Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eeeeeeee azcik buldumcuk luk seziyorum sende niye acaba sordugun soruda bi garip ya neyse9 aylık evliyim eşim hep senin bütün huylarını biliyorum bakışından bile neyin olduğunu anlarım diyor:)
YaşındandırEeeeeeee azcik buldumcuk luk seziyorum sende niye acaba sordugun soruda bi garip ya neyse
Kaç kiYaşındandır![]()
Yeni gördüm bide 9 aylık evli neyse sözümü geri alıyorum normal diyelim o vakit.Yaşındandır![]()
18Kaç ki
Evet çok normal... İnşallah küçücük yaşında hamile kalmaz en az 5 senesi var çocuk için... Üzülüyorum ya küçücük yaşta evlendiriliyor aileler tarafından... İnsan nasıl çocuğuna bu kötülüğü yapar... Keşke resitlik yaşı 20 olsa ...Yeni gördüm bide 9 aylık evli neyse sözümü geri alıyorum normal diyelim o vakit.![]()
Cevap verse tartışma büyüse iyimi olacak. Ne güzel işte uzaklaşıyor ki tartışma büyümesin. Biz bayanlar bazen sanırım hiç bir şeyden memnun olamıyoruz. Cevap verseler bu seferde ondan yakınacağız.Sizce kızlar eşinizle tartisiosunuz ve eşiniz hiç tepki vermeden uzaklasio bu neden dolayı ypmstr
Siniri gecince gelecek demektir canim. Alttan alip tartismayi uzatmamaktir.. Panik yokSizce kızlar eşinizle tartisiosunuz ve eşiniz hiç tepki vermeden uzaklasio bu neden dolayı ypmstr
Hareketler de bu soruyu sorma ciddiyetindeyse demekkiNeyse ...bu denli balon bi soruyu cıddıye alıp cıddı cevap vermek istıyorum
Tabıkı tartısmanın uzamasını ıstemedıgınden.
Belkıde karsısında kendısını anlayabılecek bırını gormedıgınden
Bakıyor kı konussa bosa gıdecek krız gecırıp felc olmadan uzaklasım da demış olabılır
Hem de annesi ile birlikteTürkçe ağlıyor
Bunalmıştır![]()
Bende soruyu çok çocukça bulduğum için bilgilerine baktım şok oldum resmen :/
Bende daha bu nasıl bı soru gıbılerınden çıkıstım konu sahıbıne
18 yasında oldugunu bılseydım...
Ah be ne acelenız var evlenmeye
Eşin kac yasında konu sahıbı