Sizce yapılabilir bir iş mi ?

Ben evcimen biriyim ama bilmiyorum eksi yönleri daha çok gibi

Ben de öyle düsünmüstum ama cevremdekiler o öyle degil vs dediler daha önce calisan arkadaslar falan sürekli otura otura hareketsizlikten kilo almislar bunalima girmisler oyle bir noktaya geldim ki is sonrasi cocugumun konusmasina dahi tahammül edemiyordum diyor bir arkadasim

6 yıl yaptım ben olsam bidaha yapar mıyım asla öğrenciydim suanki mesleğiniz nedir istediğinizi sorabilirsiniz
Halkla iliskiler insan kaynakları ve ön muhasebe elemanıyım ben aynı odada birden fazla kisi ortak yapiyoruz isi hepsine biz bakiyoruz.Is isin ise banka projesi dediler bir noktadan sonra insan kendi cocugunun konusmasina dahi katlanamiyor ses duymak istemiyor diyor arkadasim bu dogru mu

Toplamda 3 ay çağri merkezi geçmişim var hem inboud hem outbound. Hayattan sogutuyor insanı çağrı merkezi işi her çeşit insana laf anlatmaya çalışmak insani bezdiriyor lanet olsun böyle işede parasına da dedirtiyor hatta. Bu yüzden bu toplara hiç girmeyin hazır işinizden menunsunuz hiç riske atmayın.

Şuanki işinizin ücreti nasıl? Diğer olanakları.

Uzaktan çalıştım pandemide. Nasılsa evdeyim diye hem müdürüm, hem eşim hemde ogluma bakan ailem yüklendi. En son covid hafifler gibi olunca ile koşarak gittim. Psikolojim berbat olmuştu...

Ücret eh iste idare ediyor.Şöyle ki ben Sakarya da yasıyorum is yerim Düzce de her sabah ve akşam il değistiriyorum çok yoruyor bu tempo

Ya aslında bende evde çağrı merkezinde çalışmak istiyorum şu an için şartlar müsait ama ben iş bulamıyorum maalesef

Asla girme yakın olduğun işyerlerine başvuru yap dua et naparsan yap ama girme :) 19 yaşında girdim o cahillik sabırla katlandim 6 yıl aman tanrım ya ne istersen sor hangi berbatligi anlatıyım
30 dk yemekse üstüne çıkamazsın çocuk kaç yaşında sürekli bilgisayar ve kulaklığa mahkumsun kalkiyim bardağı birakiyim desen nerdesin diye mesaj atar ararlar
Kulağında sürekli kulaklık karşında Türkiye'nin her yerinden adam doğusu eğesi cahili egolusu akıllısı ünlüsü herkes arayabilir alttan almak zorundasın şikayet alsan sana takım lideri bildirir
Mesai olur evdesin birde mutlaka sen kal der haftalık artık kaç gün olursa
Ben en son birsuru borcumla ıssız de kalsam ayrılıyorum dedim bölümüm yeni bitti ertesi gün çok şükür iş buldum of tezgahtarlik yap daha iyi en kötüsünü düşündüm biraz birazda kendime güvendim
Anlamayani var anlayanı var takım liderleri var müdürü var hepsi başında
Hata yapsan nasıl yaptın der
Ben asgarinin bir üstü aliyorsam ordaki arkadaşım bir üstünü alıyor şuan ama servis sorunlu mesai var haftasonu akşamı var napiyim böyle işi
Evdeyim çocuğa bakarım deme çok küçükse bakamazsin önüne yemeğini suyunu alır ben uzaktan bakiyim dersen olur

En azından deneyin olmadı bırakırsınız.

Konu sahibi deneyimleyenlerin yorum belli girme :)

Çağrı merkezi çok kolay alır mutlaka bulursunuz birsuru var malesef ama asla tavsiye etmem Allah düşmanıma vermesin ne diyim
Bu yorumunuza çok güldüm Gerçekten düşman başına. Hele sikayet bolumundeysen Allah yardım etsin. Ben geçici olarak yaptım başka departmana yardim etmek icin geçtim. Kendi işime tekrar dönünce kurban kesecektim neredeyse

Evde çocuk varken evden çalışma olayı çok ürkütücü geliyor bana. Çocuk durmuyor çünkü ilgi istiyor. Hele ki yaşı küçükse. Pandemide sefil oldum bu yüzden.

Ay malesef orda insan kendini ise yaramaz hissediyor ürkütücü benim için hangi birimdesiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…