Sizi üzmek istemem ama bnce yok kaç gün var regl olmamıza
Maalesef bende göremedim
Test birincisi rengi değiştirilmiş telefondaBen de birşey göremedim ama daha önce böyle test te görmedim ilginçmiş
Allah Allah onca test yaptım hiçbirinin içini açmak aklımın ucundan geçmediTest birincisi rengi değiştirilmiş telefonda
İkincisi içini açtığı için öyle testin :)
O çizgiyi görmek için açıyorsun bende açtımAllah Allah onca test yaptım hiçbirinin içini açmak aklımın ucundan geçmedi
Haha o çizgiyi göreceğiz diye kafayı yiyeceğiz artık sanırım o cizgi yoksa da görünecekO çizgiyi görmek için açıyorsun bende açtım
Çok normal birsey aslındaHaha o çizgiyi göreceğiz diye kafayı yiyeceğiz artık sanırım o cizgi yoksa da görünecekhergun yeni birşey öğreniyorum burada
İnşallahÇok normal birsey aslında
İnsallah isteyen herkes sağlıkla hamile kalıp kucağına alır :)
Yani tekrar yaptımTest birincisi rengi değiştirilmiş telefonda
İkincisi içini açtığı için öyle testin :)
Nediyoesunuz siz ya nasıl bir zihniyeyiniz var hanfendi Allah aratmasın kimsenin zorla cikarttigida yok konusmalqriniza dikkat edin lütfenZorla çıkartacaklar yani o cizgiyi varsa zaten belli olur yazık yani bukadar yapmayn kendinizi
Cok isteyebilirsin zaten cok istendiği için bukadar psikolojiyi bozuyorsunuz ona kmsenn bsey dedigi yok ama istemekle olmuyor bazen hersey cizgi yoksa yoktur testleri açıp bakmak zorla bir hayali cizgi gormeye calsmakla kendini yipratirsin anca varsa zaten gozukur. Allah isteyene aratmasn ona kmse bsey demiyor. Bos konuşma. Bel altı vurma.Nediyoesunuz siz ya nasıl bir zihniyeyiniz var hanfendi Allah aratmasın kimsenin zorla cikarttigida yok konusmalqriniza dikkat edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?