• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce yapabilirmiyim?

sürekli bahane üretiyorsun.
abin, annen, baban, çevre şu bu.

sen bir annesin. madem doğurdun onları korumak ilk ve en önemli görevin.
ölmekten mi korkuyorsun? sorsan herkes korkar. ama sen zaten yaşayan bir ölüsün. şimdi de çocuklarının ruhunun ölümüne seyircisin.

+1

Zaten yaşayan ölüden farkı yok şu anda sanki yaşadığı hayat çok güzel de kocam beni öldürecek diye korkuyor. Şu an dahi dayaktan öldürülmeyeceğinin garantisi yok, bari şansını dene. Dediğiniz gibi bahane bunlar. Kendi pasifliklerinden çocuklarına işkence çektiriyorlar, ne suçu var o çocukların?

+1

Zaten yaşayan ölüden farkı yok şu anda sanki yaşadığı hayat çok güzel de kocam beni öldürecek diye korkuyor. Şu an dahi dayaktan öldürülmeyeceğinin garantisi yok, bari şansını dene. Dediğiniz gibi bahane bunlar. Kendi pasifliklerinden çocuklarına işkence çektiriyorlar, ne suçu var o çocukların?
ben kadını geçtim çocuklara kahroluyorum.
kadın şiddete, tecavüze alışmış. çocukların hiçbir suçu yok.

yine de boşanamam derse çocukları devlete teslim etmeli.

her halükarda bu çocuklar ölüm ve tecavüz tehdidi altında.

kadın kendini koruyabilir ama çocuklar tamamen savunmasız.

Eğer ki acı çekmek benim yaşam biçimim diyorsan devam et her yapılan yoruma karşı bi savunma geliştirmişsin burda hepimiz sana ve çocuklarına üzüldüğümüz için uğraşıyoruz. He eğer ki amacım intihar diyorsan da ilk yaptığım yorumumum arkasındayım bu hayvanın seni öldürmesine izin vermeden KAFANA BİR KURŞUN SIK daha ASİLDİR...

Tayin isteyeceksiniz, kredi kartlarınızı eşinizle muhatap olmadan iptal ettirip yenilerini isteyeceksiniz,kendinize eşyalı bir ev tutup çantanızı ve çocuklarınızı alıp çıkacaksınız o evden ekonomik özgürlüğünüz varken bunları yapmak çok kolay.Ya eğitimi olmayan beş parasız kadınlar ne yapsın.Şanslısınız yine.Allah yardımcınız olsun.

içinizdeki öfkeleri dışa vurma yönteminiz sanırım bir kadın burya yardım için yazmış nasıl bir vicdan ile ellerine sağlık diyebiliyorsun ![/QUO

istediğiniz kadar eleştirin inanın umrumda değilsiniz. Böylesine ezik kusura bakmasın konu sahibi gerçekten ezik tiplerin dünyaya masum günahsızları getirmesine üzülüyorum ve tekrar söylüyorum karşımda ki insan çalışmayan eğitimsiz bi insan olsa anlayış gösterirdim ama kadın devlet memuru yaa kimseye maddi açıdan bğımlı değil o halde böyle bi psikopatı çekmesinin tek bi açıklaması vardır eziklik

büyük söylemiyorum ama ben öldürülmekten korkuyorum filan bana komik geliyor

Merhaba Arkadaşlar 4 yillik evliyim, iki kizim var, evlendigimden beri eşim ve ailesinin sorunları cikardigi huzursuzluklar, bana taktikleri borç, yediğim dayak, gormedigim psikolojik siddet kalmadı, hamileyken bile defalarca dayak yedim, özel hastanede muayene olduğum için büyük kizimin yaninda eşim saclarimdan tutup arabaya vurdu kafami, tabi bagirip cagirmalar hakaretler cocuklarim için yediğim her lokma burnumdan geldi bir şekilde, dogumumun 5. Günü bile ailesinin yaninda cingar cikardi dövdü beni, 8 aydir acikta evde sürekli ne cekiyorun Allah biliyor, diceksiniz bosan ama o gücü bulamiyorum ve bunu söylerken. Bile çok utaniyorum, devlet memuruyum kendimi geçindirebilecek bi gelirim var, zaten evlendigimizden beri kartlarim herseyime el koydu zirnik koklatmaz, rica minnet iki kuruş koparsam bile elli defa basima kakarak ne yaptigimj sorar, cinsel hayat ise berbat ters ilişkiye sürekli zorlar hamileyken her yerim catir catir agrirken bile zorla benimle oldu, son aylarimda zorla oral ilişkilere zorladi, çocuklarıyla asla ilgilenme z eviyle alakasi yok ama herşeyi mükemmel ister, iki çocuk ölse ağlamaktan gözünü bile açmaz, kucuguyle ilgilenirken buyugum defalarca tuvalaetim var diyerek aglayip altina yapmistir, bana bu şekilde ama ailesiyle saatlerce telde konuşur, bambaşka bir insana dönüşür sevecan merhametli saygili tanimak mümkün değildir, annem yardima gelir sik sjk burnundan getirir ki acikta olduğu surece maddi manevi ailem kimsenin yapmayacagini yapti, annemin yaptigi isi annem gittikten sonra benle kavga cikararak doker kirip atar, küçük bir yerdeyim bosanmayi kafama taktik ama bilmiyorum nazil olacak çok şirret bir defa daha denedim yapmadiginj birakmadi, offff çok dertliyim daha anlatilamicak dünya sikinti ruhumda bedenimde kapanmayacak yaralar var
hal bu şekildeyse ne bekliyorsunuz ayrılmak için?

