• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce yapabilirmiyim?

Canım hak etmişsin kocanın yerinde olsam daha fazlasını yapardım devlet memuru olduğunu okuduktan sonra gerisini bilmemize gerek yok.Sen hem kendine ve çocuklarına bakabilecek bir işe sahipsin hem de bu yaşadıklarını çekiyorsun ne diyeyim eşinin ellerine sağlık!
Canım hak etmişsin kocanın yerinde olsam daha fazlasını yapardım devlet memuru olduğunu okuduktan sonra gerisini bilmemize gerek yok.Sen hem kendine ve çocuklarına bakabilecek bir işe sahipsin hem de bu yaşadıklarını çekiyorsun ne diyeyim eşinin ellerine sağlık!
.. insan insanın kurdudur diye boşuna dememiş hobes

Son düzenleme:
Hem o hem de çevre baskisi ve iki küçük çocukla yapabilir miyim
cevre baskisimi siz dayak yerken o cevre ayni baskiyi gosteriyormu acaba bence kulaklarini tikiyor el nedeyecek diye o cocuklari o tecavuzcuyle yetistirmeye hakkiniz yok boyle adamlar ilerde cocuklarina neler yapiyor hergun izliyoruz.

Çok üzüldüm kahroldum okurken, hem fiziksel hem psikolojik şiddet, tecavüz daha neyi bekliyorsun? Yardım almalısın mutlaka ..Ailene neden anlatmıosun niye içine atıyorsun bu kadar şeyi? Böylelerini napmalı bilmem..allah o adamı bildiği gibi yapsın iki yavrusundanda mı utanmıyor?

Merhaba Arkadaşlar 4 yillik evliyim, iki kizim var, evlendigimden beri eşim ve ailesinin sorunları cikardigi huzursuzluklar, bana taktikleri borç, yediğim dayak, gormedigim psikolojik siddet kalmadı, hamileyken bile defalarca dayak yedim, özel hastanede muayene olduğum için büyük kizimin yaninda eşim saclarimdan tutup arabaya vurdu kafami, tabi bagirip cagirmalar hakaretler cocuklarim için yediğim her lokma burnumdan geldi bir şekilde, dogumumun 5. Günü bile ailesinin yaninda cingar cikardi dövdü beni, 8 aydir acikta evde sürekli ne cekiyorun Allah biliyor, diceksiniz bosan ama o gücü bulamiyorum ve bunu söylerken. Bile çok utaniyorum, devlet memuruyum kendimi geçindirebilecek bi gelirim var, zaten evlendigimizden beri kartlarim herseyime el koydu zirnik koklatmaz, rica minnet iki kuruş koparsam bile elli defa basima kakarak ne yaptigimj sorar, cinsel hayat ise berbat ters ilişkiye sürekli zorlar hamileyken her yerim catir catir agrirken bile zorla benimle oldu, son aylarimda zorla oral ilişkilere zorladi, çocuklarıyla asla ilgilenme z eviyle alakasi yok ama herşeyi mükemmel ister, iki çocuk ölse ağlamaktan gözünü bile açmaz, kucuguyle ilgilenirken buyugum defalarca tuvalaetim var diyerek aglayip altina yapmistir, bana bu şekilde ama ailesiyle saatlerce telde konuşur, bambaşka bir insana dönüşür sevecan merhametli saygili tanimak mümkün değildir, annem yardima gelir sik sjk burnundan getirir ki acikta olduğu surece maddi manevi ailem kimsenin yapmayacagini yapti, annemin yaptigi isi annem gittikten sonra benle kavga cikararak doker kirip atar, küçük bir yerdeyim bosanmayi kafama taktik ama bilmiyorum nazil olacak çok şirret bir defa daha denedim yapmadiginj birakmadi, offff çok dertliyim daha anlatilamicak dünya sikinti ruhumda bedenimde kapanmayacak yaralar var
Yapabilir miyim değil , yapmak zorundasın !

Bu nasıl Yorum ya böyle.Kendinizce konu sahibini eleştirmişsiniz ama eleştiri değil hakaret olur ancak.Konu sahibi derdini paylaşarak boşanmak için biraz cesaret verilmesini desteklenmeyi beklemiş.Yoksa o da farkında evli kalarak daha çok yıprandığının.Yapmayın böyle lütfen.Yorum yapmanın da bi adabı var yani!!!

