• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce yapabilirmiyim?

Hem o hem de çevre baskisi ve iki küçük çocukla yapabilir miyim

Bunca zorluğa katlanıyorsunuz ya zaten..
Bunu başarabiliyorsunuz o adamla bu işkenceleri çekmeyi..
Boşanmayı da başarabilirsiniz..
Çevre baskısı nedir?
Çocuklarınızdan daha mı kıymetli o çevre?
Sanırım aldığınız darbeler in etkisi mantık kalmamış sizde..

Daha ne duruyorsun orda arkana bakmadan kaç. Elle tutulur bi tane iyi yani yok o evliligin. kocan tam bir pislik. darp raporu al muhakkak, acilen boşan. Sana da yazık yaaa... Mazoşist değilsen eğer 1 dakika bile durma artik orda.

Bu kadar şeye nasil sabrettin bunca zaman ve ne diye sabrettin ! Canına yazik valla
Artik gozyasim akmiyor, oz guvenimj kaybettim bu süreçte

Merhaba Arkadaşlar 4 yillik evliyim, iki kizim var, evlendigimden beri eşim ve ailesinin sorunları cikardigi huzursuzluklar, bana taktikleri borç, yediğim dayak, gormedigim psikolojik siddet kalmadı, hamileyken bile defalarca dayak yedim, özel hastanede muayene olduğum için büyük kizimin yaninda eşim saclarimdan tutup arabaya vurdu kafami, tabi bagirip cagirmalar hakaretler cocuklarim için yediğim her lokma burnumdan geldi bir şekilde, dogumumun 5. Günü bile ailesinin yaninda cingar cikardi dövdü beni, 8 aydir acikta evde sürekli ne cekiyorun Allah biliyor, diceksiniz bosan ama o gücü bulamiyorum ve bunu söylerken. Bile çok utaniyorum, devlet memuruyum kendimi geçindirebilecek bi gelirim var, zaten evlendigimizden beri kartlarim herseyime el koydu zirnik koklatmaz, rica minnet iki kuruş koparsam bile elli defa basima kakarak ne yaptigimj sorar, cinsel hayat ise berbat ters ilişkiye sürekli zorlar hamileyken her yerim catir catir agrirken bile zorla benimle oldu, son aylarimda zorla oral ilişkilere zorladi, çocuklarıyla asla ilgilenme z eviyle alakasi yok ama herşeyi mükemmel ister, iki çocuk ölse ağlamaktan gözünü bile açmaz, kucuguyle ilgilenirken buyugum defalarca tuvalaetim var diyerek aglayip altina yapmistir, bana bu şekilde ama ailesiyle saatlerce telde konuşur, bambaşka bir insana dönüşür sevecan merhametli saygili tanimak mümkün değildir, annem yardima gelir sik sjk burnundan getirir ki acikta olduğu surece maddi manevi ailem kimsenin yapmayacagini yapti, annemin yaptigi isi annem gittikten sonra benle kavga cikararak doker kirip atar, küçük bir yerdeyim bosanmayi kafama taktik ama bilmiyorum nazil olacak çok şirret bir defa daha denedim yapmadiginj birakmadi, offff çok dertliyim daha anlatilamicak dünya sikinti ruhumda bedenimde kapanmayacak yaralar var
Ya güzel kardeşim bir tanecik hayatımız var. Neden kendine ve yavrularına zehir ediyorsun. İşin de var ne güzel. Bu tür durumlarda gizli tayin yapıldığını biliyorum. Durumunu anlatırsan eşinin ve kimsenin haberi olmadan tayin edilebilirsin. Bunu bi araştır. Sonra da kızlarınla birlikte psikolojik destek al. İnan bu tip desteklere ulaşmak sanıldığı gibi zor değil. Yeter ki adım atın, harekete geçin. Hayatınızı kendiniz için değiştirmeye gücünüz yoksa bile o iki güzel yavru için gücünüzü toplayın, yoksa belki de onların geleceği sizinlinden karanlık olacak.

