• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce yanlış yolda mıyım?

benim arkadaşım ,amerikalı ile evli ,gayet mutlu görünüyorlar ,henüz 2 yıllık evliler amerkida yaşıyorlar ama türkiyeye yerleşme planları var ,çocuk psikolog ,ve türkçesi yok ,ee bu meslekte sürekli konuşması gereken bir iş ,hastanede çalışamaz ,muayenehane açamaz ,iş sebebiyle erteliyorlar dönüşü.
kuzenim fransızla evliydi ancak geçen yıl boşandı ,2 çocukları vardı fakat erkek faktörü ile boşanmadılar ,tamamen kuzneimden kaynaklı sorunlar vardı ,hatta çocuk teyzeme yalvarmış ne olur dönsün geri diye ,çok seviyordu ..

ki sen daha şanslısın ,çünkü aranızda din açısından da sorun olmayacak ,e hayırlısı olsun ,çekincelerini bir kenara bırak ,nasıl yaşama istiyorsan öyle yaşa 28 yaşına gelmişsin ,birinin kötümü iyi mi niyetli olup olmadığını elbet anlar ya yakınlaşır ya uzaklaşırsın zaten ..

evet canım teşekkür ederim yorumun için.iyi niyetli olduğuna eminim ve anladığım kadarıyla dinini yaşıyor.ama aramızdaki yaş farkı da düşündürüyor beni :( ama o hiç sorun etmiyor

peki canım şunu da sorayım amerikan ve fransız müslüman değil değil mi?

Son düzenleme:
2 yıl canım :(
kızlar lütfen yorumlarınız çok önemli sizce vazgeçip bir türk erkeğiyle mi evlenmeliyim? çünkü arkadaşlarım öyle söylüyor böylesinin mantıklı olduğunu söylüyor :(

okulu bitmeden önce bi gelemez mi ki? yaa bence öyle hemen kestirip atma mutlu olabilirsin uyum da sağlayabilir. hem türk erkeklerinin ne artısı var ki? yurtdışından gelen yabancı gelinler uyum sağlıyosa sevgilin de sağlayabilir bence. hem de aklın ondayken başka biriyle mutlu olamazsın ben sevmediğim biriyle evlenmezdim açıkçası

okulu bitmeden önce bi gelemez mi ki? yaa bence öyle hemen kestirip atma mutlu olabilirsin uyum da sağlayabilir. hem türk erkeklerinin ne artısı var ki? yurtdışından gelen yabancı gelinler uyum sağlıyosa sevgilin de sağlayabilir bence. hem de aklın ondayken başka biriyle mutlu olamazsın ben sevmediğim biriyle evlenmezdim açıkçası

aklım ondayken başka biriyle asla mutlu olamam :((
gerçekten türk erkeklerinin artısı yok değil mi canım?

aklım ondayken başka biriyle asla mutlu olamam :((
gerçekten türk erkeklerinin artısı yok değil mi canım?

ben söyliyim türk erkeklerini benciller, illa kendi ailesine yakın oturcaklar, diktatörler, çoğu zaman kabalar, çok yemek yerler göbek yaparlar adına kas derler, her şeyi kadından beklerler... bi çok şeyi var tabii iyi yanları da var ama yabancılar kadınlara karşı daha anlayışlı canım hem türkler yabancı kadınlara nasıl ilgi duyuyosa türk kadınlaı da gayet yabancı erkeklerden hoşlanabilir. bence mutlu olacağın tarafı seçmelisin

evet canım teşekkür ederim yorumun için.iyi niyetli olduğuna eminim ve anladığım kadarıyla dinini yaşıyor.ama aramızdaki yaş farkı da düşündürüyor beni :( ama o hiç sorun etmiyor

peki canım şunu da sorayım amerikan ve fransız müslüman değil değil mi?

hayır ikiside müslüman değildi

benim teyzem hacı olmasına rağmen kabul etti damadı ,ama müslüman olacak dedi ,oldu dediler sonra adı nicholas di mikail oldu ,herkes mikail diyordu ,sünnet olacak dediler filan ,sonra boşanınca çıktı ortaya müslüman filan olmamış ,konu komşuyo akrabaya karşı öyle demişler meğer ..

ama amerikalı arkadaşım hiç müslüman olacağından bahsetmedi ,böyle anlaşıyorlar ,sosyal medyadan takip ediyorum çok mutlular ..kendisi ile de konuşuyorum 2-3 günde bir ..

her şeyi açıkça anlatmak istiyorum.28 yaşındayım anne baba sevgisinden mahrum büyüdüm.zaten ayrılar başkalarıyla evliler.ben annemde kaldım ama her gün yeterince burnumdan getirdi babamın ona çektirdikleri yüzünden.ben lisede öğretmenim şu anda.neyse konuya gireyim.biriyle tanıştım yurtdışından bangladeşten biri.ben evlenip ayrıldım o hiç evlenmemiş zaten daha 22 yaşında üniversitede kendi ülkesinde hatırı sayılır bir üniversitede bilgisayar mühendisliği bölümü okuyor.
biz tanıştık bir sitede ve sevgiye aç olan ruhum ona kapıldı.
daha önce de tanıştıklarım olmuştu internette ama çoğunun beklentileri farklıydı bu öyle değil.aramızda saf temiz bir sevgi olduğuna eminim.ve kendi ülkesinde üniversiteyiş bitirmeye benim ülkeme gelmeye burada benimle yaşamaya razı ailesiyle de konuştum annesi babası kardeşleri...din yönünden engel yok o da müslüman.evlenip ayrıldığımı biliyor söyledim."senin kalbinin temiz olduğuna inanıyorum ve geçmişin inan umrumda değil.zaten islam da boşanmış bir bayanla evliliğe kötü bakmıyor.' dedi.
inanır mısın şu ana kadar karşıma çıkan erkekler bana bunu söylemedi geçmişin umrumda değil cümlesi kendimi o kadar değerli hissettirdi ki.
şimdi o türkçe öğrenmeye de başladı.sürekli irtibat halindeyiz.
sizce sevgi açlığından yanlış bir adım mı atıyorum yoksa bu insanla mutlu bir evliliğim olabilir mi? ona karşı içinde yoğun duygular olduğunu hissediyorum.sizin de değerli fikirlerinizi almak istedim.çevrenizde var mı yabancıyla evlenip mutlu olan? peki türkiyede iş bulabilen?
Peki sen Bangladeş'e gidip yerleşme teklifini hiç sundun mu ve ne dedi?
Yanlış anlama seninle alakalı birşey değil ama daha yüzyüze görüşmemişken güvenmek zor açıkçası..
Türkiye'ye gelip yerleşmek gibi bir düşüncesi de olabilir bilinmez...

