Sizce

Nisanlimi seviyorum ama
Ama'dan sonra hiç birinin bir önemi yok.
Lütfen kendinize değer verin.
Evlendikten sonra herşey daha kötü oluyor, tecrübeyle sabit.
Canınıza yazık. Bir damla gozyasiniza değmez hiç kimse.
Neden sizi el üstünde tutan değer veren biri değil de sizi üzen kıran biri?

Oh şükür nasılda içim rahatladı. Allahın sevgili kuluymuşsun ponçik yaa :))))bakalım napcak o süzme yoğurt

Aksam barisalim diye mesaj atmis geri cevap vermedim. Annemle kardesim ona birdaha yazma dedi. Onda is yok demekki dedi. Daha evlenmedin bisey olmadi dedi

Ohh, sukurler olsun, bi sevindim ki.. InsaAllah nisanlinin yalvarma ve ikna turlari seni etkilemez, burnu surttu artik adam olur demezsin..
Ne hadsiz, ne bencil, ne kompleksli ve saygisiz biriymis..

Yok abla ben simdiden tatil planlari yapiyorum. Tatile gidicem biraz havam degissin

Haklisiniz

Allahın sevdigi kuluymussunki gercek yuzunu nisanliyken gormussun yazik etme hayatina evlilik okadar zorki caresiz birakiyor seni nisan atmak bosanmaktan iyidir yanlis yapma boyle biriyle hayat gecmez hatta ailendende uzakta biryere gidecekmissin bu adam seni köle yapar demedi deme

bastan böyle degildi. Bana hep hediyeler alirdi. Evlilik teklifi yapti falan falan. Herkeze saygili davraniyordu. Sonra sonra gercek yüzü ortaya cikmaya basladi

Tamam soğusun içiniz artık,
Kaç yıllık kocam böyle davransa biletini keserim. Koca kahrı çekmeye mi geldik dünyaya.

Tamam soğusun içiniz artık,
Kaç yıllık kocam böyle davransa biletini keserim. Koca kahrı çekmeye mi geldik dünyaya.

sevgi güzel ama tek taraflida olmuyor... Ben ona askla bakiyorken o bana nefretle bakarsa ne anladim o isten. Neyse allahin sevgili kuluymusumki bastan yüzünü gösterdi. Vardir bunda bir hayir

Nişanlınla konuştun mu, o ne dedi

dün ögle konusdum hala ayni olmicak sacmaliklari sacmaladi. Aksam beni aradi yok efendim o kirilmius o yüzden öyle davranmismis. Sil bastan yapalim diyor. Kac kez herseye sustum sil bastan yaptim. Dügüne kalmis 2 ay yaptigi sacmaliklar bini asti. Benimle dalga gecme diye üzerine gittim. Aksam mesaj yazdi iyi o zaman bittiyse bitti diye. 2-3 saat aradan gecti gece yine mesaj yazmis bu seferde barisalim diyor. Dengesiz ja resmen dengesiz

Hayat senin hayatın ama burda herkes bi şekilde iyi kötü deneyimlerinden yola çıkarak sana fikir sunmuşlar. Bence telefon ve mesajlarına cevap bile verme, iyice donk etsin kafasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…