• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce yaptıgım yanlış mı:(((

allasen koca koca insanlar, bi el öpmeyle egoları mı şişicekmiş. onlar, onların elini öpüceğini bildiklerinden uzatıyolar ellerini. ego derdi olan adam taa ilk günlerde elini geri çekmezdi. el öpmek zaten büyüğüne hürmet göstergesi neyin derdini yaptığını anlamadım; yani benden çok daha üstünsün deme şekli büyüğe. bunu dert ediceksen hiç öpmeseydin
Eşim onları daha iyi tanıdgı için bana dediki babam kmseye elini uzatmazdı elini uzatki saygınlığn olsun bu annemn her zaman ki lafları dedi.ben kendi babamnda eline uzanrm hep ama hiç öptürmez o zaman oda desn öpmek için uzanyo bende iyce kaldrp gözüne gözüne sokaym.eşim kendi söylüyo onlar el öptürmeyle saygnlk kazacaklarnı düşünüyo dye..

Slm arkadaşlar.ben normalde tanıdgım yaşı buyuk insanlarla karşılasnca görüşünce hemen eline uzanp elini öpen bir insanm.iki yllk evlym 22yaşndaym suan.evlendgmden beri kaynvalidem ve kaynbabamla hergün görüşsek ble hergün ellerni öperdm.kaynbabam hiç vermezdi ben zorla öperdm.ama snra baktm daha ben yaklaşmadan ikiside ellerni kaldryo hemen kaldrmasalar ben zaten öpcem ama onlar öyle kaldrnca insam içinden gelerek öpemiyo.eşmde dedi sende öpme sadece bayramlarda öpersn.dün akşam yne görüştük yne ellerni kaldrdlar bende elni öpmedm sarlp yanaktan öptüm.bi gelnleri daha var o hiç öpmez ona bşi demem yorum yapmam.düşüncem şu o öpmedgi için onlarda bana öptürerek egolarınımı tatmn ediyo.kendnizi benm yerme koyun ve szce dogru olan ne söyleyn lütfen. Şmdiden teşekkür ederim.
El öpmek zaten çok egoistçe bir davranış ki el bu yani her yere değiyor sağlıklı da değil. Hadi gelenek görenek olmuş bayram seyranı anlıyorum da her allahın günü el etek öptürmek hoş değil. alıştırmışsın birden kesersen yanlış anlaşılabilir. Yavaş yavaş, kırmadan kes gitsin.

Iyide durmadan el öpmeye siz alistirmissiniz. Annemde hiç kimseye el opturmez küçük kuzeni zorla elini öper annemde alıştı o geldiğinde hiç zorluk çıkarmıyor :confused:

TamamUOTE="vivelafrance, post: 41508924, member: 350049"]El öpmek zaten çok egoistçe bir davranış ki el bu yani her yere değiyor sağlıklı da değil. Hadi gelenek görenek olmuş bayram seyranı anlıyorum da her allahın günü el etek öptürmek hoş değil. alıştırmışsın birden kesersen yanlış anlaşılabilir. Yavaş yavaş, kırmadan kes gitsin.[/QUOTE]
Tamam ben öpüyodum ama hergün görüşsekte onlar kaldrdgı için öpüyodum yoksa ben nye hergün öpeym

Bende hiç sevmem el öpmeyi ailemle çok kavga etmişsizdir bu yüzden bir keresinde yaşlı bir tanıdığımız beni yanına çağırdı elini uzattı bildğin öpeyim diye bende sadece tokalaştım , arkamdan binbir türlü dedikodumu yapmış ben onun asker arkadaşı mıyım benle tokalaştı demiş :KK57: saygısız kızları var vs. demiş , babamda bana kızdı duyunca ama dürüstçe anlattım midem bulanıyor aklıma binbir türlü şey geliyor ya ellerini tuvaletten sonra falan yıkamıyorsa vs. isterse saygısız desinler yaşlılar mütevazi olsun el öptürme sin ben yaşlanınca öptürmem şahsen.

hanim aga si

saka

bende merak ettim

Öğretmen ya; öyle çok uç kimsede olmayan bir şey değil...

