- Emoji Skoru
- 1.021
- Puanlar
- 113
1- Evet herkes gibi biz nasıl sıkılıyorsak oda sıkılır. Biraz kendini geri çekmelisin.O da sana göstersin..
2- Bu problem ileride ve şimdisi içinde fazla sıkıntı yaratır gibi ya sen anlayışlı olacaksın yada o (onun olacağını sanmıyorum)
3- Seni ailesinden saklama nedeni kabul etmeyeceklerini düşünmesi.
4- Bu basite alıncak bi problem değil, Siz ikiniz olarak bakma ailelerde işin içine girecek evlilik gibi ciddi bir olayda çok çok çok iyi düşün..
*Son olarak Hadi Sevgili olalım gibi teklifler bana çocukca geliyor, belki o da bu kafadadır.
2- Bu problem ileride ve şimdisi içinde fazla sıkıntı yaratır gibi ya sen anlayışlı olacaksın yada o (onun olacağını sanmıyorum)
3- Seni ailesinden saklama nedeni kabul etmeyeceklerini düşünmesi.
4- Bu basite alıncak bi problem değil, Siz ikiniz olarak bakma ailelerde işin içine girecek evlilik gibi ciddi bir olayda çok çok çok iyi düşün..
*Son olarak Hadi Sevgili olalım gibi teklifler bana çocukca geliyor, belki o da bu kafadadır.

zamanında çok çok çok taparcasina sevmiştim... seninki kadar sert olmasa da benim de 2 numara gibi problemlerim oldu hatta ilişkideki yek problem oydu. Başlarda birqz susuyorlar ama zaman geçtikçe evin dışına adım atman dahi problem oluyor.. O kadar çok sevdim ki sana anlatamam.. şu An evliyim eşimi seviyorum ama o çok farklıydı hala aklıma gelince keşke daha farklı olsaydı diyorum.. eşim de tam tersi benim hiçbir seyime karismaz hayatımda tanıdığım en modern insan onunla çok mutluyum. Diğeriyle evlensem şu anki mutlulugum asla olmazdı bundan eminim... çünkü aşk bitince gerçeklerle yuzlesiyorsun ve gerçekler senin hayal ettiğin değilse ciddi hayal kırıklığı.. 6 senemi verdim ayrılık çok zor oldu ama iyi ki olmuş diyorum.. sana tavsiyem eğer dayanamam diyorsan uzatmadan ayrıl