Sizce yengem nasil biri?

nutellaa32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
735
735
133
Merhaba hanimlar konuya hemen girecegim abimi evlendiriyoruz sorunum yengemle ilgili suphelerim. Gecen mobilyalarini aldik cok sukur avangard tarzında simdi o da kendi yengesinin mobilya istediginden bahsetti ama avangard sevmez o chester filan alir 5-6 bin tl ye isi kapatirlar ruhu fakir onun dedi ki bana cok garip geldi bu sozleri cunku ilk once kendi de chester koltuklara bayilirdi sonra nedense vazgecmisti ama niye yengesini ezikledi anlamadim 5-6 bin tl az para mi kizlar bu devirde boyle bi tepeden bakmalara falan basladi pahali esyalar alininca kotu dusunmek istemiyorum ama aklimda soru isareti kalmiyo degil. Ikinci konu ise altina hic onem vermedigini fazlasini yapmasi icin abimin kendisini zorlamamasini soylemis ama gecen abimle konustuklarinda trabzon set takılır bizim tarafta demis yani ustu kapali trabzon set istemis yengemi cozemiyorum ona nasil yaklasmamiz lazim mesele pahali seyler istemesi de degil celiskili davranmasi onem vermedigini soyleyip boyle davranmasi umarim anlatabilmisimdir derdimi yorumlarinizi bekliyorum tesekkur ederim şimdiden

Tamamen abinizi ilgilendiren mevzular. Siz bosuna bilenmeyin. Mutsuzluktan baska bir getirisi olmaz.

Kendi yengesiyle kıskançlık var belli ki ondan daha iyisi fazlası olsun istiyor abinle onun arasında bu eğer ailenz almayacaksa karşmayın sz

Abinizin bunları ölçüp tartamayacagini mi dusundunuz.Bunlari neden siz dusunuyosunuz farzet ki ikiyuzlu buna kabul verip verememek senin derdin olur belki abin için görmezden gelinecek kadar küçük bi detaydir.Kendinizi doldurmaya baslamayin lutfen kimse dortdortluk değil sizde bende.Kabul vermeye calisin

Tamamen abinizi ilgilendiren mevzular. Siz bosuna bilenmeyin. Mutsuzluktan baska bir getirisi olmaz.

Yengemle abin arasında olan ya da anneni babanı ilgilendiren konular.Kafanı yorma
zaten abime hicbisey demedim anneme filan da ama sirf bu konuda bi problem cikarsa uzulurum tabi abim sonucta o yuzden ilk buraya yazdim sizlere danismak istedim tesekkur ederim yorumlariniz için

zaten abime hicbisey demedim anneme filan da ama sirf bu konuda bi problem cikarsa uzulurum tabi abim sonucta o yuzden ilk buraya yazdim sizlere danismak istedim tesekkur ederim yorumlariniz için

Burdan ne kadar rezil bir yengeniz var diye yorum ciksa bile kimseye bir sey demeyin sonunda siz kotu olursunuz.
Kaldi ki anlattiklarinizda kayda deger bir sey yok.

Yengenin oturmus bir kisiligi yok gibi geldi bana.Cevresinden biri bir hayli yonlendiriyor sanirim.

Burdan ne kadar rezil bir yengeniz var diye yorum ciksa bile kimseye bir sey demeyin sonunda siz kotu olursunuz.
Kaldi ki anlattiklarinizda kayda deger bir sey yok.
estagfurullah ben gercekten yengemle iyi gecinmenin yollarini aradigim icin sizlerden fikir istedim mudahale olmadim tanidikca daha iyi olur umarim iliskiler

Benim uzak duracağım insan tipi o kesin.
Hem kendini iyi göstermeye çalışıp hem isteklerini alttan alta dayatiyor.
Üstüne de gorgusuz.
Ama abiniz de sizin gördüklerinizi görüyordur zaten. Merak etmeyin.
Bir başkasına bu dusunduklerinizi açmayın, ama kendiniz de mesafeli davranın.
Kendi ailesinden biri için size bunları soyleyen yer geldiğinde size neler söyler. Uzak durmakta fayda var.

Kendince taktik uyguluyordur.
Mütevazi görünüp istediklerimi yaptırayım diye düşünüyordur.
Ben şunu istemem ama adet böyle, asla şunda gözüm yok ama naparsın adet böyle vs vs.

masrafları ailen mi karşılıyor?eğer öyleyse,bütçenizi açık açık söyleyin.ben oğlumu evlendirirken öyle yaptım.bütçem bu,ister trabzon set alsın,ister bilezik.
ama abiniz karşılıyorsa,abiniz bilir o zaman.

Belki de kendi yengesiyle problem yaşadı o yüzden öyle demistir. Yengesi avangarte alsaydı, bu sefer de ona kulp bulurdu gibi.

Trabzon seti de ailesi demiştir belki, o da direkt söyleyemedigi için böyle üstü kapalı demiştir. Ya da teabzon set görünce heves etmiştir.

Simdilik ben irrite olmanız icin bir sebep göremedim. Size saygısızlığı vs olmadıysa hic üstünde durmayın

Hahha dusundum de ben de eşime bizde geline altin kemer, tac, 6 metre zincir takilir demistim hatta açıp fotolarini gostermistim (bir tarafim bosnak) ama bana al anlaminda degildi bu tabi ki, zaten gelirimiz de harcamamiz da ortakti alsam kendime almis ve kendim odemis olacaktim. Gelinlerin agzindan çıkan her kelimenin altinda bisey aramayin laf olsun diye soylemistir belki. Simden boyle manalar çıkarmaya baslarsaniz asla duzgun bir iliski kutamazsiniz.

Bi şey yapman gerekmiyor.
Abin alırsa alır onların arasında bi mevzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…