Peki sen Bangladeş'e gidip yerleşme teklifini hiç sundun mu ve ne dedi?
Yanlış anlama seninle alakalı birşey değil ama daha yüzyüze görüşmemişken güvenmek zor açıkçası..
Türkiye'ye gelip yerleşmek gibi bir düşüncesi de olabilir bilinmez...

evet canım bangladeşte de yaşayabiliriz senin ülkende de dedi seçim senin dedi ama ben tabiki burayı istiyorum zaman zaman korkuları oluyor farklı ülke farklı kültür diyor ama sonra sen olduktan sonra yerin önemi yok diyor

Bosanmıs olman yeni bir hayat icin engel değil canım benim hem kısmetinde ne varsa o olur bazıları internetten tanısmaya pek gönüllü olmaz ama hak verirsin ki coğu güvensiz adam/kadın internette dolasıyor ama eminim diyorsan eğer denemeye değer , hakkında hayırlısı olsun insallah:16:

her şeyi açıkça anlatmak istiyorum.28 yaşındayım anne baba sevgisinden mahrum büyüdüm.zaten ayrılar başkalarıyla evliler.ben annemde kaldım ama her gün yeterince burnumdan getirdi babamın ona çektirdikleri yüzünden.ben lisede öğretmenim şu anda.neyse konuya gireyim.biriyle tanıştım yurtdışından bangladeşten biri.ben evlenip ayrıldım o hiç evlenmemiş zaten daha 22 yaşında üniversitede kendi ülkesinde hatırı sayılır bir üniversitede bilgisayar mühendisliği bölümü okuyor.
daha önce de tanıştıklarım olmuştu internette ama çoğunun beklentileri farklıydı bu öyle değil.aramızda saf temiz bir sevgi olduğuna eminim.ve kendi ülkesinde üniversiteyiş bitirmeye benim ülkeme gelmeye burada benimle yaşamaya razı ailesiyle de konuştum annesi babası kardeşleri...din yönünden engel yok o da müslüman.evlenip ayrıldığımı biliyor söyledim."senin kalbinin temiz olduğuna inanıyorum ve geçmişin inan umrumda değil.zaten islam da boşanmış bir bayanla evliliğe kötü bakmıyor.' dedi.
inanır mısın şu ana kadar karşıma çıkan erkekler bana bunu söylemedi geçmişin umrumda değil cümlesi kendimi o kadar değerli hissettirdi ki.
sizce sevgi açlığından yanlış bir adım mı atıyorum yoksa bu insanla mutlu bir evliliğim olabilir mi? ona karşı içinde yoğun duygular olduğunu hissediyorum.sizin de değerli fikirlerinizi almak istedim.çevrenizde var mı yabancıyla evlenip mutlu olan? peki türkiyede iş bulabilen?

daha yüzyüze görüşmemişsiniz
kendini çok kaptırma derim.

Adam turkiyeye kapağı atma derdinde. Maalesef yine yanlış yoldasin. Yası küçük, hevesleri büyük. :15:

benim hoşuma gitti, açıkçası buraya gelmek istese sen olmasan da gelir.. çok prosedürü olan bir ülke değiliz neticede.. bu arada sen kaç yaşındasın?

Adam turkiyeye kapağı atma derdinde. Maalesef yine yanlış yoldasin. Yası küçük, hevesleri büyük. :15:

adam dünyanın neresinde olursa olsun yaşarım seninle demiş ,bu düşünceye nasıl kapıldınız merak ettim..
mesela bir kız düşünün ,new yorkdan biri ile yazışıyor ,ve sevdi gerçekten ,ama çocuğun ailesi ve çevresi diyor ki aa olmaz amerikaya kapağı atmaya çalışıyor..sonuç ayrılık

ama o kızın belki hayalleri vardı ,gerçekten hem amerikada yaşamak onun için harika bir fikirdi hem sevdiği ile birlikte olmak ..

ikisini bir bütün olarak neden düşünemiyor insanlar ,ben mardinden birini sevsem istanbula gelsin isterdim ,o da geldi diye sırf istanbul sevdasına geldi diye düşünmez beni sevdiği için geldi derdim ,doğup büyüdüğün toprakları terketmek kolay değildir ,emin olun bu çocuk içinde kolay olmayacak ..

benim hoşuma gitti, açıkçası buraya gelmek istese sen olmasan da gelir.. çok prosedürü olan bir ülke değiliz neticede.. bu arada sen kaç yaşındasın?

ha evet birde bu var ,zaten istese her şekilde gelir ,vatandaş bile olur yakın zamanda ,hemde evlenmeye filan gerek kalmadan ...

Back
X