Sizce

Yahu böyle tipleri nerden buluyorsunuz benim aklım mantığım almıyor.. nasıl da şanslılar bu karaktersiz boş beyin erkekler böyle saf aşık kızları buluyorlar.. bacım sen daha neyi bekliyorsun bir an önce kurtar kendini evlilik sevgi aşk hiçbiri değil bu yaşadıkların silkelen kendine gel yazık etme hayatını karartma

Ayril ya da ayril.Ay boyle bi dangoz benim hayatimda da vardi.Cekti gitti cok sukur.Sonra baska bi adamla nisanlandim,evlendim.Meger aski,sevgiyi ne yanlış tanimisim dedim.Bu durum aklima geldikce sukrederim,iyi ki olmamis diye

Ben bir kez sözlendim ayrildim bu da 2. Nisanim oldugu icin iyi düsünmek istedim

Adam en başından beri hep size baskı uygulamış, hakkında bir tek iyi bir şey yazamamissiniz.. Sahi nesini sevip neyinden vazgeçemiyorsunuz bu adamın hiç sordunuz mu kendinize ?

Ilk baslarda bana cok saygili davraniodu. Aileme hala öyle davranio. Herkezi arar hal hatir sorar. Düsünceliymis gibi davranis. Icinden resmen canavar cikti ya soklardayim. Adam bana evlilik teklifi yapti bilmem hediyeler vs vs.

Ilk baslarda bana cok saygili davraniodu. Aileme hala öyle davranio. Herkezi arar hal hatir sorar. Düsünceliymis gibi davranis. Icinden resmen canavar cikti ya soklardayim. Adam bana evlilik teklifi yapti bilmem hediyeler vs vs.
Saygı sadece konuşmayla oturup kalkmayla olmaz bu adam senin düşüncelerine saygı duymuyor ki en başta.. Daha şimdiden ortak karar veremiyorsunuz.. Bende nisanliyim az çok bu süreçleri biliyorum ama nisanliniz şimdiden tüm kararları ailesiyle ortak alıyor sizinle almasi gerekirken demekki hep böyle olucak, böyle bi evliliği ister misin gerçekten?

Saygı sadece konuşmayla oturup kalkmayla olmaz bu adam senin düşüncelerine saygı duymuyor ki en başta.. Daha şimdiden ortak karar veremiyorsunuz.. Bende nisanliyim az çok
süreçleri biliyorum ama nisanliniz şimdiden tüm kararları ailesiyle ortak alıyor sizinle almasi gerekirken demekki hep böyle olucak, böyle bi evliliği ister misin gerçekten?

Hayir istemem

Back
X