Öğrenciler eskiden yolda vs çevirip çok öperdi.

annem ilçede oturuyor; hala bile koca koca adamlar; şehrin esnafı vs geçer elini öper.

1.50 boyunda yumruk kadar annem bir de kelli ferli bıyıklı sakallı adamlar :)

İyide alıştıran sensin.
Zorla ellerini öpmeye çalışan sensin adamlar çaba harcama diye ellerini kaldırmış.. :KK51:

Öğretmen ya; öyle çok uç kimsede olmayan bir şey değil...

Öğrenciler eskiden yolda vs çevirip çok öperdi.

annem ilçede oturuyor; hala bile koca koca adamlar; şehrin esnafı vs geçer elini öper.

1.50 boyunda yumruk kadar annem bir de kelli ferli bıyıklı sakallı adamlar :)

kiyamam ya :) ne güzel kiymet bilinmesi, demek isini dogru yapmis

aklimdan gecmisti, daha kücük bir yerde ögretmen felandir diye
cevap icin tesekkürler :)

şlap diye öpmüyorsundur ama dimi bari sadece çeneni koy. ben de sevmiyorum el öpmeyi, iğreniyorum.
hiç ellerini görme direkt yanağını uzat, bir süre sonra bırakırlar.

Slm arkadaşlar.ben normalde tanıdgım yaşı buyuk insanlarla karşılasnca görüşünce hemen eline uzanp elini öpen bir insanm.iki yllk evlym 22yaşndaym suan.evlendgmden beri kaynvalidem ve kaynbabamla hergün görüşsek ble hergün ellerni öperdm.kaynbabam hiç vermezdi ben zorla öperdm.ama snra baktm daha ben yaklaşmadan ikiside ellerni kaldryo hemen kaldrmasalar ben zaten öpcem ama onlar öyle kaldrnca insam içinden gelerek öpemiyo.eşmde dedi sende öpme sadece bayramlarda öpersn.dün akşam yne görüştük yne ellerni kaldrdlar bende elni öpmedm sarlp yanaktan öptüm.bi gelnleri daha var o hiç öpmez ona bşi demem yorum yapmam.düşüncem şu o öpmedgi için onlarda bana öptürerek egolarınımı tatmn ediyo.kendnizi benm yerme koyun ve szce dogru olan ne söyleyn lütfen. Şmdiden teşekkür ederim.

Benim KP de daha biz kapıdan girer girmez kaldırıp hazırlardı elini :KK48: bende hemen operdim artık gorusmuyoruz :110:

E siz alıştırmışsınız,boşuna kızı yerlere yatırmayalım öpüyo işte diye kendilerini düzeltmişler.Sizde heee.... Fesat olmayalım bu kadar :KK11::KK71:

Slm arkadaşlar.ben normalde tanıdgım yaşı buyuk insanlarla karşılasnca görüşünce hemen eline uzanp elini öpen bir insanm.iki yllk evlym 22yaşndaym suan.evlendgmden beri kaynvalidem ve kaynbabamla hergün görüşsek ble hergün ellerni öperdm.kaynbabam hiç vermezdi ben zorla öperdm.

Tamam ben öpüyodum ama hergün görüşsekte onlar kaldrdgı için öpüyodum yoksa ben nye hergün öpeym

İyi de normalde de yaşı büyük insanlarla her karşılaşmada öpüyormuşsunuz, evlendiğinizden beri ellerini vermiyorlarmış, zorla öpüyormuşsunuz.
Şimdi onlar kaldırdığı için öpüyordum, yoksa niye her gün öpeyim diyorsunuz ben anlamadım.

sen her gördüğünde öpünce onlarda artık alışmış bekliyorlar. en başından yanlış yapmışsın

İyi de normalde de yaşı büyük insanlarla her karşılaşmada öpüyormuşsunuz, evlendiğinizden beri ellerini vermiyorlarmış, zorla öpüyormuşsunuz. Ben dogru anlatamadm sanrm düzenleme yaptm bdaha okursanz anlarsnz
Şimdi onlar kaldırdığı için öpüyordum, yoksa niye her gün öpeyim diyorsunuz ben anlamadım.

Back
X