I IlyZcn Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 14 Ocak 2013 37 18 88 3 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi IlyZcn #1 2 kasım adetin 13. Günü sizce fotoda yumurtlama var mı kasıkta hafif ağrı var. Sağ T sol C fotoda gözükmemiş. Eklentiler B35503FD-3434-4CA5-B723-40484F09CA68.webp 5 KB · Görüntüleme: 112
2 kasım adetin 13. Günü sizce fotoda yumurtlama var mı kasıkta hafif ağrı var. Sağ T sol C fotoda gözükmemiş.
M MaviSari Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 17 Nisan 2020 1.889 799 73 3 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi IlyZcn #2 IlyZcn .!.: 2 kasım adetin 13. Günü sizce fotoda yumurtlama var mı kasıkta hafif ağrı var. Sağ T sol C fotoda gözükmemiş. Genişletmek için tıkla... Yumurtlama günü bugün ve ardından gelen 3 gün değerlendir canım yine test yap çatlamayi gör ve çatlama günü ve ertesi gün değerlendir
IlyZcn .!.: 2 kasım adetin 13. Günü sizce fotoda yumurtlama var mı kasıkta hafif ağrı var. Sağ T sol C fotoda gözükmemiş. Genişletmek için tıkla... Yumurtlama günü bugün ve ardından gelen 3 gün değerlendir canım yine test yap çatlamayi gör ve çatlama günü ve ertesi gün değerlendir
I IlyZcn Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 14 Ocak 2013 37 18 88 3 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi IlyZcn #3 Elifmrtoglu .!.: Yumurtlama günü bugün ve ardından gelen 3 gün değerlendir canım yine test yap çatlamayi gör ve çatlama günü ve ertesi gün değerlendir Genişletmek için tıkla...
Elifmrtoglu .!.: Yumurtlama günü bugün ve ardından gelen 3 gün değerlendir canım yine test yap çatlamayi gör ve çatlama günü ve ertesi gün değerlendir Genişletmek için tıkla...
I IlyZcn Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 14 Ocak 2013 37 18 88 3 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi IlyZcn #4 Çatlama olduğunu nasıl anlarım ilk defa yaptım
M MaviSari Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 17 Nisan 2020 1.889 799 73 3 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi IlyZcn #5 IlyZcn .!.: Çatlama olduğunu nasıl anlarım ilk defa yaptım Genişletmek için tıkla... T çizgisi olan çizgi beli belirsiz olur o zamandır çatlama
IlyZcn .!.: Çatlama olduğunu nasıl anlarım ilk defa yaptım Genişletmek için tıkla... T çizgisi olan çizgi beli belirsiz olur o zamandır çatlama
I IlyZcn Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 14 Ocak 2013 37 18 88 4 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi IlyZcn #6 Elifmrtoglu .!.: T çizgisi olan çizgi beli belirsiz olur o zamandır çatlama Genişletmek için tıkla... bugün yaptım t çizgisi daha silik çatlama mı oldu bir günde bugün ya da yarım hamile kalabilir miyim?
Elifmrtoglu .!.: T çizgisi olan çizgi beli belirsiz olur o zamandır çatlama Genişletmek için tıkla... bugün yaptım t çizgisi daha silik çatlama mı oldu bir günde bugün ya da yarım hamile kalabilir miyim?
M MaviSari Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 17 Nisan 2020 1.889 799 73 4 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi IlyZcn #7 IlyZcn .!.: bugün yaptım t çizgisi daha silik çatlama mı oldu bir günde bugün ya da yarım hamile kalabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Nerden biliyim kuzum Allah'ın işi o bilir. Kalirmisin kalmazmisin. Kalan da var kalamayan da
IlyZcn .!.: bugün yaptım t çizgisi daha silik çatlama mı oldu bir günde bugün ya da yarım hamile kalabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Nerden biliyim kuzum Allah'ın işi o bilir. Kalirmisin kalmazmisin. Kalan da var kalamayan da
M MaviSari Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 17 Nisan 2020 1.889 799 73 4 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi IlyZcn #8 IlyZcn .!.: bugün yaptım t çizgisi daha silik çatlama mı oldu bir günde bugün ya da yarım hamile kalabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hemen tutar diye emin konusamiyorum çünkü kaç ay deneyen var burda ilk denemede kalanda var ikinci veya onuncu deneyip de kalan var
IlyZcn .!.: bugün yaptım t çizgisi daha silik çatlama mı oldu bir günde bugün ya da yarım hamile kalabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hemen tutar diye emin konusamiyorum çünkü kaç ay deneyen var burda ilk denemede kalanda var ikinci veya onuncu deneyip de kalan var
I IlyZcn Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 14 Ocak 2013 37 18 88 4 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi IlyZcn #9 Elifmrtoglu .!.: Hemen tutar diye emin konusamiyorum çünkü kaç ay deneyen var burda ilk denemede kalanda var ikinci veya onuncu deneyip de kalan var Genişletmek için tıkla... İhtimali var mı demek istedim çatlama olunca hamile kalınır mı yani
Elifmrtoglu .!.: Hemen tutar diye emin konusamiyorum çünkü kaç ay deneyen var burda ilk denemede kalanda var ikinci veya onuncu deneyip de kalan var Genişletmek için tıkla... İhtimali var mı demek istedim çatlama olunca hamile kalınır mı yani
M MaviSari Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 17 Nisan 2020 1.889 799 73 4 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi IlyZcn #10 IlyZcn .!.: İhtimali var mı demek istedim çatlama olunca hamile kalınır mı yani Genişletmek için tıkla... Kalınır
IlyZcn .!.: İhtimali var mı demek istedim çatlama olunca hamile kalınır mı yani Genişletmek için tıkla... Kalınır