Sizce Yaptırmalı Mıyım

tolstoyevski

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2017
789
781
53
Merhaba hanımlar,
özellikle sonradan burnu eğrilen kemik eğilmesi yaşayan ve ameliyat olanlar dikkate alirsa cok sevinirim. Küçukken birkac kere burnuma ağır darbe aldım(düştüm,çarptım şiddetli şekilde) o zamanlar pek bir şey hissetmedim degismedi burnum sekil olarak. Özellikle ergenlik yılı ; 18den sonrası ve şu an 20 yaşındayım burnum sola doğru eğrilmeye başladı. Sizce yaptırmalı mıyım? fotograflari koydum

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba hanımlar,
özellikle sonradan burnu eğrilen kemik eğrilmesi yaşayan ve ameliyat olanlar dikkate alirsa cok sevinirim. Küçukken birkac kere burnuma ağır darbe aldım(düştüm,çarptım şiddetli şekilde) o zamanlar pek bir şey hissetmedim degismedi burnum sekil olarak. Özellikle ergenlik yılı ; 18den sonrası ve şu an 20 yaşındayım burnum sola doğru eğrilmeye başladı. Sizce yaptırmalı mıyım? fotograflari koydum
Bence yaptır, yandan fena değil ama önden bayağı eğri görünüyor. Sonradan eğrilme neden oluyormuş?
Yalnız doktorunu çok iyi seç, eski hastalarını kontrol et ve nasıl bir burun istediğine iyi karar ver. Kötü yapılırsa düzelttirmesi zor oluyor, maddi manevi.

Bence yaptır, yandan fena değil ama önden bayağı eğri görünüyor. Sonradan eğrilme neden oluyormuş?
Yalnız doktorunu çok iyi seç, eski hastalarını kontrol et ve nasıl bir burun istediğine iyi karar ver. Kötü yapılırsa düzelttirmesi zor oluyor, maddi manevi.
önden eğilmeye başladı, sanırım kemik yapısı oturdukça kucukken alinan darbe etkisi ortaya cikti diye düşünüyorum. her geçen gün daha da eğiliyor sanki. aslnda burnumu cok severdim ama şu sıralar ònden bariz belli oluyor yamukluğu ve ilerde nefes sorunlarina yol acabiliyormus bu eğrilik

Bence estetik ol ama iyi bir doktora.yoksa olduğuna pişman olursun.ihtiyacın var mi bence var ama tabi etkilemek istemiyorum.ameliyat olmanın geri dönüşü olmuyor maalesef.
etkilenmek olarak dusunmeyin lutfen ne dusunuyorsaniz yazin ben zaten bircok doktora danismadan bir karar almayacagim cnku burnumun neden tam olarak bu hale geldigini bilmiyorum sonradan eğildi dedigim gibi, önden görünüşümde de sknti yoktu cok fazla ama şu sıralar cok degisik bi hal almaya basladi

etkilenmek olarak dusunmeyin lutfen ne dusunuyorsaniz yazin ben zaten bircok doktora danismadan bir karar almayacagim cnku burnumun neden tam olarak bu hale geldigini bilmiyorum sonradan eğildi dedigim gibi, önden görünüşümde de sknti yoktu cok fazla ama şu sıralar cok degisik bi hal almaya basladi
Evet birçok doktordan görüş alın acele karar vermeyin revizyona gerek kalmasın.

İlk ameliyat her zaman daha iyi sonuç verir benim de burnum eğriydi. Şuan o eğrilik düzeldi umarım kalıcı olur. İleride nefes almanı etkiler ben görüntü olarak takmıyordum ama gittilçe sağa doğru eğriliyordu geceleri uyuyamaaz hale geldim başım ağrıyordu oturunca geçiyordu. Oldum şuan çok iyiyim. Eğri burunda her hekim başarılı olmayabiliyor özellikle bütçene uygun güzel yapabilecek doktorları seç görüş

İlk ameliyat her zaman daha iyi sonuç verir benim de burnum eğriydi. Şuan o eğrilik düzeldi umarım kalıcı olur. İleride nefes almanı etkiler ben görüntü olarak takmıyordum ama gittilçe sağa doğru eğriliyordu geceleri uyuyamaaz hale geldim başım ağrıyordu oturunca geçiyordu. Oldum şuan çok iyiyim. Eğri burunda her hekim başarılı olmayabiliyor özellikle bütçene uygun güzel yapabilecek doktorları seç görüş
ne ameliyatı oldunuz? rinoplasti mi deviasyon mu, evet benimde gittikçe eğildiği için nefes problemine yol açar mı diye korkuyorum ameliyattan da korkuyorum. sadece eğikliği düzeltip burnumu doğal halinde bırakmalarını istiyorum cnku seviyorum.

Önden eğrilik belli olur yandan benim de bunun gibiydi düz foto çekilince anlaşılıyor benim sağa doğru gidiyordu ucu mesela
aynen düz foto çekilince benimde çok bariz belli oluyor. benimkinde de sola doğru eğilme var. ayrıca uykularımdan hep başımda ağrıyla uyanıyorum şu sıralar özellikle. eğrilikle ilgisi var diye dusunmeye basladim

Back
X