış canını sıkmaya ileride canın sıkılmayacak,yanacak.
Kimsenin değişme ihtimalinin olmadığını artık çocuk değiliz biliyoruz.
Nelere katlanabilirsin,neler asla olmamalı diyorsun bir kere daha ölç tart ,geleceğe hazır ol en azından.

Canım siz birbirinize uygun değilsiniz
Bu saydığın sebeplerin tek 1 tanesi bile bir ilişkiyi sorgulamaya yeterken sizde başlıca problemlerin hepsi bir arada maşallah :KK43:
Çok aşık olmuşsun ama ya zaman içerisinde yaşadıkça ve gördükçe üzülerek bitecek, ya da mantıklı bir kararla.. Ama bitecek
Benim fikrim bu. Mutlu bir hayat dilerim..

Ailesiyle yapabilecek olup olmadığımı hiç düşünmemiştim çünkü daha hiç bir fikrim yok sadece muhafazakar olduklarını biliyorum.. Teşekkür ederim
Zor gibi ama inşallah doğru Olan kararı verirsin şu süreçte öyle zor ki gelgitler soru işaretleri çok yaşanıyor malesefki

sizi gizlemesi, aşk sözcüklerine boğmaması veya sevgili olalım dememesi çok önemli problemler değil de bence kıyafet, arkadaş ve ortam kısıtlaması büyük sorun olabilir.
hiç denediniz mi onu yanına kolsuz kıyafetle giderek veya bu akşam Ali'lerde toplaşacaz hep birlikte diyerek? bence bu konuları deneyerek gerçek bakış açısını öğrenebilirsiniz ve ona göre karar verirsiniz.

Ben normalde çok romantik bir kadın değilimdir ancak sevgimden sanırım sürekli şiirlerle şarkılarla seven bir insana dönüştüm . ancak o daha az ilgili gibi. ben tüm ilgimi ve sevgimi elimde olmadan gösteriyorum ve bu yuzden de biraz çekiniyorum ileride sıkılır mı diye

İlk zamanlar öyle olur ama genelde karşılıklı. Tek taraflı olması sıkıntı. Kesinlikle fazlası abartı.

2.problem benim kıyafetlerimi, arkadaş çevremi problem olarak görebilecek potansiyelde. sıfır kollu giymem onun için açık, normal bir arkadaşımın evinde toplandığımızda eğer erkekse bu yanlış vb. bana garip gelen düşünceleri var. Hatta şöyle bir düşüncesi de var ki eğer evlenirsek otele gitmezmiş, onun eşi bikiniyle yanında güneşlense o adam olmazmış.

Tamamen ayrı görüşlere sahip olduğunuzu gösteriyor.
Siz tüm bu fedakarlıkları yapacak mısınız?
Değil bir erkek hiç bir erkek için kendinizi kalıplara sokmayın.

3.olarak ailesinden beni saklıyor fellik fellik, bu kadar mı öcüyüm?

Ciddi düşünmeden asla söylemeyecektir. 2. probleminizden yola çıkarak diyorum ki kendinizi o kalıplara sokarsanız ailesinin yanında hiç bir şey olacaksınız. Zira adam size saygı duymuyor korkuyor ki söylemiyor. Gerçi sadece tercihte olabilir ama pek öyle gelmedi bana.

4.olarak etnik köken farkımız var benim için herkes dünyalı hiç önemli değil ancak onun ailesi ve benim ailem için problem yaratır mı bilmiyorum..
Ve en çok da kafama taktığım, bana bir sevgilim olur musun diye bile sormadı kızlar.., o beni ömürlük görüyormuş yapacagı tek teklif evlenme teklifi olurmuş. ancak ben güzel sözlerle 2 cümle bekledim yani, ve gelmedi.zamanla bitanemler aşkımlar çıktı, baktık ki sevgiliyiz:dua::dua:

Henüz bir ömürlük görmüyor. Değerlendiriyor.
Sizin yerinizde olsam başlamadan bitiririm.

ben hiçbir anormallik göremedim herkes gidip kendisinin aynısı bir adamla mı evleniyor sanki. hiçbiri aşılamayacak bir problem değil. zaten bir sıfır koldan ötürü falan bitirecekseniz bitsin gitsin aşk değildir o. sizin kelebekler yolu şaşırmıştır. bunların hepsi aşılabilecek problemler ki bence problem bile değil hallolur zamanla.

sizi gizlemesi, aşk sözcüklerine boğmaması veya sevgili olalım dememesi çok önemli problemler değil de bence kıyafet, arkadaş ve ortam kısıtlaması büyük sorun olabilir.
hiç denediniz mi onu yanına kolsuz kıyafetle giderek veya bu akşam Ali'lerde toplaşacaz hep birlikte diyerek? bence bu konuları deneyerek gerçek bakış açısını öğrenebilirsiniz ve ona göre karar verirsiniz.

