- 23 Eylül 2020
- 5
- 1
- 1
- 31
- Konu Sahibi Jasmine1693
Teşekkür ederim.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görüşmeye devam et. Opusmemelisin tabikiiiMerhabalar.yeni üyeyim.yorumlarınıza ihtiyacım var.aile dostumuzun aracılığı ile biriyle tanıştım.çok efendi güler yüzlü yakışıklı iyi bir mesleği olan kibar oturmasını kalkmasını bilen biri.yaklaşık 1 aydır görüşüyoruz.bu süreçte 4 defa buluştuk.her buluşmamız yaklaşık 4-5 saat sürdü.sohbeti keyifli zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum.ilk başlarda biraz soğuktu ama şimdi alıştık birbirimize yüzyüze ve whatsappta konuşurken benden hoşlandığını ima ederek konuşuyor.biraz çekingen.açık açık söyleyemiyor.bende ondan hoşlanıyorum açıkcası.ama son buluşmamızda beni eve bırakırken yanaktan öpmesi için hamle yaptığımda dudaktan öpmeye çalıştı.ben kendimi geri çektim ve henüz erken bunun için dedim.oda ilk defa birinden hoşlandığını farklı duygular hissettiğini söyledi ve kızardı.sonra eve gittim.bikaç saat sonra beni aradı ve bunu yaptığım için çok üzgünüm kendimi affedemiyorum kendime yakıştıramıyorum.özür dilerim dedi.istersen artık görüşmeyebiliriz.her görüşüne saygı duyacağım dedi.bende biraz soğuk konuştum kısa bi konuşmaydı.ertesi güne kadar yazmadık birbirimize.sonra whatsapp tanda tekrar özür diledi bidaha olmayacak dedi beni kaybetmek istemediğini söyledi.şuan konuşmaya devam ediyoruz.
sizce öptürmemekle yanlışmı yaptım.ne yapmalıyım ? Görüşmeyi kesmelimiyim ?
Yo çok doğru yapmışsın. Her zaman çizgilerin olduğunu ve sınırının olduğunu bilerek hareket etmesi sana saygı duyması gerekir. Kolay ulaşılabilene kıymet vermiyorlarMerhabalar.yeni üyeyim.yorumlarınıza ihtiyacım var.aile dostumuzun aracılığı ile biriyle tanıştım.çok efendi güler yüzlü yakışıklı iyi bir mesleği olan kibar oturmasını kalkmasını bilen biri.yaklaşık 1 aydır görüşüyoruz.bu süreçte 4 defa buluştuk.her buluşmamız yaklaşık 4-5 saat sürdü.sohbeti keyifli zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum.ilk başlarda biraz soğuktu ama şimdi alıştık birbirimize yüzyüze ve whatsappta konuşurken benden hoşlandığını ima ederek konuşuyor.biraz çekingen.açık açık söyleyemiyor.bende ondan hoşlanıyorum açıkcası.ama son buluşmamızda beni eve bırakırken yanaktan öpmesi için hamle yaptığımda dudaktan öpmeye çalıştı.ben kendimi geri çektim ve henüz erken bunun için dedim.oda ilk defa birinden hoşlandığını farklı duygular hissettiğini söyledi ve kızardı.sonra eve gittim.bikaç saat sonra beni aradı ve bunu yaptığım için çok üzgünüm kendimi affedemiyorum kendime yakıştıramıyorum.özür dilerim dedi.istersen artık görüşmeyebiliriz.her görüşüne saygı duyacağım dedi.bende biraz soğuk konuştum kısa bi konuşmaydı.ertesi güne kadar yazmadık birbirimize.sonra whatsapp tanda tekrar özür diledi bidaha olmayacak dedi beni kaybetmek istemediğini söyledi.şuan konuşmaya devam ediyoruz.
sizce öptürmemekle yanlışmı yaptım.ne yapmalıyım ? Görüşmeyi kesmelimiyim ?