Valla karşımda eğitimsiz cahil bi kadın olsa böyle yorum yapmazdımkamuda çalışan bi kadın var nasıl bi insan bu kadar güçsüz olur psikopatın tekine hem de 2 çocuk yapmış birden manyaklaşmadı değil mi buadam hep böyleydi kusura bakmasın hak etmiştir benim gözümde ama insan çocuklarına ğzülüyor o çocukların Allah yardımcısı olsun

Evet bazen insanın aklı almıyor

Bazı insanların bazı şeyleri nasıl yapabildiğine

Ama eline sağlık da çok nefret dolu olmuş : (

Bir şekilde kendini sağlamlaştırması

Bir adım atması gerekli konu sahibinin

İnşallah Rabbim o gücü versin

O gücü rabbin vermeyecek

O gücü sen kendin toplayacaksın

Çünkü içinde bir yerde var

Ama sen kalkıp adım atmadıkça kimse sana bir şey vermez

Böyle lafların arkasına sığınıp yan çizme

Madem aklında var bir düşünce

Kalk ve uygulamaya başla

cocuklar icin bosanmiyorsun desem adamin umrunda degil, dayak yiyorsun, hakaret yiyorsun yetmiyor tecavuze uvruyorsun. ya adam sana tecavuz ediyor farkindda misin? ne bekliyorsun ya neyi bekliyorsun. hemen suanda al pilinibpirtini colugunu cocugunu bas git. memursun tayin iste, koruma iste darp raporu alip...
Darp roparluk hale bir defa getirdi dayaklari morluksuz sonra kapiyi kilitleri teli aldi yaralar geçene kadar tehdit katana sikarim diyor

cevrenin agzina tukureyim. surekli tecavuze ugramak cevreden daha mi guzel? iki kucuk cocuga zaten sen bakiyorsun adam ne yapiyor ki? aklini mi yitirdin? o kucuk bebeklerin ne gunahi var... cevre 10 gun konusur susar ama sen birgun.oldurulursun.

Ya evet

Çevre çok meraklıysa

Kalksın gelsin o çevre kendisi tecavüze uğrasın bakalım

Brr.

allah yardımcınız olsun , terkedin o evi yapamayacak bısey yok. yapacak cok seyınız var bir de devlet memurusunuz . darp rapor alıp ailenız ıle konusun. planlı bı sekılde hareket edın bunun gıbılere..
siz sustukca uzerınıze cıkmıs adi adam. kahrolsun ınsallah

İşiniz gücünüz olmasa haydi akıl verelim. Ama devlet memurusunuz. Okuduğunuz okulda kurduğunuz arkadaşlıklar, dostluklar, işyerinizdeki hiyerarşik ağ bile size nasıl insanca yaşanır, iletişim kurulurla ilgili bir algı oluşturtmaya yetmedi mi? Haydi siz dayak yiyorsunuz, Ama kızınızın yanında kafanızı sağa sola vuran bir adamın çocuğuna nasıl destek olacağını düşünüyorsunuz? Ben böyle kadınlara kızıyorum ve bu hikayelerden gına geldi artık. Çocuklarınızı düşündüğünüz falan yok bence. Mazoşistlik sizinki. Böyle edilgen, yüreksiz, kocişçi kadınlar yüzünden nesiller boyu ezilen ama kendinden güçsüzü ezen, acımasız çocuklar yetişiyor. Bu ülkedeki kadınların mağdur imajından midem bulanıyor artık.

''hakkını ara'' diyen ve arayan kadınlar da o yüzden yerlerde sürükleniyor, tekmeleniyor. Biz tam anlamıyla şiddet toplumuyuz artık; O çocukları yetiştiren kadınlarımız sayesinde.

Tebrikler 4 yıla 2 çocuk. hiç boş kalmamissiniz maşallah. ama bu arada tevacuze de ugramissiniz. dayak da yemissiniz hala gelmiş ne yapayım diye bize soruyorsunuz. pes artık.
savcılığa gitsenize. zaten eş tarafindan boşanma şiddet gibi durumlarda memurlar hemen atanabilir. gittiğiniz yeri de soyleyemezler. yazık o çocuklara.