Merhaba Arkadaşlar 4 yillik evliyim, iki kizim var, evlendigimden beri eşim ve ailesinin sorunları cikardigi huzursuzluklar, bana taktikleri borç, yediğim dayak, gormedigim psikolojik siddet kalmadı, hamileyken bile defalarca dayak yedim, özel hastanede muayene olduğum için büyük kizimin yaninda eşim saclarimdan tutup arabaya vurdu kafami, tabi bagirip cagirmalar hakaretler cocuklarim için yediğim her lokma burnumdan geldi bir şekilde, dogumumun 5. Günü bile ailesinin yaninda cingar cikardi dövdü beni, 8 aydir acikta evde sürekli ne cekiyorun Allah biliyor, diceksiniz bosan ama o gücü bulamiyorum ve bunu söylerken. Bile çok utaniyorum, devlet memuruyum kendimi geçindirebilecek bi gelirim var, zaten evlendigimizden beri kartlarim herseyime el koydu zirnik koklatmaz, rica minnet iki kuruş koparsam bile elli defa basima kakarak ne yaptigimj sorar, cinsel hayat ise berbat ters ilişkiye sürekli zorlar hamileyken her yerim catir catir agrirken bile zorla benimle oldu, son aylarimda zorla oral ilişkilere zorladi, çocuklarıyla asla ilgilenme z eviyle alakasi yok ama herşeyi mükemmel ister, iki çocuk ölse ağlamaktan gözünü bile açmaz, kucuguyle ilgilenirken buyugum defalarca tuvalaetim var diyerek aglayip altina yapmistir, bana bu şekilde ama ailesiyle saatlerce telde konuşur, bambaşka bir insana dönüşür sevecan merhametli saygili tanimak mümkün değildir, annem yardima gelir sik sjk burnundan getirir ki acikta olduğu surece maddi manevi ailem kimsenin yapmayacagini yapti, annemin yaptigi isi annem gittikten sonra benle kavga cikararak doker kirip atar, küçük bir yerdeyim bosanmayi kafama taktik ama bilmiyorum nazil olacak çok şirret bir defa daha denedim yapmadiginj birakmadi, offff çok dertliyim daha anlatilamicak dünya sikinti ruhumda bedenimde kapanmayacak yaralar var
Eğer ekonomik özgürlüğünüz varsa Ve aileniz de destek verirse yapamayacağınız şey yok!!biraz cesaret edin ve İnanın sonrası sizin ve kızlarınız için çok daha güzel ve huzurlu olacaktır.Allah yardımcınız olsun inşAllah

Ah be güzelim niye yapamayasin maaşin var işin var hamd olsun dakika durma hemen ayril

Psikolojik şiddet bi insanın büyük ölçüde özgüvenini yitirmesine ve kendini kötü şartlara koşullandırmasana sebep olabilir o yüzden de psikolojik durumunuzu gayet iyi anlayabiliyorum. Utanmanızı gerektirecek hiçbir şey yok çoğu insan sizin durumunuzda yaşamını dahi idame ettiremeyebilir bu bağlamda psikolojinizin nispeten güçlü olduğunu söyleyebilirim. Lütfen cesaretinizi toplayın ve ailenizin yanına gidin bu olanları onlarla paylaşın ve en yakın zamanda boşanın bu adamdan. Korkmanızı gerektirecek hiçbir şey yok ve hatta size bir daha şiddet uygularsa kendiniz hastaneye gidin darp raporu alın şikayetçi olun ve dava açın. Sizi anal ilişkiye zorladığını söylüyorsunuz bunun için de polise şikayetçi olabilirsiniz yapılan muayene de bu zaten ortaya çıkacaktır. Attırın o herifi içeri ve çocuklarınızla mutlu olmaya bakın

4 yılda 2 çocuk kısmına takıldım ben doğum kontrol yöntemi denen bir şey var?
Tecavüz eden adam eminim dur bi prezervatif takayım diye düşünmemiştir ama keşke kendisi doğum kontrol hapı kullansaydı gerçi eşi bunu fark etse ne olurdu bilemiyorum

