Sizce yazmalı mıyım?

Kendisi tersleyebilir değişik bir tip ben de salağım o ayrı.
ikinci dedigine katılıyorum
adama yazmak icin cidden salak olman lazim
yapma böyle seyler bak
böyle boyle küçük küçük seyler alir götürür ozvuvenini, zamanla hic anlamadan kendine verdiğin degeri düşürür kendini onemsiz biri gibi gormeye baslarsin

ikinci dedigine katılıyorum
adama yazmak icin cidden salak olman lazim
yapma böyle seyler bak
böyle boyle küçük küçük seyler alir götürür ozvuvenini, zamanla hic anlamadan kendini onemsiz biri gibi gormeye baslarsin
Görüyorum ki zaten,sanki herkes çok seviliyor da ben kaldım gibi hissediyorum.Bana cinsellik açan saygı duymayan zorla öpmeye çalışan çocuk ciddi ilişki yapmış,benle yapası yokmuş.

Yazmak isteyen bi şekilde yazıyor işte :27:
Bu yoruma da alındım yengençcin ben, koca delisi ya da erkek delisi değilim sadece hukukumuz oldu diye sormak istedim ki deprem üssünde çocuk,karadenizde yaşasa deprem balıkesirde olsa haklısınız.

Görüyorum ki zaten,sanki herkes çok seviliyor da ben kaldım gibi hissediyorum.Bana cinsellik açan saygı duymayan zorla öpmeye çalışan çocuk ciddi ilişki yapmış,benle yapası yokmuş.
e tamam iste bu şerefsizin neyini merak ediyorsun?
büyük depremde ben de ailesinin deprem bolgesinde oldugunu bildigim exime yazdim, evli de olsam yazarim aklima takilmisti çünkü binlerce cenaze cikan bir sehirdeydi.
ama sen biliyorsun ki 6.1 depremdi ve sadece birkac koyde birkac ev yikildi. adam sag ve salim
daha ne yani?
seni bunca sallamayan insanlari hala hatirlar da yazarsan tabii ki sevilmezsin
evrene verdigin enerji su;
ben bu muameleyi hakediyorum
sen degismezsen hayatin da degismez
böyle sana kopek cekmis insanlari simartmaya devam edersen ssn dd degismezsin zaten

Yav saçma sapan konuşma bir kişi ölmüş sadece Allah rahmet eylesin git yazıcaksan yaz ne de olsa hatırlamicak seni hey Allahım ya
Beni azarlama sebebinizi anlayamadım yazmayacağım.Hatırlamasın kendi nankörlüğü karaktersizliği bana umut verip çekip giden de o yalanlar söyleyip hayatında tutmaya çalışanda.Ayrıca kaç yaşında kadınım azarlamazsanız sevinirim.

e tamam iste bu şerefsizin neyini merak ediyorsun?
büyük depremde ben de ailesinin deprem bolgesinde oldugunu bildigim exime yazdim, evli de olsam yazarim aklima takilmisti çünkü binlerce cenaze cikan bir sehirdeydi.
ama sen biliyorsun ki 6.1 depremdi ve sadece birkac koyde birkac ev yikildi. adam sag ve salim
daha ne yani?
seni bunca sallamayan insanlari hala hatirlar da yazarsan tabii ki sevilmezsin
evrene verdigin enerji su;
ben bu muameleyi hakediyorum
sen degismezsen hayatin da degismez
böyle sana kopek cekmis insanlari simartmaya devam edersen ssn dd degismezsin zaten
Aslında çok doğru ama şu vicdanıma engel olamıyorum.

Back
X