• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce yargısız infaz yapmak ilişkiyi direk bitirme sebebi midir???

• Konu Sahibi Konu Sahibi ppelinn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
P

ppelinn

Ziyaretçi
sevgilinizi seviyorsunuz ama size yargısız infaz yaptı diyelim.bu durumda ilişkinizi direk bitirir miydiniz???

Yargısız infazın sebebine bağlı,kime göre neye göre ?

çok güvendiğiniz bi arkadaşınız tarafından onunla ilgili bişey duydunuz ve kendinizi kullanılıyormuş gibi hissettiğiniz için bitirmek istiyorsunuz.ve bunu ona sölüyosunuz.

ne duydunuz. arkadaşım ,konuyu böyle tam anlatmazsanız ,size nasıl yardımcı oluruz ki

peki açıklamaya calısıcam.ben mezun olup türkiyeye dönecektim.o hala okula devam edıyor. benım arkadasımın sevgilisine ben onu türkiyede aramam zaten oda bunu biliyor falan demiş.oda tabi bana sorsaydn keşke dedi bana.ama zaten sorumsuz ve ilgisizdi.bundan ötürüde sinirlendm.sonucta ben kafamdan üretmiyorum ki o bişeyler yapıyor ki bende kızıyorum.neyse durum bu arkadaşlar:((

sevgilinizi seviyorsunuz ama size yargısız infaz yaptı diyelim.bu durumda ilişkinizi direk bitirir miydiniz???

peki açıklamaya calısıcam.ben mezun olup türkiyeye dönecektim.o hala okula devam edıyor. benım arkadasımın sevgilisine ben onu türkiyede aramam zaten oda bunu biliyor falan demiş.oda tabi bana sorsaydn keşke dedi bana.ama zaten sorumsuz ve ilgisizdi.bundan ötürüde sinirlendm.sonucta ben kafamdan üretmiyorum ki o bişeyler yapıyor ki bende kızıyorum.neyse durum bu arkadaşlar:((

bunun yargısız infazla ne ilgisi var. bende sizi birşeylerle suçlamış sandım...

ee iyide burda yargısız infaz yok ki
adam türkiye gidince aramam unuturum diyor
sizde kızıyorsunuz ki bu zaten kızılacak bir şey bende olsam bende kızardım
hatalı olan siz değilsiniz
eğer bu cümleyi sarfetmişse terk edilmeyi hak etmiş demektir

ya o ona sormadan direk karar aldm diye kızmıs bana.bbenim yerimde olsan napardn dedm sana sorardm konusurdm senle dedi.zaten terk eden o oldu ben değil.ben sevdiğimden devam etmek istedm hata yaptım biliyorum.ya ne arıyordu ne soruyordu beni.sonra ben dayanamayıp msj atınca suclu oluyodum.yanı ona göre basından beri yargısız ınfaz yapmısım sabredememiş bana.en sonunda da benden sana tavsiye yargısız ınfaz yapma dedi.bitirdi.bukadar kolaymıs yani.allahaşkına bana bi örnek verin bu durumla ilgili benım kafam karıstı cunku.hatamı yaptım dıyorum kendıme.naparsan yargısız ınfaz yapmış olursun kafamçokkarıştı

peki açıklamaya calısıcam.ben mezun olup türkiyeye dönecektim.o hala okula devam edıyor. benım arkadasımın sevgilisine ben onu türkiyede aramam zaten oda bunu biliyor falan demiş.oda tabi bana sorsaydn keşke dedi bana. ama zaten sorumsuz ve ilgisizdi. bundan ötürüde sinirlendm.sonucta ben kafamdan üretmiyorum ki o bişeyler yapıyor ki bende kızıyorum.neyse durum bu arkadaşlar:((

