- 24 Aralık 2014
- 5.200
- 7.016
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Ben evcimen biriyim ama bilmiyorum eksi yönleri daha çok gibiArtı ve eksileri değerlendirmek lazım. Evden çalışınca hazırlan çik et olmuir uyan yüzünü yıka iş başındasın. Ama sürekli ev ev bir süre sonra bunaltıcı olabilirk denemek lazım bir yakınım yapıyor bu işi her gün evde bi pazar var dışarı çıkmak için..
Ben de öyle düsünmüstum ama cevremdekiler o öyle degil vs dediler daha önce calisan arkadaslar falan sürekli otura otura hareketsizlikten kilo almislar bunalima girmisler oyle bir noktaya geldim ki is sonrasi cocugumun konusmasina dahi tahammül edemiyordum diyor bir arkadasimKendinize kablosuz (bluetooth) bir kulaklık alırsanız evin içinde işlerinizi yaparken, koltukta ayaklarınızı uzatırken, çocuğunuzun yemeğini filan hazırlarken bile çalışırsınız. Bence bu bir fırsattır, düşünün derim.
Halkla iliskiler insan kaynakları ve ön muhasebe elemanıyım ben aynı odada birden fazla kisi ortak yapiyoruz isi hepsine biz bakiyoruz.Is isin ise banka projesi dediler bir noktadan sonra insan kendi cocugunun konusmasina dahi katlanamiyor ses duymak istemiyor diyor arkadasim bu dogru mu6 yıl yaptım ben olsam bidaha yapar mıyım asla öğrenciydim suanki mesleğiniz nedir istediğinizi sorabilirsiniz
Ücret eh iste idare ediyor.Şöyle ki ben Sakarya da yasıyorum is yerim Düzce de her sabah ve akşam il değistiriyorum çok yoruyor bu tempoŞuanki işinizin ücreti nasıl? Diğer olanakları.
Uzaktan çalıştım pandemide. Nasılsa evdeyim diye hem müdürüm, hem eşim hemde ogluma bakan ailem yüklendi. En son covid hafifler gibi olunca ile koşarak gittim. Psikolojim berbat olmuştu...
Çağrı merkezi çok kolay alır mutlaka bulursunuz birsuru var malesef ama asla tavsiye etmem Allah düşmanıma vermesin ne diyimYa aslında bende evde çağrı merkezinde çalışmak istiyorum şu an için şartlar müsait ama ben iş bulamıyorum maalesef
İş tecrübem yok tecrübe olsun istiyorum açıkçası. Ama dolandırıcı çok maalesef o yüzden başvuru yapmaya çekiniyorumÇağrı merkezi çok kolay alır mutlaka bulursunuz birsuru var malesef ama asla tavsiye etmem Allah düşmanıma vermesin ne diyim
Asla girme yakın olduğun işyerlerine başvuru yap dua et naparsan yap ama girme :) 19 yaşında girdim o cahillik sabırla katlandim 6 yıl aman tanrım ya ne istersen sor hangi berbatligi anlatıyımHalkla iliskiler insan kaynakları ve ön muhasebe elemanıyım ben aynı odada birden fazla kisi ortak yapiyoruz isi hepsine biz bakiyoruz.Is isin ise banka projesi dediler bir noktadan sonra insan kendi cocugunun konusmasina dahi katlanamiyor ses duymak istemiyor diyor arkadasim bu dogru mu
En azından deneyin olmadı bırakırsınız.Bir iş teklifi geldi cağri merkezi müşteri temsilciliği evden çalısma haftaiçi 9-19 elektrik ve internet destek parası artı yemek kartı desteği pc kendileri veriyormuş maaş 15.000 civari prim var mı bilmiyorum.Yalnız bende astım var uzun süreli konuşunca bazen öksürük krizi tutuyor beni o düşündürdü.Aslında su anki işim de çok iyi ama evden cıkmak kızımi bakıcıdan al bakıcıya bırak eve gel eşimle yemek hazirla is yap vs cok yoruyor.Evde olsam en azından ev konforu istediğini giyersin her şarti kendine göre ayarlarsin en azından 10 dk molada corba kaynatıp icersin makine mi calistırilacak calıstırirsın evden cıkınca daha farkli oluyor.Sosyallesme acısından su anki işim de iyi aslinda ama hic aklımda yokken önüme çıkan fırsatta da bir hayır var mı acaba diyorum siz olsaniz ne yapardınız ? Beni tek düsündüren öksürük durumu
.
Hangi ildesin ne mezunusun çağrı merkezini en son bile düşünmeİş tecrübem yok tecrübe olsun istiyorum açıkçası. Ama dolandırıcı çok maalesef o yüzden başvuru yapmaya çekiniyorum
Nevşehirdeyim önlisans sağlık mezunuyumHangi ildesin ne mezunusun çağrı merkezini en son bile düşünme
Tecrübesiz alırlar bir hafta falan eğitim süren olur
Uzaktan çalışma mutlaka bulursun çok bilinen çağrı merkezleri var uzaktan başka yapılacak çok iyi işler varNevşehirdeyim önlisans sağlık mezunuyum
Konu sahibi deneyimleyenlerin yorum belli girme :)Toplamda 3 ay çağri merkezi geçmişim var hem inboud hem outbound. Hayattan sogutuyor insanı çağrı merkezi işi her çeşit insana laf anlatmaya çalışmak insani bezdiriyor lanet olsun böyle işede parasına da dedirtiyor hatta. Bu yüzden bu toplara hiç girmeyin hazır işinizden menunsunuz hiç riske atmayın.
Bu yorumunuza çok güldümÇağrı merkezi çok kolay alır mutlaka bulursunuz birsuru var malesef ama asla tavsiye etmem Allah düşmanıma vermesin ne diyim
Ay malesef orda insan kendini ise yaramaz hissediyor ürkütücü benim için hangi birimdesinizBu yorumunuza çok güldümGerçekten düşman başına. Hele sikayet bolumundeysen Allah yardım etsin. Ben geçici olarak yaptım başka departmana yardim etmek icin geçtim. Kendi işime tekrar dönünce kurban kesecektim neredeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?