sizce uyuşmuyor muyuz

Merhaba arkadaşlar. Döndüm dolaştım aşık oldum :KK200:Uzun bir süre sonra ilk defa midemde kelebekler uçurtan, gözlerimin yaşlarla dolmasını sağlayan bir adam var hayatımda. Aslında daha önceden hatta 3-4 yıl onceden de tanışıyorduk ancak bir şekilde birbirimizi fark ettik ve 1 aydır iletişim halindeyiz. Ancak kızlar kafama takılan sorular var ve bunları sizinle paylaşmak istiyorum
Ben normalde çok romantik bir kadın değilimdir ancak sevgimden sanırım sürekli şiirlerle şarkılarla seven bir insana dönüştüm . ancak o daha az ilgili gibi. ben tüm ilgimi ve sevgimi elimde olmadan gösteriyorum ve bu yuzden de biraz çekiniyorum ileride sıkılır mı diye
2.problem benim kıyafetlerimi, arkadaş çevremi problem olarak görebilecek potansiyelde. sıfır kollu giymem onun için açık, normal bir arkadaşımın evinde toplandığımızda eğer erkekse bu yanlış vb. bana garip gelen düşünceleri var. Hatta şöyle bir düşüncesi de var ki eğer evlenirsek otele gitmezmiş, onun eşi bikiniyle yanında güneşlense o adam olmazmış.
3.olarak ailesinden beni saklıyor fellik fellik, bu kadar mı öcüyüm?
4.olarak etnik köken farkımız var benim için herkes dünyalı hiç önemli değil ancak onun ailesi ve benim ailem için problem yaratır mı bilmiyorum..
Ve en çok da kafama taktığım, bana bir sevgilim olur musun diye bile sormadı kızlar.., o beni ömürlük görüyormuş yapacagı tek teklif evlenme teklifi olurmuş. ancak ben güzel sözlerle 2 cümle bekledim yani, ve gelmedi.zamanla bitanemler aşkımlar çıktı, baktık ki sevgiliyiz:dua::dua:
Herkesten yorum bekliyorum
İYİ RAMAZANLAR OLSUN:KK200::KK200:
Bu adamla ömür geçmez malesef

Peki nişanlınız hiç sizin için adım atmamış mıydı? o da kendini değiştirmeye çalışmadı mı?

İlk başlarda görünürde değişir gibiydi ama zaman geçtikçe hiç bişeyin değişmediğini gördüm maleseff

Ya onun üslubu çok sert olmuş yani KİB'leseniz yeri ama şunu sormazsam çatlarım: Bu sorunlara, negatifliklere rağmen ona nasıl aşık kalabiliyorsunuz? Bu bana çok ilginç geliyor. Normalde bu tarz düşüncelerinden dolayı soğumanız gerekirdi, tanıdıkça çıkıyor çünkü ortaya böyle şeyler. Kafa yapısını geri plana atan biri değilsiniz anladığım kadarıyla, nasıl oluyor da soğuyup uzaklaşmıyorsunuz? Saydıklarınız bir ilişkiden koşarak kaçmanızı gerektirecek şeyler aslında bi açıdan bakınca. Yarın öbür gün mesleğiniz falan da sorun olabilir onun için, üniversite mezununa karşı lise mezunu...

Şöyle ki her şey zaten çok yeni, diyorum ya konuşmaya başlayalı sadece 1 ay oldu. ve bu süreçte 2 haftası sadece flört ile geçti. bence erken bile uyanıp bazı şeyleri hemen fark ettim bu da mantıkcı olmamdan kaynaklanıyor.

benm eşimde aynı öyle bri ama bn bunları problem olarak görmedm hiç. çünkü aile yapılarımız benziyor.
ama sen bunu problem olarak görüyosan ayrı dünya insanlarısnz. şmdi bi çok şeye ikna etsende ewlenince aynı şeyler tekrar başlar.. ya değişceksin yada başlamadan bitirceksin başka yol yok

Çok teşekkür ederim paylaşımınız için ancak eşiniz de bence bu sürece aktif olarak katımış her şeyi sizden beklememiş. Ve benim yazmayı unuttuğum bir diğer probleme daha parmak basmışsınız. ben şuan üniversite okuyorum ve kendisi lise mezunu, üni okumayı da düşünmüyor

Aşırı derecede uyumsuzsunuz
Bence bu adamla kimse olmasın zaten
azalarak bitsin bu düşünce deki erkekler

Belli ki yetiştirilme tarzlarınız farklı..Düşünceler farklı..Ama sevgiyle her sorun aşılabilir diye düşünüyorum..İkinizde ' ben böyleyim.! ' diye rest çekerseniz ilişkiniz uzun ömürlü olmaz..Burdan öyle görünüyor..Şimdi sana herşey toz pembe,biraz zaman geçince daha net görebilirsin..

