Sizce yengem nasil biri?

Sizlik bu durum yok ilk önce abinizı sonra da anne babanızı ilgilendiriyor

Zevkler ve renklerin kişiye göre değişeceğini bilmeyen, sadece kendi zevklerinin ve tercihlerinin doğru olduğuna inanan, her şeyin en iyisinin kendisinin bildiğini sanan, gösteriş meraklısı bir tip. Ama söz konusu ev döşeme oldu mu bu durum birçok kadında da var ne yazık ki. Milletin evini kendi zevklerimize göre değerlendiriyoruz hemen.

Tutarsız olduğunu gösteriyor müstekbal yengeniz olacak kişi işiniz zor sen onun her söylediğini kaale alma ,büyüklerimiz boşuna söylememişler "Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol ! " kendi kendinin değerini düşürmüş bence böyle insanlarla anlaşmakda zordur. Rabbim seni tutarsız yengenin hareketlerinden korusun amin

Bu tip durumlarda iki tarafta net olmalı.Mesela abiniz bak hayatım bizim bütçemiz takı için bu kadar trabzon set yerine başka bir şey seç desin.
Gelin de anlayışlı biriyse kabul eder etmiyorsa da kendisi bir kezbandır ve tez yoldan abin ayrılmalıdır.
Bir de belki de gelin gerçekten altına önem vermeyen biridir ama çevresindekiler şunu da iste bunu da iste diye diretiyor olabilir.
Ya da gelin o an rehavete kapılmıştır o nedenle görgüsüzce laflar ediyor olabilir.

Not:Bu arada şu trabzon seti kadar çirkin bi takı ömrü hayatımda görmedim.Tam bir zevksizlik örneği insanlar neden tercih ederler hiç anlamam.

İşte sende görümce oldugunun farkina varmişsin

İstemem yan cebime koy diyor:)Ama yinede siz karışmayın agabiniz evlenecek kadar olgunsa yengeyi istemediği birşeyi yapmamaya da ikna edebilir.

ne varki söylediysede. bizde karadenizliyiz bizdede trabzon seti mutlaka alinir geline. benim kvdem kensii sordu bana kizim kac bilezik set istiyorsun diye. bunda ne var ki? söylediyse bile illa al demedi ya abine

Hergün Yen'i Yen'i fikirlerle uyanıyor olabilir hergün fikir de değiştirebilir. Önce avangard beğenirdi şimdi chester bunlar normal seyler. Abinin durumunu az çok biliyordur belki de bu yüzden iyi birşey istemiştir. Onların bileceği iş yanı. Git kredi cek bana sunu bunu yap demiyor herhalde. Abin gerekeni yapar hem boşver sen bu kendi aralarında bir durum aklına kalbine bisey koyma. :)

Yengenizin bizce veya sizce nasıl biri olduğunun hiç bir önemi yok, farkındasınız değil mi? önemli olan abinizin görüşü...

Ne demek "abini ilgilendirir sana ne"?? Abisi kim?? İnsan kendi canından olan birinin geleceği için endişelenemez mi??

Bu kadınla geçireceği hayatı düşünüp abisi için üzülemez mi??

Kadın tamamen görgüsüz, abinde her istediğini yapıyorsa bir tarafları kalkmış başkalarını eziyo aklı sıra...

Böyle sonradan görmelerle uğraşmak çok zor işiniz var demedi deme..

Abisi kör degildir galiba :) demek memnun gayet adam .

kendini abine iyi gostermeye calisiyo ama alttan da asil istedigini soyluyo bunu bende cok yaparım
esine diyo ki "askim kendini sıkma maddi acidan ama bizim oralarda da trabzon burmasi takilir " diye tatli tatli laf sokuyo
direk "trabzon burma takacaksiniz" demiyo
bence bu iyi bisey
sonucta sizin durumunuz yoksa illa takmak zorunda degilsiniz..
takamayiz diyebilirsiniz...
onun yerine baska altanetiflere bakar o da
illa takacaksiniz derse ayip etmis olur ...
mobilya konusunda da yengen aslinda ezillemedi kendi yengesini ona laf atarak kendini ustun gostermeye calismis
"ben ucuz mobilyalara layik degilim ezik degilim " demek istemis
yenge kibirli belli.ailesinin durumu ust seviyede galiba ama bunlar kucuk detaylar cok kafaya takmamak lazm sizinde maddiyatiniz iyi sonucta galiba
zira chester model ve avangard modellere hem ailemin hemn esimin ailesinin maddiyati elvermezdi ucuz falan degil iki takim 5 6 milyardan asagi degil her ikisi de
umarim hayilri saglikli bi evlilikleri olur

Değerli konu sahibi,

Konu abin olduğu için yaşadığın endişeler ve kafandaki acabalar oldukça doğal. Ancak bir/iki takı yahut eşya namına söylenmiş cümleyle bir profil çizmemek gerek. Heves etmiş, özenmiş olabilir. Tam tersi, en iyi/en pahalısı bende olsun mantığı da olabilir. Ama bunu zaman gösterir, hepimiz aileye gelin gittik yahut gideceğiz. Yanlış anlaşılmak oldukça üzücü olabilir. Kendisini iyi hissetmesi için siz acabaları kenara bırakıp hemcinsiniz ve yeni üyeniz olmasından ötürü sevgiyle yaklaşın, net olarak aksi birşey görürseniz zaten sınırınızı çizersiniz. Ama bu tavrına istinaden çizgiyi ve sınırı abiniz koruyacaktır. Biz en iyisini düşünüp abinizin kendisini çok iyi tanıdığını, kendisi hakkında da yanlış düşünmüş olmanız ihtimalini göz önüne alalım. Aksiyse, zaten su akar yolunu bulur...

Görgüsüz kezo. Ruhu fakirmis bak bak nasil tepem atti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…