Nereli bu adam çok merak ettim :) eşimle hemşehri bence ...Merhaba Arkadaşlar 4 yillik evliyim, iki kizim var, evlendigimden beri eşim ve ailesinin sorunları cikardigi huzursuzluklar, bana taktikleri borç, yediğim dayak, gormedigim psikolojik siddet kalmadı, hamileyken bile defalarca dayak yedim, özel hastanede muayene olduğum için büyük kizimin yaninda eşim saclarimdan tutup arabaya vurdu kafami, tabi bagirip cagirmalar hakaretler cocuklarim için yediğim her lokma burnumdan geldi bir şekilde, dogumumun 5. Günü bile ailesinin yaninda cingar cikardi dövdü beni, 8 aydir acikta evde sürekli ne cekiyorun Allah biliyor, diceksiniz bosan ama o gücü bulamiyorum ve bunu söylerken. Bile çok utaniyorum, devlet memuruyum kendimi geçindirebilecek bi gelirim var, zaten evlendigimizden beri kartlarim herseyime el koydu zirnik koklatmaz, rica minnet iki kuruş koparsam bile elli defa basima kakarak ne yaptigimj sorar, cinsel hayat ise berbat ters ilişkiye sürekli zorlar hamileyken her yerim catir catir agrirken bile zorla benimle oldu, son aylarimda zorla oral ilişkilere zorladi, çocuklarıyla asla ilgilenme z eviyle alakasi yok ama herşeyi mükemmel ister, iki çocuk ölse ağlamaktan gözünü bile açmaz, kucuguyle ilgilenirken buyugum defalarca tuvalaetim var diyerek aglayip altina yapmistir, bana bu şekilde ama ailesiyle saatlerce telde konuşur, bambaşka bir insana dönüşür sevecan merhametli saygili tanimak mümkün değildir, annem yardima gelir sik sjk burnundan getirir ki acikta olduğu surece maddi manevi ailem kimsenin yapmayacagini yapti, annemin yaptigi isi annem gittikten sonra benle kavga cikararak doker kirip atar, küçük bir yerdeyim bosanmayi kafama taktik ama bilmiyorum nazil olacak çok şirret bir defa daha denedim yapmadiginj birakmadi, offff çok dertliyim daha anlatilamicak dünya sikinti ruhumda bedenimde kapanmayacak yaralar var
Özendin galiba al sen emzir deseydiniz o ne biçim lafmis öyle . Ben de bir kitapta okumuştum.manken gibi çok zengin ve çok sevilen bir kız berbat bir adamla üç hafta çıkıyor , adam ona öyle derinden çaktırmadan psikolojik şiddet uyguluyorki kız sonra kendini çok çirkin,bedbaht,rezil hissediyor , adama yalvarıyor bırakma vs diye . Sonra bir arkadaşı yardım etti, psikiyatrist tedavi etti kızı normale döndü. İnsanın ruhunu emer bazısı gerçektenBayanı çok iyi anlıyorum, böyle adamlar işe eşinin özgüvenini yıkarak başlıyorlar. Beceriksiz , akılsız vb lafları o kadar çok kullanıyorlar, ufak tefek demeden herşeye o kadar şiddetli tepki veriyorlar ki. Kendinizde kusur bulmaya başlıyorsunuz, onun anormalliğini farkedemiyorsunuz. Benim eşim çocuk emzirmeyi beceremiyorsun öyle değil böyle emzir bile derdi ... O öyle bir ERKEK Tİ
Bayanı çok iyi anlıyorum, böyle adamlar işe eşinin özgüvenini yıkarak başlıyorlar. Beceriksiz , akılsız vb lafları o kadar çok kullanıyorlar, ufak tefek demeden herşeye o kadar şiddetli tepki veriyorlar ki. Kendinizde kusur bulmaya başlıyorsunuz, onun anormalliğini farkedemiyorsunuz. Benim eşim çocuk emzirmeyi beceremiyorsun öyle değil böyle emzir bile derdi ... O öyle bir ERKEK Tİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?