Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çizgi görüyorum ben canım hayırlısı olsun 5 dk içinde mi çıktı ?
Tebrikler canimLütfen yardım edin![]()
Sabah ilk idrarla tekrar deneyebilirsin canım adetin geçti miEvet cnm ama fazla gözükmüyor sadece işikla gözüküyo
Napim biliyorum erken gebelik testi aldırcam sabah tekrar yapıcamÇizgi görüyorum ben canım hayırlısı olsun 5 dk içinde mi çıktı ?
Evet 4 gün ama pcos oldugum için zaten adet gecikme oluyoduSabah ilk idrarla tekrar deneyebilirsin canım adetin geçti mi
Sabah yapman daha sağlıklı canım adetin geçtiyse de kan verebilirsin7
Napim biliyorum erken gebelik testi aldırcam sabah tekrar yapıcam
O zaman bence kan vermelisin canım senin yerinde olsam sabah testi tekrarlar yine böyle çıkarsa kan vermeye giderdimEvet 4 gün ama pcos oldugum için zaten adet gecikme oluyodu
Geçti ama hep geçiyı zaten 2 senelik evliyim kimyasal gebelik oldu sadece çok istiyorum korkuyorum kan testi vermeyeSabah yapman daha sağlıklı canım adetin geçtiyse de kan verebilirsin
İşallah nolur dua edinO zaman bence kan vermelisin canım senin yerinde olsam sabah testi tekrarlar yine böyle çıkarsa kan vermeye giderdim ☺Hayırlı haberini alırız inşallah
Bende kimyasal yaşadım 3 kere hemde canım. Yapacak bişey yok olacağı varsa oluyor işte ama testin tekrar pozitif çıkarsa kan vermelisin ve düzenli artıp artmadığına bakmalısınGeçti ama hep geçiyı zaten 2 senelik evliyim kimyasal gebelik oldu sadece çok istiyorum korkuyorum kan testi vermeye
Tmm canım destigin için minnettarım en azından ihtimali bile güzelBende kimyasal yaşadım 3 kere hemde canım. Yapacak bişey yok olacağı varsa oluyor işte ama testin tekrar pozitif çıkarsa kan vermelisin ve düzenli artıp artmadığına bakmalısın
Rica ederimTmm canım destigin için minnettarım en azından ihtimali bile güzel
İşallahRica ederimİnşallah güzel haberlerle gelirsin canım
![]()