Sizce yapabilirmiyim?

Bugün burada iyi kotu acimasiz destekleyici her yorum için hepinize tesekkur ederim, kendimi gormemi sagladinjz ve daha sağlam kararlar almami sagladiniz vakit ayirip derdimi duygularimi paylaşan tun arkadaşlara tesekkur ediyorum
Canım sen kaç yaşındasın? Ailen arkanda mı? Daha önce boşanmaya kalktın mı?

Dehşetle okudum ve nefret ettim ya, Allah aşkına korkuyo musun bu insan musveddesinden, bosanirsan bisey yapmasindan??

İzini kaybettirwbilirsin, dediğim gibi gizli tayin olyı var. Çalıştığım yerde, eşinden boşanmak isteyen bir kadın bu şekilde tayinini gizli tutarak ayrıldı. Bunu araştır.

Siz kafayı mı yediniz?! Ne demek yapabilirmiyim. Esas böyle iğrenç bir adamla nasıl yapabiliyorsun?!!!!!!! Bu kadarı olmaz.

Hata sende güzelim. Hadi 1. Çocuğu yaptın. 2. Yi niye yaptın? Sana resmen ayak bağı olmuş. Boşanmazsın da. Ne diyelim? Otur çek. Adam seni maddi manevi cinsel psikolojik her açıdan sömürüyor.

Arkadaşım boşanmak isteyip de senin imkanlarına sahip olmadığı için yapamayan onca kadın var. Bu anlattılarını okuyup da sana boşanma diyecek bir insan tanımıyorum. Yemin ederim kocandan midem bulandı.

ya şu yaşadığınız şeylere nası psikolojiniz dayanıyor anlamıyorum .. adam resmen sana tecavüz etmiş üstüne dövmüş, e hiç bi sevgi belirtisi de yok. Neyi bekliyorsunuz hala anlamış değilim.

Yarısına kadar okudum kaldıramadım gerisini. Yapman gerekeni biliyorsun. Buraya yazmanın iki sebebi olabilir, ya boşanmak için güç verelim sana istiyorsun ya da bir tanecik dahi bahane yaratacak olumlu yorumun peşindesin. Umarım ilkidir.

Bu kadınların koca sevdasını anlayamıyorum. İyi bir kocam, mutlu bir ailem var ona rağmen bazen bekar olsam şunu bunu yapardım diye düşünürken buluyorum kendimi. Koca hem maddi hem manevi şiddet uygulasin, yapmadığını bırakmasın ama kocam da kocam diyen kadın. Yazık yani yazik

Böyle bir adamdan 2 çocuk niye ve boşanmak için ne bekliyorsun o gücü bulamıyorum diyorsun.Arkadasim ailelere aran iyi sen ne bekliyorsun ya

Korkuyormusunuz size ve cocuklariniza zarar verir diye..oyle bi korkunuz var ise bunu icin muracat edilecek yerler vr.ters iliski demissibiz bu hukukende aykiri tek celsede biter bi bu olsa bile ki dahasi var simdiye kadar susmamaliydiniz.kendiniz icin degl evlatlariniz icin

şu çocuğa şiddeti duymak istemiyorum ya koca eller küçücük vücut yavrum benim offff

Neyi bekliyorsunuz ? Daha kötü ne yapabilir ki artık? ? Ne varsa yapmış zaten.İğrenç mahlukat.

Konu sahibi arkadaşım konuyu kapattır istersen, hakaretler havada uçuşuyor.Yeterince derdiniz yokmuş gibi birde buradaki hakaretlere maruz kalmayın.

Kendin icin degilse bile Evlatlarin0 icin bu bosanma adimini atin derim ben. 2 cocukla yapabilir miyim demissin. Neden yapamicaksin? Asil onlar icin yapmalisin zaten bence. O cocuklar size Rabbimin emaneti. En güzel sekilde yetistirmeye bakmalisin. Ailenin yanina git polise gidip esin icin uzaklastirma karari aldir.
Illaki herseyin bi cözümü yolu yordami vardir.
Siz kendinize güvenin ve kendinizi cocuklariniza adayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…