• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce yalnışmı yaptım???

yarın bigün ona bişey olsa siz bakacaksınız ihtiyacınız olduğundada sizin yanınızda olup size yardımcı olması gerek yapıp sonrada arkadan atıp tutmaya ne gerek var ya elini tutsun yapmasın ya dilini tutsun konuşmasın

Bir iyilik yapmış yedi düvele yaymış açığınızı bulunca. Bence Allah kaynanaınzın eline muhtaç etmesin kimseyi evine giriyor belki özel eşyanı karıştırıyorr ne alaka evini temizliyor bir de laf ediyor kendinize karıştırmayın bu kadar biraz sert olun tavrınızı koyun sizde sakın yumuşak olmayın sen torununu taşımıssın oğluna eş olarak almış seni hizmetçi değil

Hicte sert olmamis... Onun dedikleri güzelmiydi ki sen güzel cevap vericektin?!
Hamile kadinin evine bakmican ... O dönem sayilmaz ki ...

Sen yanlisi 'yalnis' yazarak, bastan yaptin be canisi..

Siz de yanlışı yanlis diye yazmışsınız , önce bi kendinize bakın bence.
Herkes dil bilgisi uzmanı güya ahkam kesiyor .
Burada birsürü insan var belki de iyi bir eğitim alamadı , görmezden gelemiyor musunuz?

Büyüğünüz olduğu için daha seviyeli konuşmakta fayda var.
Olmış bitmiş artık yapacak bir şey yok.
Keşke haftalık ya da aylık yardımcı alsaydınız hamileliğiniz süresince.

Siz de yanlışı yanlis diye yazmışsınız , önce bi kendinize bakın bende.
Herkes dil bilgisi uzmanı güya ahkam kesiyor .
Burada birsürü insan var belki de iyi bir eğitim alamadı , görmezden gelemiyor musunuz?

Telefonum Turkce karakteri destekleseydi en dogru halini yazardim bence.
Burdaki hic bir kadinin egitim durumunun kotu olduguna inanmiyorum..
Bunca zamandir hic mi "yanlis" kelimesi gormedi?
Herkes dil bilgisi uzmani degil ama bu kadar ufak hatalara tahammulum yok.

Onu gormezden gel, bunu gormezden gel ee neyi gorelim biz?

Telefonum Turkce karakteri destekleseydi en dogru halini yazardim bence.
Burdaki hic bir kadinin egitim durumunun kotu olduguna inanmiyorum..
Bunca zamandir hic mi "yanlis" kelimesi gormedi?
Herkes dil bilgisi uzmani degil ama bu kadar ufak hatalara tahammulum yok.

Onu gormezden gel, bunu gormezden gel ee neyi gorelim biz?

Klavyede türkçe harfler olmayabilir ama yine de türkçe sesleri yazabiliyoruz .
Sizin yazınızda çok çirkin görünüyor önce siz bir düzeltin .

Kendisini gecmise yolculuga davet ediyorum oda bir zamanlar hamileydi halden anlamasi lazimdi oyle hamilelikler oluyor ki insan yataktan cikamiyor bide hastanede yatmissiniz bir hafta ,merak ediyorum ortami bir gidipte biraz hastanede takilayim diyen bir insana raslamadim takmayin su halinizle kendinizi toparlamaya bakin evde yapmis bir buyukluk dile getirmenin rencide etmenin ne manasi var eminminki durum anlattigi kadarda yoktur

Evet oda beni lohusa halimle bıraktı ...sadece 2 gün kaldı yanımda...Halbuki benim burda ondan başka kimsen yok....benim yanimda sıkılıyormuş evde uğraşacak çok şey varmış. Benim hiç şansım yok sanırım....burda be annem var ne babam nede bitane akrabam..onu anne bildim...oda bana böyle yaptı...

tebrik ederim hiçte yanlış değil ne diyecektin acaba ayy anneciğim pasaklı demişssin bana çok üzüldüm ama hamileydim ben niye öle söledin...mi decektin o zamnada o seert konuşurdu evet pasaklısın derdi.yerinde sölemişssin başkası olsa eveine sokmaz bidaha dedikodu bu hiçbişeye benzemez köyü yıkar ocağı yıkar

keşke kv temizlemesine fırsat vermeden bi temizlikçi alsaydın o zmn bunlar hiç yaşanmazdı bu arada senin tarafından akraban yok mu hiç burada?

