• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce?

Haklısınız , işiniz çok zor ancak işte zor zamanlarında yanlarında olmanız çok iyi olur.

Arada mutlaka yardımcı gelsin size maddi durumunuz uygunsa.

Merhaba kızlar kk ne yeni üye oldum. Sıkıntımı paylaşıp sizlerden fikir almak istedim. Ben 2 yıllık evliyim haziranda 2 yıl dolacak ve dünyalar tatlısı 10 aylık bir kızım var. Eşimle aramızda şimdiye kadar ufak tefek tartısmaların dısında bir sorunumuz olmadı. Esim ailesine aşırı bağlı birisi özellikle abisine çok bağlı. İşleri ortak abisiyle bu arada neyse 2 ay önce abisinin oğluna lösemi teşhisi koyuldu. Sıkıntılarına bir şey dediğim yok rabbim şifalarını versin ama 2 aydır abisi ve büyük kızı bizde kalıyorlar. Eltim ve oğlu hastanede yatıyor.Evleri 2 apartman yanımızda olmasına rağmen bizde kalıyorlar. Eşime söyledim yiğenimin derslerine yardımcı olman için kalıyorlar bu zor zamanda yanlarında olmamız lazım diyor. Ama ben kendi evimde misafir gibi hissetmeye başladım artık diken üstünde oturuyorum rahat hareket edemiyorum eşimle doğru düzgün konuşamıyorum kızımla ilgilenemiyorum. sizce bu düşüncem yanlış mı? Bunları düşününce bu seferde acaba yanlış mı düşünüyorum zor zamandalar bizimde başımıza gelebilir diyorum..:KK43::KK43:
Dűşűncen yaliş ve zamansiz. Hastalikla uğraşırken heleki böyle bi hastalikla insanlardan anlayış bekliyosun.

Dűşűncen yaliş ve zamansiz. Hastalikla uğraşırken heleki böyle bi hastalikla insanlardan anlayış bekliyosun.
Yanlış olabilir ben anlayış beklemiyorum ki sadece benim üzerindeki yüklerinin beni zorladığından bahsediyorum sadece sıkıntımı paylaşmak istedim.

kanser tedavisi en çok moral isteyen, birliktelik isteyen çok zor bir süreç..
hele ki küçük çocukta yaşanıyor olması gerçekten daha da zor.
daha önce yakınlarınızdan birinde olmuş olsaydı tahmin ederdiniz diye düşünüyorum.
kardeşinin bağışıklık sistemi şu an çok zayıf annesiyle birlikte eve dönse dahi bir süre sizde yada babanne/anneannede kalmalı.
tamamen size yüklenildiyse evet çok zorlanırsınız ama diken üstünde olmayın. 3 çeşit değil de tek çeşit yemek yapın. yeri gelir artık yemeklerin yanına kahvaltılık koyun. ama manevi olarak sevginizi, merhametiniz eksik etmeyin. ara ara yardım isteyin eltinizin ailesinden de, kayın ailenizin diğer bireylerinden de..

Sağolun kızlar düşünceleriniz yorumlarınız için. Az önce bir haber aldım kaynımın iliği oğluna uymuş doktorlar atlatır demiş hastalığı orta dereceymiş bu derecede olanların çoğu atlattı demişler. Sadece ilik naklinden sonra 1 yıl hassas bir bakıma ihtiyacı varmış nasipse haziranda hastaneden çıkarlar.

Bence biraz sabırlı olun lütfen ne kadar zor bir durumdalar yoksa onlarda kendi evlerinde mutlu mesut oturmak isterler. Biraz empati kurmaya çalışın lutfen. Allah sifa versin. Sabırlı olun destek olun.

Back
X