• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce yapabilirmiyim?

Bakın zor olacaktır belki ama en azından toplayana kadar çocuklarınızı geri almak için Çocuk Esirgemeye bırakın toparlanana kadar sadece bu süre içinde herşey daha kolay olabilir belki o çocuklara yazık

Darp roparluk hale bir defa getirdi dayaklari morluksuz sonra kapiyi kilitleri teli aldi yaralar geçene kadar tehdit katana sikarim diyor
Çok üzüldüm gerçekten.
Peki raporsuz,izinsiz işe gitmemezlik nasıl oldu?
Malum devlet memurları kendi imzasını atmadan izne çıkamıyor?

Belli ki özgüveninizi ve cesaretinizi kaybetmişsiniz. Psikolojiniz de ciddi anlamda bozulmuş. O yüzden bizler gibi düşünememeniz anlaşılabilir birşey. Sadece biraz toparlanmaya ve cesur olmaya ihtiyacınız var. O yüzden önce psikolojik yardım alın şöyle bir toparlanıp algılarınız açılınca harekete geçeceksiniz inanıyorum.

G Gulcantas

Arkadaşım bu saatten sonra hiçbir bahanenin ardına sığınma

Zayıf düşürdüyse kalk ayağa toparlanmak için çabala

Sen böyle bir adım atarsan inan çok insan sana destek olur

Boşver o meymenetsiz ve ailesi istediği kadar köstek olmak istesin

Bak bu sitede 300.000 kadar kadınız

Konuşmak istersen biz de buradan destek oluruz

Gider durumunu anlatırsın, tayin de istersin

Tamamen başka bir şehirde yeni bir hayata başlarsın

Dayak yemeden, tecavüze uğramadan

Sen ve çocukların kendi küçük dünyanızı kurarsınız

Küçük ama huzurlu ve güvenli

Çocuklar da bir bebek bakıcısına bakar

İşteyken bir bakıcı tutarsın

Hepsi hallolur sen yapmak iste yeter ki

Burada fikir verecek insan çok
İnşallah planlarim bu şekilde

Canım hak etmişsin kocanın yerinde olsam daha fazlasını yapardım devlet memuru olduğunu okuduktan sonra gerisini bilmemize gerek yok.Sen hem kendine ve çocuklarına bakabilecek bir işe sahipsin hem de bu yaşadıklarını çekiyorsun ne diyeyim eşinin ellerine sağlık!

Bu da hayatımda gördüğüm EN EN EN SAÇMA YORUM. Ne kadar acımasız yazmışsınız yahu tamam mantıksız davranıyor olabilir ama bu sizin "hak etmişsin sen kocanın ellerine sağlık" demenizi gerektirmez.

Kizima sürekli elini kaldirir oda artik ürkek bir ceylan gibi elini kaldirdiginda kafasinj gövdesine saklar, bunun için çok tartirtim 2.5 yasinda çocuğa el mi kalkar evet psikolojimkz bozuldu kizim algilarini kapatip tirnaklarinj yer bizi duymaz maalesef çok aci Allah im sen güç ver
Su yazdiklarindan sonra devlet gelip çocukları alsın. çocuğun dayak yiyiyor hala gelmiş internette ne yapayım diye soruyorsun.

Kizima sürekli elini kaldirir oda artik ürkek bir ceylan gibi elini kaldirdiginda kafasinj gövdesine saklar, bunun için çok tartirtim 2.5 yasinda çocuğa el mi kalkar evet psikolojimkz bozuldu kizim algilarini kapatip tirnaklarinj yer bizi duymaz maalesef çok aci Allah im sen güç ver

Şu yazdığınız gerçekten içimi parçaladı. O ürkek ceylan için aslan gibi kükreyen bir anne olmalısınız. İçinizde var bu güç lütfen biraz cesur olun..

Buaraya yazarak o küçücük çocuklara hiçbir faydanız yok ne yazık ki. Gerekirse sığınma evine yerleşmeyi talep edin, çünkü yanlış bilmiyorsam orada rehabilite hizmeti alabiliyporsunuz. Yazık valla içim acıdı, çocukları ordan çekip çıkarasım geldi. Lüten, yalvarırım durmayın orda. Hiçbirşey zorlanmadan olmuyor.kalkın yeeinizdwn. Acilen!

İnşallah planlarim bu şekilde

Ohoo

-Rabbim gücü verir inşallah
-İnşallah planlarım bir şekilde
-İnşallah
-Maşallah

Sizin niyetiniz yok

Olsa şöyle yapacağım, şunu yapsam nasıl olur

Bunu yapmak istiyorum ama nasıl gibi sorular sorardınız

Siz hala inşallah maşallah

Bari çocuklarınıza acıyın

2.5 yaşındaki çocuğun tüm psikolojisini darma duman etmişsiniz

5 aylık olanı da bekleyen gelecek bu

Eşiniz hep mi böyleydi? Yani ilk çocuğunuzda olmadan böyle miydi? O zaman neden çocuklarınızı yaptınız ? 2. istemeyerek oldu demişsiniz ama ilki isteyerek olduysa eşiniz ilki olurken melek miydi ?

Artik gozyasim akmiyor, oz guvenimj kaybettim bu süreçte
cok şükür işiniz varmış. darp raporu filan alirsaniz belki tazminat filan da alirsiniz, çocuklar icin nafakada vermek zorunda. bi ucundan başlayın boşanma sürecine inanin cok rahat cok mutlu olacaksiniz çünkü bundan daha kötüsü insanin öldürülmesidir heralde. bi anne olarak cocuklariniza huzurlu bi ev ortami vermek de sizin göreviniz o babadan huzur gelmez.

hic korkma önce darp raporunu al karakola başvuru uzaklastirma iste sonra davani aç

Şu yaşadığınız hayattan daha zor ne yaşayabilirsiniz Allahaşkına?
Dehşet içinde okudum resmen.
Hep alıştık ya ama çok iyi bir baba demenizi bekledim, yok.
Ama aileme karşı çok iyi demenizi bekledim, o da yok.
Dayak var, tecavüz var, çocuğa şiddet var. Herşey var.
Aklınızı başınıza alın, elinizdeki memurluk gibi bir nimetin kıymetini bilin.
Çocuklarınız büyüyünce bu kadar aciz davrandığınız için size babalarından daha çok kızacaklar emin olun!!

Okuyunca aman Yarabbim diyorum bazen. Nasıl bir canavarla yaşıyorsunuz. Canınıza nasıl kendi ellerinizle kast ediyorsunuz??

Ya o çocuklara da bişey yaparsa, aman Allah'ım...

Kendinizi düşünmüyorsunuz o gayet net. Celladına aşıklar gibi belki bu adamı hala seviyor, düzelir diye bekliyor bile olabilirsiniz. Ben sizde boşanacak ne cesaret ne niyet göremiyorum. Hiç değilse çocuklarınıza acıyın. Neyin korkusu bu zaten adam elinden geleni ardına koymamış bütün eziyet yöntemlerini uygulamış üstünüzde. Burada neler okuyoruz ardında ailesi yok, başını sokacak evi yok, hiç bir geliri yok e hadi onlar gerçekten çaresiz diyelim ki değiller. Siz " devlet memuruyum kendime çocuklarıma bakabilirim" bla bla bla. Korkmayın istediği çirkefliği yapamaz artık anında 6 ay uzaklaştırma veriliyor. Bir gün bu herifin hızını alamayıp çocuklarınızı dövmeyeceğinin garantisi var mı?

Back
X