Kararliyim ancak doğru adimlar atmak zorundayjm, sig bir toplum istesende istemesende yanlis adimlar atinca etkileniyorsun
Töbe töbe tukururum etiketine ya sen kendinden eminsen etiketlensen ne olur allah askina cik o evden hemen yarin git davani ac çık sen ha gayret de rabbim de yardim eder

böyle bir adama direnen kadın ,hayatın içinde yaşayabileceği bütün zorluklara dayanabilecek bir yapıya sahiptir.emin olun ayrıldığınızda yaşayacağınız zorluk evliyken yaşadıklarınızın 10 su yıkanmış halidir.böyle ömür geçmez. kadir kıymet bilmeyen ,insan sevmeyen,zalim insanlardan Allah uzak etsin.

Ruhen ve bedenen yaraliyim diyen bir insana ne kadar acimasizca yaklasim icinde olan insanlar var.
Bu dunyada herkes guclu ve cesur degil oyle olsaydi zaten dunya boylesi bir cehenneme donusmezdi.
Ama bicak kemige dayandiginda artik kaybedecek birseyi olmadigini anladiginda isyan eder.
Konu sahbinin belirttigi psikolojik ve sosyolojik etkileri gormeyip yoplumsal statu uzerinden dem vutup duranlar saniyormusunuz ki is guc sahbi kadinlar siddet gormuyor ezilmiyor
mutlu yasiyorlar dunyada. Modern nitelenen toplumlarda bile bu durumlar yasanirken dunyanin turkiyesinde neden garipseniyor.
Konu sahibi bir kere ayrilmaya tesebbus ettigini belirtmis basarisizlikla sonuclandigi icin daha beter olmus.
Korku duvari iyice yukselmis.
Burada asil sorun o korku duvarini asabilmek zaten.
Yillarin tramvasini ezilmisligini sindirilmisligini atamiyor o korku duvarini yikmakta zorlaniyor.
Dunyada ne ilk ne de son olacak bu yasananlar. Hicbir korku duvari sonsuza dek baki kalmaz.
Umarim kendiniz icin cocuklariniz icin en kisa zamanda yeni bir hayata baslamak icin o korku duvarni yikar gecersiniz.

sizinki gibi kadınlar boşuna konu acıyor. boşanmıyorsun... eee biz ne dıyelım sana dayaga devam ozaman

K. Bakmayin ama olseniz daha iyi l. Bu ne. Pesinize dusecekmismis. Abi yazilin bir karate kursuna. Bosanin sonra. Bakin yaniniza yanasabiliyor mu? Dagdan inme ayi

Bir an önce cesaretinizi toplayın ve boşanin maddi olarak kimseye muhtaç olmazsınız zaten devlet memurusunuz tayin isteyin .....sizede cocuklarinizada yazık

Ruhen ve bedenen yaraliyim diyen bir insana ne kadar acimasizca yaklasim icinde olan insanlar var.
Bu dunyada herkes guclu ve cesur degil oyle olsaydi zaten dunya boylesi bir cehenneme donusmezdi.
Ama bicak kemige dayandiginda artik kaybedecek birseyi olmadigini anladiginda isyan eder.
Konu sahbinin belirttigi psikolojik ve sosyolojik etkileri gormeyip yoplumsal statu uzerinden dem vutup duranlar saniyormusunuz ki is guc sahbi kadinlar siddet gormuyor ezilmiyor
mutlu yasiyorlar dunyada. Modern nitelenen toplumlarda bile bu durumlar yasanirken dunyanin turkiyesinde neden garipseniyor.
Konu sahibi bir kere ayrilmaya tesebbus ettigini belirtmis basarisizlikla sonuclandigi icin daha beter olmus.
Korku duvari iyice yukselmis.
Burada asil sorun o korku duvarini asabilmek zaten.
Yillarin tramvasini ezilmisligini sindirilmisligini atamiyor o korku duvarini yikmakta zorlaniyor.
Dunyada ne ilk ne de son olacak bu yasananlar. Hicbir korku duvari sonsuza dek baki kalmaz.
Umarim kendiniz icin cocuklariniz icin en kisa zamanda yeni bir hayata baslamak icin o korku duvarni yikar gecersiniz.
Kadinin kafasi kirilmis ya. Daha neyi beklesin. Goklerden inecek vahiyimi

Back
X