Sizce varmı

sedanur6161616161

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
14
Puanlar
18
Adetime 12 gün var fotoğrafta net olmayablr ama yaptgn test ilk 5 dakikada aşırı silik çıktı ve bı kaç gündür göğüs acıması mide bulantisi metalik tat sümüksü akıntım var sizce gebelik olabilir mi
1000091294.webp

Adetime 12 gün var fotoğrafta net olmayablr ama yaptgn test ilk 5 dakikada aşırı silik çıktı ve bı kaç gündür göğüs acıması mide bulantisi metalik tat sümüksü akıntım var sizce gebelik olabilir miEki Görüntüle 3697235
Çok hayalet olarak gözüküyor gibi ama emin olamadım ki negatif olabilir çünkü henüz çok erken. BAT nize en az 1-2 gün kala test yapmalısınız en doğru sonuç için. 🥹

Gölge gibi birşey görünüyor ama çok erken değilmi erken yumurtlamış olabilirsiniz belkide testin markası nedir

Canım AWOX yanılmıyor diyorlar genelde gününe kadar teste devam edip koyulaşmasını takip edebilirsin gününde de kan verirsen daha iyi sonuç alırsın

Çok hayalet olarak gözüküyor gibi ama emin olamadım ki negatif olabilir çünkü henüz çok erken. BAT nize en az 1-2 gün kala test yapmalısınız en doğru sonuç için. 🥹
Evet ben adet tarihi yaklaşınca tekrarliycam testi 😌 normalde bu belirtiler olmazdı bende adete yakın olurdu onlar şüphe uyandırdı içimde

Evet ben adet tarihi yaklaşınca tekrarliycam testi 😌 normalde bu belirtiler olmazdı bende adete yakın olurdu onlar şüphe uyandırdı içimde
Siz takip edin yine koyulaşmaya göre de kan verirsiniz hanım efendinin de dediği gibi belki erken yumurtlamışsınızdır. 😊

Canım AWOX yanılmıyor diyorlar genelde gününe kadar teste devam edip koyulaşmasını takip edebilirsin gününde de kan verirsen daha iyi sonuç alırsın
İnşallah çıkar o kdr mutlu olurum ki 2 buçuk senedir gebelik olmadı valla bir ara dayandim her ay test yapmaya kafayı yedim 😌 bu ay ablam dedi test yap diye onun lafı üzerine yaptm hayrlisi insallah

Herşey gönlünüzce olsun inşallah vardır Rabbim kucağınıza boş bırakmasın inşallah 🥰🥰

Merhaba arkadaşlar bakarmsnz ilk çizgi önce çıktı bide yarım gözüküyor 4 gün evvel de yapmıştım net bir şekilde negatif çıkmıştı bozuk olabilir mi
IMG_5573.webp
IMG_5571.webp

Back
X