Evet denedim, zaten ben onun için giydiğimi değiştirmiyorum. Gayet buluşmalarımıza askılı kıyafetlerimle gidiyorum. Yan yanayken bir şey söylemiyor ancak daha sonra telefonda konuştugumuzda vs. çıtlatıyor ben de öyle anlıyorum. Başka bir erkeğe kesinlikle tahammül edemiyor. Hatta şöyle bir olay yaşadım, ikimizin de en yakın arkadaşı aynı. ve erkek. Geçenlerde ben en yakın erkek arkadaşımızlaydım ancak o yoktu. eski bir arkadaşımıza rastladık. akşam bir kafede oturduk birkaç saat. ertesi gün için kahvaltı planları vs. yapmıştık. bunu gece ona anlattığımda siz samimi değildiniz bildiğim kadarıyla ben senın baska bir erkekle olmanı sindiremem vs. dedi ben de ARKADAŞ OLARAK, SANA SEVGİLİ OLAYIM DEMİYORUM dedim ancak kafa yapısı bu yönde.. anladınız beni.

En sevmediğim tip 2 numara... sahsen benim.için bir ayrılma sebebi.. eğer sen ben kendi benligimden vazgecebilir dediklerini yaparım dersen.. Problem yok ama vazgecemem dersen eninde sonunda ayrilirsiniz 6 sene bunu tecrübe etmiş biri olarak söylüyorum :bicak:

En sevmediğim tip 2 numara... sahsen benim.için bir ayrılma sebebi.. eğer sen ben kendi benligimden vazgecebilir dediklerini yaparım dersen.. Problem yok ama vazgecemem dersen eninde sonunda ayrilirsiniz 6 sene bunu tecrübe etmiş biri olarak söylüyorum :bicak:

Başım ağrıdı :))) Kendimden ödün verebileceğimi sanmıyorum. O da böyle kabullenemeyeceğe benziyor.. Sevmiştim oysa kii :(

Evet denedim, zaten ben onun için giydiğimi değiştirmiyorum. Gayet buluşmalarımıza askılı kıyafetlerimle gidiyorum. Yan yanayken bir şey söylemiyor ancak daha sonra telefonda konuştugumuzda vs. çıtlatıyor ben de öyle anlıyorum. Başka bir erkeğe kesinlikle tahammül edemiyor. Hatta şöyle bir olay yaşadım, ikimizin de en yakın arkadaşı aynı. ve erkek. Geçenlerde ben en yakın erkek arkadaşımızlaydım ancak o yoktu. eski bir arkadaşımıza rastladık. akşam bir kafede oturduk birkaç saat. ertesi gün için kahvaltı planları vs. yapmıştık. bunu gece ona anlattığımda siz samimi değildiniz bildiğim kadarıyla ben senın baska bir erkekle olmanı sindiremem vs. dedi ben de ARKADAŞ OLARAK, SANA SEVGİLİ OLAYIM DEMİYORUM dedim ancak kafa yapısı bu yönde.. anladınız beni.

Geri kafalı bir erkek görüşünce ne oluyor ki tanıyormuş da ortak arkadaş . O yanında olunca ok tek olunca mı sıkıntı oluyormuş ?

Uyuşmuyor gibisiniz ama zamanla aşılabilir şeyler bunlar.
Zaman ve emek harcayıp denemeden emin olmazsınız olup olmayacağına...

Başım ağrıdı :))) Kendimden ödün verebileceğimi sanmıyorum. O da böyle kabullenemeyeceğe benziyor.. Sevmiştim oysa kii :KK43:

Ahh ahh herkes seviyor ama bir yerde mantığını devreye sokmalısın ki ilerde mutsuz bir evlilik mutsuz bir hayat kendine güveni olmayan bir insan haline gelmemek adına .

