Sizce varmı

Kyabsra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2017
10
0
1
27
Kızlar kendimi mi avutuyorum bilmiyorum ama silinik çizgi var mi ben mi öyle görüyorum 15 gün oldu test yaptım dayanamadm boyle çıktı 2 saat sonrada o çizgi kayboldu sizce var olabilirmi

Eklentiler

• Screenshot_20170808-232401.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 192
Hayır canım orayada attım ama oradaki çoğunluk anlamadığı ve hep erkekler yazdığı için buraya attim ve kırpma zahmetinde de bulunmadim

Hayır canım oradaki çoğunluk anlamadığı ve çoğunlukla karşı cins dalga geçtiği için direk buraya attım resmi de bilerek kirpmakla ugrasmadim benim derdim ne onumu duseneyim

Hayır canım orayada attım ama oradaki çoğunluk anlamadığı ve hep erkekler yazdığı için buraya attim ve kırpma zahmetinde de bulunmadim
Daha büyük olanını atın o zaman lütfen görünmüyor. Vardır mutlaka telefonunuzda bu şekilde Fikir yürütemedik biz...

Buyrun gerçek boyutu

Eklentiler

• IMG_20170808_205755.webp
    15 KB · Görüntüleme: 168
Vallahi ne deyim , görünmüyo bence yok silik de olsa çıkardı hiç yokk. Adetin geciktiyse kan ver...

Evet c çok yakin bir çizgi vardı canım daha 15 gün oldu adetimde gecikmedi ama daha önce yaptığım testlerde hic boyle bir cizgi çıkmamıştı ve çizgi 2 saat sinra silindi

Bende göremedim maalesef... Ama 15 gün olmuşsa kan testinde çıkar yüksek ihtimalle. Özellerde yarım saat içinde sonuç çıkıyor.

Kızlar kendimi mi avutuyorum bilmiyorum ama silinik çizgi var mi ben mi öyle görüyorum 15 gün oldu test yaptım dayanamadm boyle çıktı 2 saat sonrada o çizgi kayboldu sizce var olabilirmi
Canım ne yaptın kan testi yaptın mı bende de aynu durum var bir kaç saat sonra hafif ikinci çizgi çıktı daha önce hiç olmamıştı o yüzden merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…