- 30 Kasım 2015
- 2.220
- 4.114
- 133
- Konu Sahibi Napicagimi Bilmiyorum
Adamda sevilecek bir şey yokki. Evlenince bunların on katını yasayacaksın emin ol. Bu kadar mutsuz olmayı nasıl göze alabilirsin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzel bir deyim böyle. Bayıldım. Bende mi kuyuya taş attım acepCanım sen hangi kuyuya taş attın da böyle beddua aldın. Kaç kurtar kendini ya aman haaa. Sakın evlenmeyi falan düşünme ay tansiyonum çıktı![]()
Adamda sevilecek bir şey yokki. Evlenince bunların on katını yasayacaksın emin ol. Bu kadar mutsuz olmayı nasıl göze alabilirsin?
Ayril ya da ayril.Ay boyle bi dangoz benim hayatimda da vardi.Cekti gitti cok sukur.Sonra baska bi adamla nisanlandim,evlendim.Meger aski,sevgiyi ne yanlış tanimisim dedim.Bu durum aklima geldikce sukrederim,iyi ki olmamis diye
Adam en başından beri hep size baskı uygulamış, hakkında bir tek iyi bir şey yazamamissiniz.. Sahi nesini sevip neyinden vazgeçemiyorsunuz bu adamın hiç sordunuz mu kendinize ?
Saygı sadece konuşmayla oturup kalkmayla olmaz bu adam senin düşüncelerine saygı duymuyor ki en başta.. Daha şimdiden ortak karar veremiyorsunuz.. Bende nisanliyim az çok bu süreçleri biliyorum ama nisanliniz şimdiden tüm kararları ailesiyle ortak alıyor sizinle almasi gerekirken demekki hep böyle olucak, böyle bi evliliği ister misin gerçekten?Ilk baslarda bana cok saygili davraniodu. Aileme hala öyle davranio. Herkezi arar hal hatir sorar. Düsünceliymis gibi davranis. Icinden resmen canavar cikti ya soklardayim. Adam bana evlilik teklifi yapti bilmem hediyeler vs vs.
Okumuş mesleği olan biri bu zulme neden razı gelir diye sorarlar adama o zaman ???24 yasindayim hemsireyim calisiyorum kendi ayaklarimin üzerinde duruyorum ayrica bebede degilim.
Saygı sadece konuşmayla oturup kalkmayla olmaz bu adam senin düşüncelerine saygı duymuyor ki en başta.. Daha şimdiden ortak karar veremiyorsunuz.. Bende nisanliyim az çok
süreçleri biliyorum ama nisanliniz şimdiden tüm kararları ailesiyle ortak alıyor sizinle almasi gerekirken demekki hep böyle olucak, böyle bi evliliği ister misin gerçekten?
Tercüman oldun gerçekten. ..Bu kadar saygısızlık ve değersizlik içinde su 'seviyorum' lafları nasıl batıyor bir bilsen...