Kaşığıyla vermiş sapıyla gözünü çıkarmış olmuş resmen kv yaptığı insanız hepimizin başına herşey gelebilir.Yarın öbür gün o hasta olduğunda da size düşecek ev temizliği zaten lohusa kadını tek bırakması bile yanlış olmuş ne diyeyim azcık vicdan kvnize az bile yapmışsınız.

2 ay önce dogum yaptim ve 3 gün hastanede kaldim..kaynanam gelip evimi temizlemiş ben hastanedehken...hamile oldugumdan dolayi dogru düzgün temizleyemiyordum.evimi ..ben eve gectigimde kaynanam yanimda sadece 2 gün kaldi...ben Almanyada yasadigim için ondan baska kimsem yok bana bakacak.ama o da bakmadi beni lohusa halimle birakti gitti evine...resmen 1 hafta bulanimdaydim..cok uzatmimkaynanam evimi temizledigini arayip söylemis herkese (ben cok pasakliymisim. Hic bisey yapmiyormusum..kocama bakamiyormusum..annem bana bisey ögretmemismi daha neler neler...bende bunu duyunca çıldirdim.çunku ben zor bor hamilelik gecirdim hamileyken 1 hafta hastanede yattim cok fazla temizlik yapamamamim sebebi buydu..ve ona ne bidaha evimi temizle nede benim lafimi orda burda söyle dedim....oda şimdi bana çok soguk beni ne ariyor ne soruyor. ...konusurken zorla konusturuyormusum gibi konusuyor...beni zaten sevmezdi pek.simdi hic sevmiyor...sizce benim söyledigim söz yalnişmiydi??????:mad::mad:

Bi daha evine alma. Çok doğru söz söylemişsin. Allah senin cesaretinden bize de versin. Ayrıca sen muhtaç mısın elin kadınına ya nedir ki yani? Yap kendi işini olmadı tut parayla birini. PAra her kağıyı açıyor böyle densizleri evine almana gerek yok.
Yazım yanlışlarını yurtdışında yaşamana bağlıyorum beno_O

Son günlerde çok tuttuğum bir söz var "Dünyada sadece iki tür insan vardır. İyi şeyler yapan iyi insanlar ve kötülük yapan kötü insanlar. İnsanlar arasındaki tek fark budur."
Kayınvalidenizin yaptığı hoş değil, kendi adıma konuşayım ben birilerini alttan almaktan, birilerini anlamaktan, birilerini hoş görmekten sıkıldım. Keşke ben de söyleyebilseydim sizin gibi.

Bosverin hayir gelmeyecek rahatina duskun anlasilan halbuki sizinlede guzel vakit gecirebilirdi benimde kuzenim anlatiyi tek.kalmis cok sorunlar yasamis en cok ihtiyac duydugu anda kimse yokmus simdi cocugu 1 yasina girdi oda kendini toparladi bunlar zor zamanlar sizde kendinizi mutlu edecek seyler yapin cikin disari bir.kahve icin kitap okuyun yada sizi ne mutlu ediyorsa komsularinizla iletisime gecin bunlar gecici surecler hic kendinizi tek kalmis hissetmeyin inanin bir cogumuz fark sebeplerden dolayi bunu yasiyoruz gercekten geciyor

Bence söylediğiniz laf ağır olmamış, aksine tam yerinde bir laf olmuş. Arkanızdan lafını edecekse hiç gelip temizlemeseymiş sanki sizin açıklarınızı arayıp sağa sola yaymak için yapmış o temizliği.

Bana gore dogru yapmissin cnm sen keyfinden mi temizlik yapmadin hamilelik kolay gecmiyo onunde kocamn gobek sirt agrilari keske doguma yakin temizlikci tutsaydin da kv temizletmeseydin diline dusurmeseydin kendini

Back
X