Sizce yapılabilir bir iş mi ?

Astımınız için tedaviniz yetersiz mi yoksa ilerlediği için mi konuşurken öksürmeye devam ediyorsunuz? Benim konuşurken öksürmelerim kesildi de ilginç geldi sizinki.

Gel gelelim çağrı merkezine. Yakın akrabam çağrı merkezinde çalışıyor, evden. Perti çıkıyor. Çalıştığı kurumdan da fark ediyordur tabii, onunki online alışverişle ilgili. Bazı zamanlar telefonlar peşpeşe geliyor. 10 veya 15er dk mola hakkı var. Yemek molası da var. Devamlı ekran başında, her an kulaklığa çağrı düşüyor. Konuşmalar kaydediliyor ve değerlendiriliyor. Çocuk varken nasıl çalışırsınız bilemem. Ayrıca biri de misafir ağırlama demiş ama asla bu mümkün olmaz. Ben yanına gidince bile bir dk konuşuyorsak 5 dk aramanın kapanmasını bekliyoruz. Aynı anda gruptakilerle de konuşuyor. Dikkati bana da veremiyor. Hiç verimli geçmiyor. Oturmaktan dolayı da ağrıları oluyor.

Yalnız ücreti iyiymiş. Dediğim kişi asgariden alıyor.
 
ASlinda ilaclarimi düzenli kullaniyorum inhaler sprey yetersiz gelirse hava alerji hapi falan bir de reflüm var belki ondandir günluk hayatta sigara parfum gibi keskin kokulara maruz kalmazsam cok rahatsiz etmiyor aslinda bazen cok konusunca oluyor
 
Ben bundan yakın zamanda evden çağrı merkezi olarak çalıştım size sunulan şartlar bana da sunuldu diyebilirim fakat ben 3 Ay dayandım. Çağrı olarak hiç durmuyor ardı arkası kesilmeden Çağrı alıyordum su bile içemediğim saatler oluyordu ve insanlar karşıdaki kişiyi görmeyince çok fazla hakaret ederek, emir vererek konuşuyor , aileme kadar küfür edeni vardı.. Ansızın mesai yazılıyordu ve Çağrı alırken bir yandan da wp gruplardan liderlerle mesajlaşma durumu oluyordu. Ben şahsen büyük konuşmak istemiyorum bir daha tövbeler olsun.
 
Kendinize kablosuz (bluetooth) bir kulaklık alırsanız evin içinde işlerinizi yaparken, koltukta ayaklarınızı uzatırken, çocuğunuzun yemeğini filan hazırlarken bile çalışırsınız. Bence bu bir fırsattır, düşünün derim.
 
Artı ve eksileri değerlendirmek lazım. Evden çalışınca hazırlan çik et olmuir uyan yüzünü yıka iş başındasın. Ama sürekli ev ev bir süre sonra bunaltıcı olabilirk denemek lazım bir yakınım yapıyor bu işi her gün evde bi pazar var dışarı çıkmak için..
 
İlk mezun oldugumda Çağrı merkezinde 4 yıl çalıştım. Asla çocuk evdeyken yapılacak bir iş değil. 9-19 çalışma saati için 1 saat mola az. Biz 9-18:00 vardiyası da 72 dk mola kullanırdık. Molalarda da cok iş yapabilir misiniz bilmiyorum zaman geçtikçe insanın beynini dolduran ve psikolojik olarak çok yoran bir iş. Ben gençken yaptım ama su an yapamam mesela
 
Sadece konuşmak değil çağrı merkezi bilgisayardan kalkamaz kontrol edip bilgi vermesi ve işlem yapması gerek malesef ki
 
İsterseniz deneyin. Zaten öğretmen gibi devamlı konuşma yok. İşlem yapılırken bekleme var. Öksürük kriziniz tutunca arada mikrofonu kaparsınız ve müşteriyle işiniz bitince molaya çıkarsınız.
 
Öğretmenden daha çok konuşma var.
3 sn den fazla konuşmadan duramaz
Orda olduğunu gostermek şart
Durursa alo alo diyor müşteri Allah yardımcısı olsun simdiden
 
Öğretmenden daha çok konuşma var.
3 sn den fazla konuşmadan duramaz
Orda olduğunu gostermek şart
Durursa alo alo diyor müşteri Allah yardımcısı olsun simdiden
Ekrana bilgilerin vs düşmesi uzun sürebiliyor. Ben müşteri hizmetlerini arayınca genelde konuşan ben oluyorum. Sadece taahhüt yenilemede onay durumu olunca soluksuz şartnameyi vs okuyorlar. Tabii çağrı merkezinin tipine bağlı. Ürün pazarlama ise daha çok konu sahibi konuşur.

Öğretmenlikte konuştuğum kadar kimse o kadar konuşmuyordur. Benim bir derste anlattığımı diğerleri gün boyu anlatıyordur o yüzden çağrı merkezi daha az geliyor bana
 
Valla yaşayan bilir çağrı merkezi 6 yıl yaptım biraz susunca ordamisiniz oluyordu Allahtan kurtuldum az dua etmemisimdir bitsin bu çile diye :) bitti şükür
 
satış yapacaksan hiç Girme çok geriyo insanları yada şikayet kısmı.
 
Cevremdekilerden fikir aldim bizzat o isi yapmis olanlardan sanirim ayni isime devam edecegim
 
Eksileri artisindan cok gibi
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…