Erkek arkadaşınız olayın evvelinde de sorumsuz ve ilgisiz olduğu için söylenene inanmak (hem de çok güvendiğiniz bir arkadaşınız söylüyor) mantıklı... Benim anlamadığım öncesinde de sorumsuz ve ilgisizse bu umursamazlığı sorgulamadan bir patlama noktası beklemek nedendir? Yani bu ilişki bir şekilde sizi zaten tatmin etmiyormuş, söylenenler de bu duruma tuz biber ekmiş. :kahve:
Yargısız infaz kişiyi suçlamak, kendisini savunmaya da izin vermemektir. Siz savunmasına izin vermemeyi bırak hep yapıcı,verici olmuşsunuz ilişkide. Erkek arkadaşınız öteden beri "pek de sevgidolu" olmadığına göre sizi (belki doğru belki yanlış) söylenene inanmakla suçlayarak kendini aklıyor ve bitirmek için kendince haklı bir sebep bulmuş. İlişki "tatsız tutsuz" bittiyse en başından beri emek sarf etmeyen hele hele kendini adam gibi savunmadan arkasını dönüp giden kişi bu sondan sorumludur, kendini aklamayan, çaba harcamayan adam neden hala kafanızı kurcalıyor ki... :delphin:

ARKADAŞIM ÇOK HAKLISIN SÖYLEDıKLERıNE FAZLASIYLA KATILIYORUM.KONUYU AÇARKEN HıÇ DÜŞÜNMEDıM BEN BUNLARIN TEKRAR AÇILACAĞINI AMA OLDU ARTIK KURCALAMIYOR ZATEN ELıMDEN GELENı YAPTIM BEN. SADECE Bı NOKTANIN KAFAMDA AYDINLANMASINI ISTEDIM HEPSI BU.TEKRAR TEŞEKKÜRLERsositososito

ya o ona sormadan direk karar aldm diye kızmıs bana.bbenim yerimde olsan napardn dedm sana sorardm konusurdm senle dedi.zaten terk eden o oldu ben değil.ben sevdiğimden devam etmek istedm hata yaptım biliyorum.ya ne arıyordu ne soruyordu beni.sonra ben dayanamayıp msj atınca suclu oluyodum.yanı ona göre basından beri yargısız ınfaz yapmısım sabredememiş bana.en sonunda da benden sana tavsiye yargısız ınfaz yapma dedi.bitirdi.bukadar kolaymıs yani.allahaşkına bana bi örnek verin bu durumla ilgili benım kafam karıstı cunku.hatamı yaptım dıyorum kendıme.naparsan yargısız ınfaz yapmış olursun kafamçokkarıştı

eğer o bu cümleyi sarfetmemişse
sen sarfetmiş sanıp arkadaşının sözüne inanıp sevgiline tek kelime etmeden ayrılıyorum
dediysen yargısız infaz yapmış olursun canım
yagısız infaz ancak bu durumda olur
suçsuzken suçluymuş gibi davranıp ona sormadan işin aslını öğrenmeden suçlamaktır yargısız infaz
sen niye yargısız infaz yapasın ki
hadi yaptın diyelim sevgilinin arkadaşı niye durduk yere böyle bir laf etsin
sen önce bu cümlenin doğruluk payı nedir onu öğren
ondan sonra kendinde ara hatayı
ortada bir suçlu varsa oda uzaklaşınca aramam unuturum diyendir
sevgilin bu cümleyi kurmuş mu kurmamış mı sen onu öğren
sonrada hem suçlu hem güçlü olan zeytinyağı gibi su yüzüne çıkmaya çalışan sevgiline
yargısız infaz nedir anlatırsın :delphin:

Son düzenleme:
inanın en başından beri kendimi suçladım ama gitgide daha mantıklı düşünüyorum.yorumlarınız için de ayrıca teşekkür ederim.belki de içimi rahatlatmaya çalışıyorum bu şekilde.zerre kadar hakettiğimi düşünsem tamam dicem walla:sinifsinif:gerçi yorgan gitti kavga bitti.artık hiçbişeyin anlamı yok ki.olan oldu.
<Bu arada iyiki bu siteyi bulmuşum walla çok güzelmişş paylaşmak da aynı şek:sm_cool:ilde

Back
X