Uyuşmuyor gibisiniz ama zamanla aşılabilir şeyler bunlar.
Zaman ve emek harcayıp denemeden emin olmazsınız olup olmayacağına...
Ben de böyle düşünüyordum,
ancak burada onca kişi olmaz yazdığına göre bir keere daha düşünmeliyim gibime geliyor..

Seni en iyi ben anlarım.. :super: zamanında çok çok çok taparcasina sevmiştim... seninki kadar sert olmasa da benim de 2 numara gibi problemlerim oldu hatta ilişkideki yek problem oydu. Başlarda birqz susuyorlar ama zaman geçtikçe evin dışına adım atman dahi problem oluyor.. O kadar çok sevdim ki sana anlatamam.. şu An evliyim eşimi seviyorum ama o çok farklıydı hala aklıma gelince keşke daha farklı olsaydı diyorum.. eşim de tam tersi benim hiçbir seyime karismaz hayatımda tanıdığım en modern insan onunla çok mutluyum. Diğeriyle evlensem şu anki mutlulugum asla olmazdı bundan eminim... çünkü aşk bitince gerçeklerle yuzlesiyorsun ve gerçekler senin hayal ettiğin değilse ciddi hayal kırıklığı.. 6 senemi verdim ayrılık çok zor oldu ama iyi ki olmuş diyorum.. sana tavsiyem eğer dayanamam diyorsan uzatmadan ayrıl :sus:

Başım ağrıdı :))) Kendimden ödün verebileceğimi sanmıyorum. O da böyle kabullenemeyeceğe benziyor.. Sevmiştim oysa kii :KK43:

Kızmayın bana ama ben sizin heyecanlandığınızı düşünüyorum :KK51:

Karşınıza çok daha iyileri çıkar. Sizi istediğiniz gibi seven, sizi olduğunuz gibi kabul eden.. Neden bunu kendinize çok göresiniz? Unutmayın, siz değerlisiniz.

Kökleri sağlam bir ilişki için mutlaka birşeylerden ödün vermek gerekir ama bu o sevmiyor diye yemeğe pul biber atmamak kadar filan olur. Sizin durumda çok daha ciddi şeyler yaşanır. Ve farkındaysanız siz değişeceksiniz sürekli, ama onun geri adım atmayı planladığı hiç bir nokta yok.

Ben de mutaassıp yaşayan biriyim. Ama hem mutaassıp eş isteyip hem de özgür bir hayat tarzını benimsemiş kızlarla ilişki yaşayan, bu ilişkide de kızların üzerine baskı kurup hayatlarını zehir eden erkeklere zerre kadar saygım yok. :sinirli:

Hiç dediğiniz karakterde bir insan olmadım, her zaman için daha baskın yönetici özgürlüğüne düşkün mantıkçı bir insan oldum. kova burcuyum ve tüm özelliklerini taşırım. ancak bilmiyorum son 1 ayda iliklerime kadar aşık olduğumu hissettim, belki de geçicidir.. belki de fazla kapılmamalıyım...

Haha kendimi gördüm sende :) Kova burcuyum özgürlüğüme düşkünüm baskın karakterde olduğumu düşünürdüm ama bazen alttan alayım seviyorum diye kandırabiliyorsun kendini o da bir yere kadar :) aynı bu senin anlattığın karaktere yakın nişanlım vardı ve sana anlattığım gibi 1 sustum 2 sustum seviyorum aman aramız bozulmasın dedim sonra bir patladım herşey bitti :)

bu durumu ne kadar sindirebilirsin ona bağlı o halde.
benim nişanlımda ilk tanıştığımız zamanlarda herhangi bir erkekle dışarı çıkacak olsam tavır yapıyordu bana. o kadar kavgalar ettik ki, kaç kere başlamadan bitsin madem dedim. benim kardeşimden yakın iki tane erkek arkadaşım var, herkes bir yana onlar bir yana. ya kabullenirsin ya sen bilirsin dedim açık bir şekilde. daha sonra bi şekilde bunları atlattık ve sevgili olduk, bu konulardaki tavrımı çok net bildiği için hiçbişey diyemedi bi daha. 16 aydır beraberiz 1 aydır da nişanlı. şuan gayet rahat bir şekilde onun yanında arkadaşlarımla konuşabiliyorum, beraber plan yapıyoruz vs.
yani illa ki olmaz demiyorum denemeden bilemezsin ama tavrın çok net olmalı. sen bir adım geri gittiğin anda bu konuda bundan sonra istediği gibi seni yönlendirebileceğini düşünür.

Back
X