Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun 3yasındaAllah bağışlasınkaş yaşında şuan kızınız
![]()
Canım ne yazık ki çizgi görünmüyor
Foto da net çıkmamıs... Ama çok çok detaylı bakınca var gbi göründü ama emin olmak için yarın ilk idrar ile yapsanız çok daha güzel olurMerhaba hanımlar bende yeni üye oldum.Takip ediyordum devamlı.Rabbim anne olmak isteyen olamayan herkeze nasip etsin inşAllah.Benimde 10 sene olmadı çok zor dönemler geçirdim ilaç tedavi sonra göbekten ameliyatla ilk kızıma hamile kadım.Kızım yedi yaşındayken kendiliğimden ikinci kızım geldi çok şükür vee en son 10 yaşındaki küçük kızım.Hiç bir zaman ümidinizi kaybetmeyin Rabbim hayırlısıyla veriyor mucizesini.şimdi 46 yaşındayım bir daha bebişim olsun istiyorum iki aydır adet olmadım ilk oluyo böyle test yaptım silik çıktı acaba olabilirmi?
Teşekkür ederim yorumunuz için kan tahlili yaptırdm beta 5 çıktı randevu aldım doktordan 18 ine hayırlısı inşAllahFoto da net çıkmamıs... Ama çok çok detaylı bakınca var gbi göründü ama emin olmak için yarın ilk idrar ile yapsanız çok daha güzel olur![]()
![]()
Evet canım 3 sene deyim hiç adet olmuyorum benimkide bir umut işteCanım ne yazık ki çizgi görünmüyor![]()
Hadi hayırlısı olsunTeşekkür ederim yorumunuz için kan tahlili yaptırdm beta 5 çıktı randevu aldım doktordan 18 ine hayırlısı inşAllah
3yıldır hiç adet olmuyor musunEvet canım 3 sene deyim hiç adet olmuyorum benimkide bir umut işte
Hiç bir zaman ümidinizi kaybetmeyin Allah en kısa zamanda nasip eder inşAllah.Ben bahsetmiştim 10 sene sonra kavuştum bebeğime üç kere aşılama bir kere tüp bebek tutmadı ameliyatla göbekten oldu hiç birşeyin yok diyordu doktorlar en son cerahpaşada nedeni belli olmayan kısırlık dediler ama sonra diğer iki kızm normal yoldan oldu Rabbim hepimizin duâlarını kabul etsin inş.canımEvet canım 3 sene deyim hiç adet olmuyorum benimkide bir umut işte
Ederim canım sağolasın.Kan tahlili sonradan yükselen oluyo diye okudum burda bi kaç kişiden, gebelik olmadığinda beta 0 diyemi çıkıyor?Hadi hayırlısı olsunhaberdar et bizleri
Evet canım, 0 veya 0.1 0.8 vs gbi değerler çıkıyor.. Laboratuvar a göre değişiyorEderim canım sağolasın.Kan tahlili sonradan yükselen oluyo diye okudum burda bi kaç kişiden, gebelik olmadığinda beta 0 diyemi çıkıyor?
Doktora gittiniz mi 3 yıl çok uzun bir süreEvet canım 3 sene deyim hiç adet olmuyorum benimkide bir umut işte
Teşekkür ederim cevabınız için ben öncekilerde hep doktordan öğrendiğim için kan değeri pek bilmiyordum hakkımızda hayırlısı...Evet canım, 0 veya 0.1 0.8 vs gbi değerler çıkıyor.. Laboratuvar a göre değişiyor
Amin rica ederimTeşekkür ederim cevabınız için ben öncekilerde hep doktordan öğrendiğim için kan değeri pek bilmiyordum hakkımızda hayırlısı...
Giitm canım klomen tedavisi gördüm işe yaramadı rende günde 4 doz alıyordum pcos umDoktora gittiniz mi 3 yıl çok uzun bir süre
Sadece ilaçla3yıldır hiç adet olmuyor musun![]()
Aynen canım ergenlikten berç adet olmuyorum sadece ilaçla ama benimki sebebi polikistik over sendromu sonuçta ne oldugu beli ona göre hareket ediyorlar hani seninki nedeni belli değil miş bu daha zor Allah isteyen herkes nasip etsinHiç bir zaman ümidinizi kaybetmeyin Allah en kısa zamanda nasip eder inşAllah.Ben bahsetmiştim 10 sene sonra kavuştum bebeğime üç kere aşılama bir kere tüp bebek tutmadı ameliyatla göbekten oldu hiç birşeyin yok diyordu doktorlar en son cerahpaşada nedeni belli olmayan kısırlık dediler ama sonra diğer iki kızm normal yoldan oldu Rabbim hepimizin duâlarını kabul etsin inş.canım