Sizce yapmalı mıyım?

slnkcker

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2023
98
8
8
28
Benim uzun süre flört ettiğim biri vardı. Benden hoşlanıyordu ben de ondan tabi. Biz bir iki kere tartıştık en sonunda bitirdim ben konuşmayı. Bu benimle barışmak istedi fakat ben kesin bir şeklinde hayır olmaz falan dedim. Üç ay falan oldu hiçbir şekilde bağlantımız yok. Ben gerçekten bir şeyler hissetmiştim ve şu an içimde bir şey kaldı ona karşı ve onunla konuşmak istiyorum ama ben mesaj atan taraf olmam. Mesaj atmasını sağlamak istiyorum. İnstagram sayfası herkese açık. Hikayesine falan baksam sizce doğru olur mu,yapmalı mıyım ?

Yanlış düşünüyorsunuz. Konuşmayı siz bitirmişsiniz adam niye tekrar başlatmak için adım atsın? Terslemeyeceğinizin garantisi var mı? Sanmıyorum size tekrar yazsın. İstiyorsanız siz bir şeyler yapmalısınız.

Yanlış düşünüyorsunuz. Konuşmayı siz bitirmişsiniz adam niye tekrar başlatmak için adım atsın? Terslemeyeceğinizin garantisi var mı? Sanmıyorum size tekrar yazsın. İstiyorsanız siz bir şeyler yapmalısınız
Ne gibi şeyler

Uzun süre flört etmek nedir ?
Aranızda bir şey olacaksa olsa uzun süre flört evresinde kalmadınız zaten.
İkinizden bor şey olmayacagi oradan belli.

Mesaj atmayayım ama hikayesine bakayım düşüncesi hmm anlıyorum. Ha mesaj atmışsın ha hikayesine bakmışsın arada ki fark ne ki?

Yani hikayesine bakınca anlayacak çocuk amacınız. Onun yerine daha özgüvenli şekilde istek atın

Bence bu hep geç saat etkisi. Geceleri kafamız gündüzdeki gibi çalişmıyor. Daha riskli ve gündüzleri yapmayacağımız saçma sapan kararlar alabiliyoruz. Siz bi yatın uyuyun sabah da aynı hisleri duyarsanız adım atarsınız.

sen yazacaksın yapacak bişey yok
ilişkilerimde genelde bitiren taraf ben olmam taktiksel olarak
ha bitirmesi için elimden geleni yaptığım oldu zaman zaman ama
bitiren tarafın genelde aklı kaldığı ve bir süre sonra
kuyruğu kıstırıp geri dönmek isteyen taraf olabileceğini bildiğimden
ki genelde de hep böyle oldu, gidenler bir süre sonra pişman oldu
bu zamana kadar ben hiç adım atmadım
gittiyse ve dönmek istiyorsa, hayır cevabını da duymayı göze alarak bana mesaj attılar
aradılar vs

Back
X