Sizce yapabilirmiyim?

21 sayfa olmuş, yorum yapmadım baktım öylece; inanasım gelmedi.

Şu kısıma inanamadım: Bu kadar ağır işkence altındasınız, kaçıp gideceğiniz ve rahat edebileceğiniz bir kapınız var, elinizde mesleğiniz de var ve siz hala işin "Yapabilir miyim?" kısmındasınız. İnsan kendisi için bile harekete geçemiyorsa, iki evladı için gidişini planlar ve bir gün ansızın, en kötü ihtimalle yanına tek bir don bile almadan kızlarını kaptığı gibi o evden çıkar gider. Siz neyi bekliyorsunuz? Daha çok tecavüze uğramayı mı? Daha çok dayağı mı? Kızlarınızın da sizinle birlikte hayatlarının sönmesini mi?

Ben inanmadım, hatta konuyu okuyup ilk yorumlarınız gelmeye başladığında "Hah, böyle yapamıyorum edemiyorum diye diye milleti delirtecek kendine küfür ettirecek, eğlenecekler kankeytolarıyla bak kadınlara saç baş yoldurdum diye" dedim.

Ha ama konu gerçekse (Ya da benzer olayları yaşayan gerçek birileri okursa en azından faydalansın), "Omzumda ağlayın" diyenlerden birisi olmam size karşı, kendinize gelmeniz için iki tokat patlatan olurum.

Gözünüzün önünde kadınlar vurulmuş da öldürülmüş de yok yanında iki polis varmış da...
Erkek şiddeti yüzünden kaçarken ölen tüm o kadınlar özgür öldü ve insanlara "Pes etmeyin!" diye bağırdılar. Bir gün siz o 4 duvarın arasında sessiz sedasız öldürülürseniz, kızlarınıza sadece tüm keşkelerinizi ve korkaklığınızı miras bırakacaksınız. Bilin istedim.

Gerçi siz hayatta da değilsiniz, bence baya bi olmuş siz öleli aslında.

Son düzenleme:
Nereli bu adam çok merak ettim :) eşimle hemşehri bence ...

memlekette asker var polis var arkadaşım. bu ne cahilliktir?
ben alt komşunun kocasını bağırış çağırış var diye arayıp 155e şikayet ettim adamı alıp götürdüler nezarette yattı gece.
devletimiz kadının yanında olmaya çalışıyor. (çalışıyor diyorum çünkü koruma kararı olan kocası eve yaklaşmama cezası alan bir sürü kadın da öldürüldü malesef o yüzden çalışıyor diyorum )
anayasımıza göre de kadınların pozitif ayrımcılık hakkı var.
kocandan çok uzak ve güvenli bir yere tayin olabilirsin.
evine panik butonu hatta istersen silah ruhsatı alabilirsin şu şartlar altında.
kocan sana zulüm etmeye gelirse korursun kendini.
bu kadar aciz olma.
hemen bu akşam ara 155i başlasın işlemler.

Bayanı çok iyi anlıyorum, böyle adamlar işe eşinin özgüvenini yıkarak başlıyorlar. Beceriksiz , akılsız vb lafları o kadar çok kullanıyorlar, ufak tefek demeden herşeye o kadar şiddetli tepki veriyorlar ki. Kendinizde kusur bulmaya başlıyorsunuz, onun anormalliğini farkedemiyorsunuz. Benim eşim çocuk emzirmeyi beceremiyorsun öyle değil böyle emzir bile derdi ... O öyle bir ERKEK Tİ

Yuh resmen tecavüz ediyor hem de en acilisindan. Yani yalnızca o bile boşanma sebebi. Niye cekiyorsunuz bu adiyi. Siz boşanın kurtulun bundan. İyki açığa almışlar umarım siz pacayi kurtarinca hepten atılır pislik insan demeye bin şahit ister dedikleri tiplerden

Özendin galiba al sen emzir deseydiniz o ne biçim lafmis öyle . Ben de bir kitapta okumuştum.manken gibi çok zengin ve çok sevilen bir kız berbat bir adamla üç hafta çıkıyor , adam ona öyle derinden çaktırmadan psikolojik şiddet uyguluyorki kız sonra kendini çok çirkin,bedbaht,rezil hissediyor , adama yalvarıyor bırakma vs diye . Sonra bir arkadaşı yardım etti, psikiyatrist tedavi etti kızı normale döndü. İnsanın ruhunu emer bazısı gerçekten

İşte bu sinyalleri alınca kaçacaksın.

Sanıyorum ilk defe böyle sert bir yorum yapıcam. Siz bu yaşadıklarınızı elinizde imkan olmasına rağmen kabullenmişsiniz ya; neden şimdi bunları bize anlatıp ( ya da ben kendi adıma konuşayım) morelimizi bozdunuz ki...

Çok şey demek istiyorum ama boğazımda düğümleniyor...

Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…