Sizce

benim Hatam hep düsündümki olaylari ben abartiyorum ben yanlis yapiyorumda bu yüzden böyle davraniyor diye... Ama bana pazar günü ben sana göstericem uzaklar yaklasiyor demesi. Bide sen bizde kalmadin bende sizde kalmicam evlenince demesi... Simdiden evlilik zamanina hazirlik yapiyor anlamina geldi. Aileme götürmemek icin. Yoksa benmi yanlis düsünüyorum

Zaten hep boyle hissettirirler amac bu!yasadiklarin yasayacaklarinin garantisi diyor resmen...

Neden ayrılmıyorsunuz?
Bu daha fragman.
Bir zorunluluğunuz yok.
Daha şimdiden ayrılamıyorsanız, evlenince bir de hamile kalırsanız hiç boşanamazsınız...
Hakkınızda hayırlısı ama bence basiretiniz bağlanmış fark edemiyorsunuz

Zaten olayları öyle bı hale getırırki sen kendnı suçlu hissedersin.bak hiç o kendinde hata arıyomu

ailem ailem diyen erkekten bi bk olmaz . hayatının hatasını yaparsın senin aileni saymıyor kendi ailesi olmadan komidin bile alamıyor hala ana kuzusu. kendine yazık edersin. gelişimini tamamlamamış insanlarla evlenmeyin sevgi de bitiyor. zaten en başından saygı kalmamış dengesiz bişey bu . senin sonun karanlık haberin olsun at nişanı işin gücün de varmış . psikolojisi sağlıklı , saygılı biri elbet karşına çıkar . çocuk da olduktan sonra ayrılmak daha zor oluyor ... ailesiyle yaşıcaksınız gibi geliyo evlenirsen eşyaya ne gerek var hem çalışıyorsun bizimkilerle aynı eve çıkalım ev araba alalım birikim yapalım temizliği de annem yapar diye bir girer konuya neye uğradığını şaşırırsın. birlikte mutsuz olmaktansa yalnız mutlu olmak daha iyidir ,, tecrübeyle sabit ! tecrübe yaşanarak kazanılıyor maalesef istersen dene gör.

Allah aşkına mis gibi mesleğini eline almış kendi ayaklarının üzerinde duran bir kızmışsın.sen kör müsün dul musun sakat mısın da bu adamı çekiyorsun böyle (kızma bana)...bu ne kabir azabı gibi bir şey terbiyesize bak kendine köle arıyor hele aman diyim sakın at yüzüğü fln millet ne der diye düşünme evlenip boşanmaktansa hiç girme o kımıl zararlısının koynuna .ne maddi ne manevi hiç bir olumlu yanı yok ve evet seni ailene götürmemek için şimdiden yol yapıyor.evlenip hamile kalanlar var boşanmak istiyor seni de o postta gördüm hikayene öyle geldim bence bunlar sna örnek olmalı.Allah karşına çıkarmış o kızın hikayesini oku da kendini kurtar aynı hatayı yapma diye ...lütfen atın o nişanı.sevgi dediğiniz evlenince bitiyor.buna inanın kalan tek şey saygı .. ve o da bu odun herifte zaten yok. e o zaman napcaksınız belki bir heves şimdi vazgeçemiyorsunuz ama evlilik cok onemli bir karar.tüm hayatınızı etkileyecek bir sey..lütfen ayrıl ondan

Onu birak benim psikolojimi bozdu

Dogru haklisiniz. Evlilik bir günlük dava degil.

Onu birak benim psikolojimi bozdu
daha fazla da bozar aynı eve girince çok daha kötü oluyor şimdiden böyleyse aynı eve girince ne olur bilemiyorum daha kötü huyları çıkıyor evlenince , ayrı ev tutsanız bile haftada en az 3 kez ailesini görmeyi yaşantı haline getireceksin kesin kaynana oğlunu pay edemeyecek , üstüne salacak oğluda ana ağızlı olunca seni daha çok üzecek bence koşarak uzaklaş. evlilik işinde acele etmemek gerekiyor ömür boyu hayatın nasıl geçmesini istiyorsan ona göre seçeceksin eşini , çünkü kimse değişmiyor

Ha ablacigim aynen öyle aklim yavas yavas yerine geliyor. Allah razi olsun

annemin öyle bisey demicegini biliyorum. Ama onunda akil almam gerek. Yengeme yazdim aman dikkat et kuzum dedi. Iyi normal birisi degil o uzak dur dedi.

Tamam o zaman, annende sakin nisani atacaksin yine mi falan derse sakin sakin vaz gecme barisma. Adam billdigin köle aliyor seni es degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…