Sizce yazmalı mıyım?

İnsanlık görevimi yapmak,sonuçta hukukumuz var deprem bu düşman olsa sorulur yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum.
Bir sene once bir hafta konuştuğun insanla ne hukuku Allah askina. Hani duzgun bir adam olur, uzun sure konusursun da neyse.
Ben gecen sene uc bes gun konustugum insanlari hatirlamiyorum bile.

İnsanlık görevimi yapmak,sonuçta hukukumuz var deprem bu düşman olsa sorulur yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum.
İnsanlık görevi bu değildir git yardım kuruluşunda çalış,git bir yaşlıya yardım et,bağış yap,gönüllü abla ol vb.elin madde bağımlısı için fazla duyar kasıyorsunuz.Buradsn bakınca kendinizi hatırlatma çabası gibi duruyor ...

Merhaba, Balıkesir merkezdeyim şuan, Sındırgı ilçesinde 10 binada yıkım var, bir can kaybı var, sanırım rahmetli oyunca Eylül Tumbarin amcasiymis açıklamasında görmüştüm onuda

Merhaba, Balıkesir merkezdeyim şuan, Sındırgı ilçesinde 10 binada yıkım var, bir can kaybı var, sanırım rahmetli oyunca Eylül Tumbarin amcasiymis açıklamasında görmüştüm onuda
Çok geçmiş olsun aslında sormak amacım buydu neticede o da bir insan onu da allah yarattı kendini hatırlatmak için yazıyorsun diyenler pes.

Back
X