Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu üç kelimeden dolayı olabilirtartisiosunuz uzaklasio ypmstr
Belki bıkmıstırNormalde eşimle tartışınca ne o uzaklaşır ne ben hallederiz bunu yapınca sasirdim
Artık tartışmadan bıkmıştırNormalde eşimle tartışınca ne o uzaklaşır ne ben hallederiz bunu yapınca sasirdim
Ani çıkışları olan bir eşiniz var diger konunuzda söylemistiniz... Tatlı atışmada kimse ortamdan uzaklaşmaz demekki dozunu ayarlayamıyorsunuz...Daha doğrusu şöyle benim tartışma dediğim şey daha çok atışma olur ve her nedense eşimle böyle tatlı atışırız ve bu ikimizin kasıtlı yaptığımız mağarasına derlerya öyle o bu esnada öyle yapınca garipsedim
Demek ki ona tatlı gelmemiş bu kez.Daha doğrusu şöyle benim tartışma dediğim şey daha çok atışma olur ve her nedense eşimle böyle tatlı atışırız ve bu ikimizin kasıtlı yaptığımız mağarasına derlerya öyle o bu esnada öyle yapınca garipsedim
Tartışmayı başlatan kim? Yani bir hata mı ediyorsunuz da çıkışıyorSürekli anı çıkışları olan biri değil aslında zaten yazmışım birden böyle değişmesi nedendir die