G Gulcantas

Arkadaşım bu saatten sonra hiçbir bahanenin ardına sığınma

Zayıf düşürdüyse kalk ayağa toparlanmak için çabala

Sen böyle bir adım atarsan inan çok insan sana destek olur

Boşver o meymenetsiz ve ailesi istediği kadar köstek olmak istesin

Bak bu sitede 300.000 kadar kadınız

Konuşmak istersen biz de buradan destek oluruz

Gider durumunu anlatırsın, tayin de istersin

Tamamen başka bir şehirde yeni bir hayata başlarsın

Dayak yemeden, tecavüze uğramadan

Sen ve çocukların kendi küçük dünyanızı kurarsınız

Küçük ama huzurlu ve güvenli

Çocuklar da bir bebek bakıcısına bakar

İşteyken bir bakıcı tutarsın

Hepsi hallolur sen yapmak iste yeter ki

Burada fikir verecek insan çok

Ya güzel kardeşim bir tanecik hayatımız var. Neden kendine ve yavrularına zehir ediyorsun. İşin de var ne güzel. Bu tür durumlarda gizli tayin yapıldığını biliyorum. Durumunu anlatırsan eşinin ve kimsenin haberi olmadan tayin edilebilirsin. Bunu bi araştır. Sonra da kızlarınla birlikte psikolojik destek al. İnan bu tip desteklere ulaşmak sanıldığı gibi zor değil. Yeter ki adım atın, harekete geçin. Hayatınızı kendiniz için değiştirmeye gücünüz yoksa bile o iki güzel yavru için gücünüzü toplayın, yoksa belki de onların geleceği sizinlinden karanlık olacak.
Kizima sürekli elini kaldirir oda artik ürkek bir ceylan gibi elini kaldirdiginda kafasinj gövdesine saklar, bunun için çok tartirtim 2.5 yasinda çocuğa el mi kalkar evet psikolojimkz bozuldu kizim algilarini kapatip tirnaklarinj yer bizi duymaz maalesef çok aci Allah im sen güç ver

Arkadaşlardan biri gizli tayin demiş araştırın hemen isteyin ardından da poliise gidip durumu anlatın bilgilerinizin gi,zli tutulmasını isteyin terk edin o şehri gerekirse ücretsiz izne çıkıp başka bir şehirde bekleyin tayini ne bileyin yapın bişey ama duırmayın o evde

Nasıl yapabilir miyim ya ? Bu kadar mı körsünüz ? Bu adam yarın öbür gün bir sinir anında size ve evlatlarınıza bir şey yapabilir bunu görmüyor musunuz? Kendinizi öldürmek gibi bir niyetiniz varsa gidin kafanıza bir kurşun sıkın daha asil olur bu hayvanın eline kalmayın. Gidin bir mahkemeye boşanma davanızı açın uzaklaştırma kararı çıkarın yapın bir şeyler. Bu adamla bırakın cinsel hayatı (sizi zorladığı halde ters ilişkiye), akşam yemeği yenmez......
Arkadaşlar çok çektim ezik bir hale getirdi programli bir sekilde

cevrenin agzina tukureyim. surekli tecavuze ugramak cevreden daha mi guzel? iki kucuk cocuga zaten sen bakiyorsun adam ne yapiyor ki? aklini mi yitirdin? o kucuk bebeklerin ne gunahi var... cevre 10 gun konusur susar ama sen birgun.oldurulursun.

Aynen.
Öldurulursunde basinda o 2 bebe aglar " anne kalk anne" diye G Gulcantas
O zmnmi diyeceksin acaba " bosanmaliyim" diye. Caninin cikmasinimi bekliyorsun? Yada yavrularinin benzer bi iskencede ölmesinimi? Yavrularinin cansiz bedenini gorunce aklin basina gelir belki. O zmn gec kalmis olursun ey kadin!

Back
X