- 3 Eylül 2012
- 21.855
- 57.526
- 798
- Konu Sahibi nutellaa32
-
ne varki söylediysede. bizde karadenizliyiz bizdede trabzon seti mutlaka alinir geline. benim kvdem kensii sordu bana kizim kac bilezik set istiyorsun diye. bunda ne var ki? söylediyse bile illa al demedi ya abineBana annem soyledi kizim yengen trabzon istemis sanirim diye bende sasirdim cunku yengemle birgun konustugumda altinin hic onemli olmadigini soylemisti anneme net bi cevap veremedim napcaz filan dedi ama sanirim onlari zorlayacak bi durum bu ama hayirlisi olsun insan kimseye mahcup olmak istemez oglan evlendirirken
tanimadigimiz insan icin öylemi böylemi demwk mümkün degilMaddi anlamda disarda kalmayi tercih ederim tabiki ama ben genel anlamda celisliki bi insan midir ona nasil yaklasiyim diye fikir danismak istedim sevgiler :)
Abisi kör degildir galiba :) demek memnun gayet adam .Ne demek "abini ilgilendirir sana ne"?? Abisi kim?? İnsan kendi canından olan birinin geleceği için endişelenemez mi??
Bu kadınla geçireceği hayatı düşünüp abisi için üzülemez mi??
Kadın tamamen görgüsüz, abinde her istediğini yapıyorsa bir tarafları kalkmış başkalarını eziyo aklı sıra...
Böyle sonradan görmelerle uğraşmak çok zor işiniz var demedi deme..
Abisi kör degildir galiba :) demek memnun gayet adam .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?