Ayrıca 'sevgilim olur musun? ', 'benimle çıkar mısın? ' vs bunlar gereksiz ayrıntılar,takılma..

Benim de eşim sevgilim olur musun diye sormadı zamanında.
Hiç problem etmedim. Daha doğrusu böyle bir soru beklemediğim için problem etmek aklıma gelmedi.

Ailesinden bu kadar saklamasının farklı bir nedeni olabilir diye düşünüyorum.
Burnuma kötü kokular geldi.

Üslubunuza dikkat edin, bu arada bence beyin ameliyatı konusunda tecrübelisiniz ondan yorum yazmışsınız :)
Aaa bak seni elestirdigimi anlamissin demekki hala senin icin umut var, kendi acinasi caresizliginin icinde baskasina camur atmasan keske dahada zavalli duruyorsun cunku burdan..

ama yok sen boyle devam et tatlim sana boylesi yarar ancak

Etnik köken kime göre sorun?
Size mi yoksa ona göre mi sorun?
Bana etnik kökenini söylediğinde benim için asla problem olmadıgını soyledım, zaten bılıyordum dedım. o da bana benım ıcın de problemdegıl dedı. ancak ben aıleler ıcın dusundum. acaba aılem sıkıntı eder mı? ya da onun aılesı ? diye.bir de eğitim düzeyi farkı var. ben lisans öğrencisiyim ve mutlaka master doctora yapacagım, o lise mezunu. ben dert etmesem bile kendine dert eder mi?

Bana etnik kökenini söylediğinde benim için asla problem olmadıgını soyledım, zaten bılıyordum dedım. o da bana benım ıcın de problemdegıl dedı. ancak ben aıleler ıcın dusundum. acaba aılem sıkıntı eder mı? ya da onun aılesı ? diye.bir de eğitim düzeyi farkı var. ben lisans öğrencisiyim ve mutlaka master doctora yapacagım, o lise mezunu. ben dert etmesem bile kendine dert eder mi?
Aslında diğer sorunlarınız olmasa etnik köken fazla sorun olmaz diye düşünüyorum. Lakin diğer sorunlarınız göz ardı edilemeyecek problemler. Daha birinci aydan bu problemlerle karşı karşıysanız ileride daha büyük problemler çıkabilir yani yol yakınken aileler işin içine girmeden bazı şeyleri bitirmek en iyisi. Ha yok düzelme gibi bir ihtimal varsa ne ala ama bunlar bu şekil devam ederse hem sizin için hem onun için sorun. Allah hakkınızda hayırlısını nasip eder inşallah :KK45::KK51:

Mutaassıp erkekle olmaz asla. Hayatınız zehir olur.
Sadece çıtlatıyor, çok ısrar etmiyor demişsiniz de ilk ay olduğu için olabilir mi :)
Ailesiyle sizi, sizi istediği kıvama getirince tanıştıracak. O arada kendine iyice bağlamış olacak, "sıfır kol giymesen iyi olur hayatım" "o adamla niye oturdun yakın değildiniz diye biliyorum" lafları, "başını kapatacaksın yoksa bu iş olmaz" "erkekle oturduğunu görürsem..." laflarına evrilecek.

Etnik köken haricinde erkek arkadaşımla bizim de benzer sorunlarımız vardı. Eğitimimiz denk ama yetistigimiz ortam, kültür farklı. Burada önemli olan şu; kendini saklamamak. Biz aynı yerde çalışıyoruz. Giyimimi kusamimi biliyor görüyor. Kavga etmeden kendinden taviz verme. O zaten ya sana uyum sağlayacak ya da bitecek. Sen busun çünkü;-)

Etnik sorunlar veya ailesinin muhafazakar olması asılabilir sorunlar derdim erkek arkadaşınla paralel hayat tarzınız olsaydı. Ama ne yazık ki uyumlu değilsiniz yuruse bile tavizlerle ve mutsuzluklarla... benim eşimin ailesi de muhafazakar ama eşimle dünyaya bakışımız aynı haliyle bana hiç karışmadı bugüne kadar. Karışsa da sanırım ben aşkından ölsem devam edemezdim.
Tavizlerle devam edip mutlu olan yok. Giyimine hayatına kisiligine karıştırma seven insan olduğu gibi sevmeli. Değiştirmek istiyorsa orada aşk yoktur. bence degismeni bekleyecekse uzatmamak ayrılmak lazım.

Back
X