• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce yalnışmı yaptım???

Yarenannesi

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2015
642
666
18
30
2 ay önce dogum yaptim ve 3 gün hastanede kaldim..kaynanam gelip evimi temizlemiş ben hastanedehken...hamile oldugumdan dolayi dogru düzgün temizleyemiyordum.evimi ..ben eve gectigimde kaynanam yanimda sadece 2 gün kaldi...ben Almanyada yasadigim için ondan baska kimsem yok bana bakacak.ama o da bakmadi beni lohusa halimle birakti gitti evine...resmen 1 hafta bulanimdaydim..cok uzatmimkaynanam evimi temizledigini arayip söylemis herkese (ben cok pasakliymisim. Hic bisey yapmiyormusum..kocama bakamiyormusum..annem bana bisey ögretmemismi daha neler neler...bende bunu duyunca çıldirdim.çunku ben zor bor hamilelik gecirdim hamileyken 1 hafta hastanede yattim cok fazla temizlik yapamamamim sebebi buydu..ve ona ne bidaha evimi temizle nede benim lafimi orda burda söyle dedim....oda şimdi bana çok soguk beni ne ariyor ne soruyor. ...konusurken zorla konusturuyormusum gibi konusuyor...beni zaten sevmezdi pek.simdi hic sevmiyor...sizce benim söyledigim söz yalnişmiydi??????:mad::mad:

Cok yerınde bır soz soylemişşiniz ne varki kv ler yınede daıma konuşur. Kendını oralarda yalnız hıssetmen cok norml ama boşver aramasın srmasın sende arama .. Halden anlasa hamile ınsanın evını konuşmaz,

Kendiniz yapamıyorsanız yardımcı tutup temizletebilirdiniz.
Belli ki temizlerken zorlanmış kv, dediklerine kulak tıkayıp temizlik için teşekkür etseydiniz sadece.
Sonuçta yüzyüze bakacaksınız, hatta yalnız kalmak istemiyorum deyip tekrar çağırabilirdiniz.
Köprüleri yıkmamanız gerekirdi.

Bence bir yanlışlık yok sanırım ben olsam kaynanamı yolma aşamasına kadar giderdim

Ne diye bilirdim sizce
Öncelikle eşinizle konuşsaydınız, haklı olduğunuzu iyice aklına soksaydınız. Kv ye durumumu biliyordunuz zaten. Bu durumda temizlik yapmamam benim pis yada pasaklı olduğumu göstermez falan deseydiniz ama mesafede koysaydınız aranıza. Eşinizede onun annesi olduğu için bu kadar sabırlı olduğunuzu söyleyin bu durumda eşiniz hemen annesini savunma moduna geçmez, belki yüzünüze söylemesede size hak verir.

Lohusa kadının arkasından konuşursa, duyacağı laflarıda hakeder, gerçi yüzünede kırıcı konuşmaması lazım kv nin.. Düşünüyorum da bunlar hiç mi gelin olmadı? Kaynanamı doğdular ? Onların kaynanaları olmadı mı? İçinizi rahat tutun.. Eşinizin bu olaydan dolayı size tavrı değişmemişse kafanızı yormayın.. Durumunuz müsaitse bir akrabanızı çağırın yardıma, annenizi yada kız kardeşiniz varsa onu.. Veya yardımcı bi bayan.. Allah yardımcınız olsun..

2 ay önce dogum yaptim ve 3 gün hastanede kaldim..kaynanam gelip evimi temizlemiş ben hastanedehken...hamile oldugumdan dolayi dogru düzgün temizleyemiyordum.evimi ..ben eve gectigimde kaynanam yanimda sadece 2 gün kaldi...ben Almanyada yasadigim için ondan baska kimsem yok bana bakacak.ama o da bakmadi beni lohusa halimle birakti gitti evine...resmen 1 hafta bulanimdaydim..cok uzatmimkaynanam evimi temizledigini arayip söylemis herkese (ben cok pasakliymisim. Hic bisey yapmiyormusum..kocama bakamiyormusum..annem bana bisey ögretmemismi daha neler neler...bende bunu duyunca çıldirdim.çunku ben zor bor hamilelik gecirdim hamileyken 1 hafta hastanede yattim cok fazla temizlik yapamamamim sebebi buydu..ve ona ne bidaha evimi temizle nede benim lafimi orda burda söyle dedim....oda şimdi bana çok soguk beni ne ariyor ne soruyor. ...konusurken zorla konusturuyormusum gibi konusuyor...beni zaten sevmezdi pek.simdi hic sevmiyor...sizce benim söyledigim söz yalnişmiydi??????:mad::mad:
dengesiz kadın madem yapıyon ne söylüyon ee söylicen ne diye evime giriyon

iste anlayın adı üstünde KAYNANA bi ANA asla olmaz

mendabur suratlılar.....

Az bile demissiniz. Herkes yerini haddini bilmeli. Saglikla buyutun bebeginizi. Surekli basiniza eksimesindense tek kalmak daha iyi olsa gerek :KK52:

Sert olmuş tabi ama oda haketmiş gibi sanki. Hem yap hem söylenn ne ala muallaa

Temizlemiş Allah razı olsun da ardından söylenen sözler hiç hoş değil. Millet zaten ağzına sakız edecek dedikodu arıyor. Tepki göstermekte haklısınız.

Kendiniz yapamıyorsanız yardımcı tutup temizletebilirdiniz.
Belli ki temizlerken zorlanmış kv, dediklerine kulak tıkayıp temizlik için teşekkür etseydiniz sadece.
Sonuçta yüzyüze bakacaksınız, hatta yalnız kalmak istemiyorum deyip tekrar çağırabilirdiniz.
Köprüleri yıkmamanız gerekirdi.

Almanya'da ev temizligi bizdeki gibi degil. Birini tut temizlet olayi yok. Sirketler var gelip eve bakip durumuna göre fiyat teklifi veriliyor. Bizdeki bir asgari ücret yetmez mesela, ev cok pis degilse belki iki asgari ücret ödersin. O yüzden herkes kendi evini kendi temizler. Birine el altindan temizleteyim derseniz ve ortaya cikarsa kacak isci derler, pesinize düserler dünya kadar ceza ödersiniz.

Konu sahibi kayinvalideniz densizlik etmis ama kim ne demis kim ne düsünmüs hic umursamayin. Isterlerse sizi en pis ilan etsinler kapatin kulaklarinizi. Madem baska kimseniz yok kayinvalidenizle yüz göz olmayin.

Back
X