- 18 Kasım 2012
- 2.127
- 1.230
- 333
Hayirli olsun canim :)Kızlar sizce ihtimal var mı
Canım olup olmadığı belli değil ki tekrar yapayım dedim ama korkuyorun cumayı bekleyeyim dedimHayirli olsun canim :)
Yoksa boyle cikmazki canim. Git hemen kan ver bence. Idrarla ugrasmaCanım olup olmadığı belli değil ki tekrar yapayım dedim ama korkuyorun cumayı bekleyeyim dedim
Yani inşallah senin dediğin gibidir yaa öyke ihtiyacım var ki bu güzel haberi duymaya belki allah söyletti seni .hastaneye birkaç kez gitmiştim bundan önce olumsuz olunca oturdum ağladım orda gene aynı şey olur diye korkuyorum .bu testimi akşam yaptım sabah böyle gördüm ama . Belli olunca sana mutlaka haber verecem dua et olur muYoksa boyle cikmazki canim. Git hemen kan ver bence. Idrarla ugrasma
Hakkinda hayirlisi olsun insalllah canim. Ama aylarca test yaptim hicbirinde sonradan da olsa 2.cizgi cikmadi. Sen cesaretini topla birkez dha yap yada kan ver. Iyi haberlerini bekliyorum..Yani inşallah senin dediğin gibidir yaa öyke ihtiyacım var ki bu güzel haberi duymaya belki allah söyletti seni .hastaneye birkaç kez gitmiştim bundan önce olumsuz olunca oturdum ağladım orda gene aynı şey olur diye korkuyorum .bu testimi akşam yaptım sabah böyle gördüm ama . Belli olunca sana mutlaka haber verecem dua et olur mu
Allah razı olsun canım inşallah öyle yapacam bana moral verdin inan kötüydüm kaldığım yerde kimsem yok paylaşacak kimse yok dua et allah razı olsun yarın sabah ki idrarla yapacam ve hemen sana haber verecem inşallahHakkinda hayirlisi olsun insalllah canim. Ama aylarca test yaptim hicbirinde sonradan da olsa 2.cizgi cikmadi. Sen cesaretini topla birkez dha yap yada kan ver. Iyi haberlerini bekliyorum..
Az önce gene test yaptın canım ve sonuç gene o sevmediğim tek çizgi hayali çiZgi bile yok bu sefer sanırım adetim geçikmeli gelcek oysa cokta umutluydumHakkinda hayirlisi olsun insalllah canim. Ama aylarca test yaptim hicbirinde sonradan da olsa 2.cizgi cikmadi. Sen cesaretini topla birkez dha yap yada kan ver. Iyi haberlerini bekliyorum..
Hakkinda hayirlisi olsun insalllah canim. Ama aylarca test yaptim hicbirinde sonradan da olsa 2.cizgi cikmadi. Sen cesaretini topla birkez dha yap yada kan ver. Iyi haberlerini bekliyorum..
Foto baya karanlik canm.goremedim bende ama bunun uzerinden nekdr zaman gecti?
İyice baktım canımm şimdi bile baktım tam 12 saat geçti şuan ama yok adetimin 6. Günü normalde bugün olsaydım sence zamanı var mıdır daha yoksa hasta mı olacamFoto baya karanlik canm.goremedim bende ama bunun uzerinden nekdr zaman gecti?
haklısın canım hastanede hep negatif ile karşılaştığım için korkuyorum tekrar gitmeye korkuyorum kafama hasta olacam diye koydum belki yarın olurum artuk yoksa olup gelecek aya bakmak istiyoeum cevabın için teşekkür ederim canımİlk fotoğrafta silik çizgi var arkadaşım geç döllenme olabilir bu birkaç liralık testlere güvenme 10 gün geciktimi kan testine git kesin sonuç orda belli olur Yalnız kafana taktıysan eğer strestende gecikebilir bir arkadaşımın 15 gün gecikti kan verdi negatif çıktı ve ogün akşamı regl oldu yani kafasından attığı an hamilemiyim düşüncesi kesin negatif sonuca kavuşunca regl oldu streste etkiliyor maalesef..
Hayırlı olsun canım hamilesinnnKızlar sizce ihtimal var mı
Yok canım ya keşke olsam başka test aldım negatif çıktı hiç çizgi yok umutlarım suya düştüHayırlı olsun canım hamilesinnn
Sen bi kan testi yaptır o test te çok netti ben öyle gördüm canım sabah ilk idrarla tekrar yapYok canım ya keşke olsam başka test aldım negatif çıktı hiç çizgi yok umutlarım suya düştü
Tamam canım inşallah dua et benim için .rabbim tüm evlat isteyene nasip etsin inşallah tez zamandaSen bi kan testi yaptır o test te çok netti ben öyle gördüm canım sabah ilk idrarla tekrar yap
İnşallah canım yaz sonuçu rabbim tez zamanda nasip etsinTamam canım inşallah dua et benim için .rabbim tüm evlat isteyene nasip etsin inşallah tez zamanda
İnşallah canım yaz sonuçu rabbim tez zamanda nasip etsin
Amin İnşallah canım yazcam inşallah geçte öğrensem regıl da olsam yazcamİnşallah canım yaz sonuçu rabbim tez zamanda nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?