Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok üzüldüm gerçekten.Darp roparluk hale bir defa getirdi dayaklari morluksuz sonra kapiyi kilitleri teli aldi yaralar geçene kadar tehdit katana sikarim diyor
İnşallah planlarim bu şekildeG Gulcantas
Arkadaşım bu saatten sonra hiçbir bahanenin ardına sığınma
Zayıf düşürdüyse kalk ayağa toparlanmak için çabala
Sen böyle bir adım atarsan inan çok insan sana destek olur
Boşver o meymenetsiz ve ailesi istediği kadar köstek olmak istesin
Bak bu sitede 300.000 kadar kadınız
Konuşmak istersen biz de buradan destek oluruz
Gider durumunu anlatırsın, tayin de istersin
Tamamen başka bir şehirde yeni bir hayata başlarsın
Dayak yemeden, tecavüze uğramadan
Sen ve çocukların kendi küçük dünyanızı kurarsınız
Küçük ama huzurlu ve güvenli
Çocuklar da bir bebek bakıcısına bakar
İşteyken bir bakıcı tutarsın
Hepsi hallolur sen yapmak iste yeter ki
Burada fikir verecek insan çok
Canım hak etmişsin kocanın yerinde olsam daha fazlasını yapardım devlet memuru olduğunu okuduktan sonra gerisini bilmemize gerek yok.Sen hem kendine ve çocuklarına bakabilecek bir işe sahipsin hem de bu yaşadıklarını çekiyorsun ne diyeyim eşinin ellerine sağlık!
Su yazdiklarindan sonra devlet gelip çocukları alsın. çocuğun dayak yiyiyor hala gelmiş internette ne yapayım diye soruyorsun.Kizima sürekli elini kaldirir oda artik ürkek bir ceylan gibi elini kaldirdiginda kafasinj gövdesine saklar, bunun için çok tartirtim 2.5 yasinda çocuğa el mi kalkar evet psikolojimkz bozuldu kizim algilarini kapatip tirnaklarinj yer bizi duymaz maalesef çok aci Allah im sen güç ver
Doğum iznindeyken oldu bu olayÇok üzüldüm gerçekten.
Peki raporsuz,izinsiz işe gitmemezlik nasıl oldu?
Malum devlet memurları kendi imzasını atmadan izne çıkamıyor?
Kizima sürekli elini kaldirir oda artik ürkek bir ceylan gibi elini kaldirdiginda kafasinj gövdesine saklar, bunun için çok tartirtim 2.5 yasinda çocuğa el mi kalkar evet psikolojimkz bozuldu kizim algilarini kapatip tirnaklarinj yer bizi duymaz maalesef çok aci Allah im sen güç ver
Buaraya yazarak o küçücük çocuklara hiçbir faydanız yok ne yazık ki. Gerekirse sığınma evine yerleşmeyi talep edin, çünkü yanlış bilmiyorsam orada rehabilite hizmeti alabiliyporsunuz. Yazık valla içim acıdı, çocukları ordan çekip çıkarasım geldi. Lüten, yalvarırım durmayın orda. Hiçbirşey zorlanmadan olmuyor.kalkın yeeinizdwn. Acilen!Kizima sürekli elini kaldirir oda artik ürkek bir ceylan gibi elini kaldirdiginda kafasinj gövdesine saklar, bunun için çok tartirtim 2.5 yasinda çocuğa el mi kalkar evet psikolojimkz bozuldu kizim algilarini kapatip tirnaklarinj yer bizi duymaz maalesef çok aci Allah im sen güç ver
Tamam o zaman inşallah artık harekete geçersiniz.Doğum iznindeyken oldu bu olay
İnşallah planlarim bu şekilde
cok şükür işiniz varmış. darp raporu filan alirsaniz belki tazminat filan da alirsiniz, çocuklar icin nafakada vermek zorunda. bi ucundan başlayın boşanma sürecine inanin cok rahat cok mutlu olacaksiniz çünkü bundan daha kötüsü insanin öldürülmesidir heralde. bi anne olarak cocuklariniza huzurlu bi ev ortami vermek de sizin göreviniz o babadan huzur gelmez.Artik gozyasim akmiyor, oz guvenimj kaybettim bu süreçte