Bunları isteyerek yaşayan şikayetcı olmamalı
Sız bıle ısteye evlenmıs cocuk yapmıs ve hala devam edıyorsunuz
Maddı manevı ve fızıksel sıddet tacız tecavuz yasayan ınsan bu evlılıge 2 cocukda katmıssa bırazda dön kendıne bak derım.

İşiniz gucunuz var kımseye muhtac degılsınız ama hem kendı hayatınızı hem cocuklarınızınkını rezil rüsva etmişsiniz.

Sız bosanmazsınız omur boyu boyle yasar sonunda hakkın rahmetıne kavusursunuz olan cocuklara olur yine...

ben söylediklerimin arkasındayım
karşımda eğitimsiz ya da işsiz bi insan olsa bu kadar acımasız yazmayacağımı biliyorum vicdanen de rahatım o yüzden
şu an karşınızdaki kadın çocuğu şiddet görmesine rağmen hala bahaneler üretebilen bir insan daha fazla da yazmıyorum rica ediyorum burada son verin benimle ilgili yazmaya da

Hem o hem de çevre baskisi ve iki küçük çocukla yapabilir miyim

Hem o hem de çevre baskisi ve iki küçük çocukla yapabilir miyim

Kendime zaman tanidim aslında ise dönünce bosanicam diye hem loğusalik hem boşanma sikintilari ailesi de kesimi birakmaz bas etmem gereken çok silinti var boşanmaya kalkistigimda asla geri donmemem gerek bu gücü tam olarak tipladigimda yapmam gerek

:deli:
Gercekten boyle kadın var mı bu hayatda inanasım gelmiyor

ben söylediklerimin arkasındayım
karşımda eğitimsiz ya da işsiz bi insan olsa bu kadar acımasız yazmayacağımı biliyorum vicdanen de rahatım o yüzden
şu an karşınızdaki kadın çocuğu şiddet görmesine rağmen hala bahaneler üretebilen bir insan daha fazla da yazmıyorum rica ediyorum burada son verin benimle ilgili yazmaya da
Devlet memuru olunca eğitimli olunuyor ... eziklik diyrsunuz o ailenin çocuğa verdiği değerden geliyor ailesi ezmişse söz hakkı tanımamışsa o insan ne kadar okusa devlet memuru bile olsa inan eğitimli diyemiyorum bir diploma bir insanın eğitimini göstermiyor malesef

Benım annem olsaydınız sanırım sızı asla affetmez ve nefret ederdım
Kendı hayatınıza naparsanız yapında o cocukları sızden almalılar

Boyle hayata cocuk yapıp ustune cocukları bu hayata sahıt yapana hıc acımam yok kusura bakmayın

Daha hala inşallah maşallah dıyorsunuz ben sıze ev alsam iş kursam sız o adamdan yıne ayrılmazsınız sırf cevre ne der dıye

Bu kadar insan yorum yazdi
Konu sahibinin son dusunceleri neler
Simdi neler yapacak
Cok merak ediyrm acikcasi

Eşiniz insan değilmiş!
Ama sizde kendinize gelin bir dur diyin...
Böyle yaşayan bir kadının ne eşine ne kendisine saygısı da sevgisi de kalmaz...

ailenizde aile değilmiş abiniz durumları bile bile hala karşımı geliyor yazık gerekirse onlarla da muhatap olmayın ,eşinizi bu duruma siz getirmişsiniz bu zamana kadar sesinizi çıkarmayarak sindirmişsiniz yaptıklarını ,eğer karşısında güçlü bir kadın ve ailesi olsaydı inanın bunları yapamazdı ,düzelir diye yapmayın arkadaşlar insan neyse odur belki bir kaç ay düzelir ama sonunda özüne döner ,sizin durumunuzda biri için boşanmak evet kolay olmalı ama siz hala çevrenizi düşünüyorsunuz o çevre 2 günde unutuyor herşeyi siz yaşadıklarınızla kalıyorsunuz, bende evliyim ama inanın ne kendime ne de çocuklarıma sizin çektirdiğiniz eziyeti çektirmezdim

Adam açıktaymış memuriyeti de bitecek muhtemelen
Dayak ve her türlü kötü muamele de var
Çocuklarınla kendi hayatını kurtar memursan işini koru derim at gitsin başından

Back
X