Şu soru için yaşınız 19 20 mi acaba dedim ama 27 imiş yanlış anlamanızı istemem ama bu soruya kendiniz cevap vermeniz gerekmez mi buradakiler sizin o davranışla soğuyup soğumadığınızı, o kişiyle olan elektriğinizin tutup tutmadığını bilemez ki biz görüşmeyi kesin aa yanlış dersek bizim lafımıza bakıp görüşmeyi kesecek misiniz öptürmemekle yanlış yapmışsınız siz de eşlik edin deyince ne yapacaksınız onu merak ettimsizce öptürmemekle yanlışmı yaptım.ne yapmalıyım ? Görüşmeyi kesmelimiyim ?
Kaç yasındasınız?
Böyle seylerin dogrusu yanlisi olmaz. Iki taraf da kendisini hazır hissettiginde, istediginde olur. Siz demek ki hazir hissetmemissiniz. O da sizi rahatsız eden bir sey yaptığı icin pisman olmuş ve utanmış. Su an iletisiminiz normalse bu konu üzerine cok fazla dusunmeyin. Cunku bu da tanimanin parcasi. Bir insan sizin hayır dediginiz konularda ısrarcı davranıyor mu? Davranmiyor mu? Eger davranıyorsa sizi anlamıyor da demektir. O sizi anlamis demek ki pisman olmuş
İkimizde ilkiz.belki aynı durumu yaşayanlar vardır diye sormak istedim.tabiki benimde bir fikrim var.Şu soru için yaşınız 19 20 mi acaba dedim ama 27 imiş yanlış anlamanızı istemem ama bu soruya kendiniz cevap vermeniz gerekmez mi buradakiler sizin o davranışla soğuyup soğumadığınızı, o kişiyle olan elektriğinizin tutup tutmadığını bilemez ki biz görüşmeyi kesin aa yanlış dersek bizim lafımıza bakıp görüşmeyi kesecek misiniz öptürmemekle yanlış yapmışsınız siz de eşlik edin deyince ne yapacaksınız onu merak ettimbu tarz kararları verebilecek yaşta olduğunuzu düşüyorum ama
![]()
Yanaktan öpmeden önce izin istemişti vedalaşırken daha önce bende verdim.yine öyle bişey olur sanmıştım ama şaşırdım.sizce yanaktan öpmek masum değilmi ? Hem bana göre abaza erkeklere benzemiyor.çünkü istese onlarca kızla birlikte olabilecek potansiyele sahip olduğunu düşünüyorum.kafede otururken fark ettim bunu.yan masadaki kadınlar baygın baygın bakıyorlardı ona ama o gözünü benden ayırmadı hiçYanagınızdan öpmesi için neden hamle yaptınız öpmeye karşıysanız onu da yapmasaydınız keske adamda dudagınıza yeltenmezdı diye düşünüyorum
Bir aydır tanışıyorsunuz öpüşmek için bana göre erken bir süre birbirinizi tanıyın biraz zaman geçirin öpme başlarsa devamı gelir o çekingen erkek arkadasınız aslan oluverir
Görüşmeyi kesmeyin öpmek istedi diye bu normal birşey erkek sonuçta istekleri var ama erken
Mutluluklar![]()
Saygı duyduğunu düşünüyordum ama öpmeye çalışması beni şaşırttı.beklemiyordum.Yo çok doğru yapmışsın. Her zaman çizgilerin olduğunu ve sınırının olduğunu bilerek hareket etmesi sana saygı duyması gerekir. Kolay ulaşılabilene kıymet vermiyorlar
Fikrinizin olmasına çok sevindimİkimizde ilkiz.belki aynı durumu yaşayanlar vardır diye sormak istedim.tabiki benimde bir fikrim var.
Şansını denemiş bir işteSaygı duyduğunu düşünüyordum ama öpmeye çalışması beni şaşırttı.beklemiyordum.