• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hbnl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herkesin yorumu seçtiği insana göre degişiyor haliyle.Evlenmeden önce okul iş hayatı birlikte yürütür ayrılmış olan anne babanın ve üvey annenin fitne kaprisiyle uğraşır sinir stres sahibi olurdum.Şimdi 4 yıldır evliyim sakin kafayla ders çalışıp kariyer yaptım sonra da çocuk yaptım :) Aile ne demekmiş eş sevgili ne demekmiş.Karşılıklı sevgi,aşk,birbirini incitmemek,kırmamak ne demekmiş eşim bende bende eşimde öğrendim.Herkesin yorumu hayatına yaşadığı masala göre şekilleniyor bu yüzden.

Size ve ilişkinize bağlı.
Benim ilişkimde birşey değişmez zaten 2 yildir beraber yaşıyoruz paramız pulumuz herşeyimiz bir.

Evlilik ile sevgililik donemlerinin oncelikleri farklı bence...Sorumluluklar çok başkalaşıyor...
Kaç sene bielikte yasadıgınıza bakmıyor sanki...

Süprizli yumurta gibi
Sevgiliyken dışındaki çikolatasına ağzın sulanıyor
Evlenince içindeki parçaları çözüp birleştirmeye çalışıyorsun :KK53:

Soru yanlis aslinda ya, ne degisiyor degil ne ayni kaliyor diyecekti biz de hicbir sey diyecektik bitecekti :27: sasirtmali soru bu :27:

Evlilik ile sevgililik donemlerinin oncelikleri farklı bence...Sorumluluklar çok başkalaşıyor...
Kaç sene bielikte yasadıgınıza bakmıyor sanki...

Net bilemiyorum çünkü daha nikaha en az 12 ay var. İnşallah yanilmam.
Artik bu yaşdan sonra bana sürpriz yaşatirsa cart diye boşarım vallah. Gelemem okadar dizi dizi soruna :)

Ay dayanamıcam yazıcam. Sizin yorumlarınız dikkatimi çekiyor hep. Erkekler ve evlilikle ilgili hep negatif yorum yapıyorsunuz. Tiksiniyorsunuz sanki. Bir tane olumlu yorumunuzu görmedim. Paylaşmak istedim.:KK53:

Ay dayanamıcam yazıcam. Sizin yorumlarınız dikkatimi çekiyor hep. Erkekler ve evlilikle ilgili hep negatif yorum yapıyorsunuz. Tiksiniyorsunuz sanki. Bir tane olumlu yorumunuzu görmedim. Paylaşmak istedim.:KK53:
Cok uzun zmn onceye gidersen hep olumluydu valla:) ben bole degildim yasarken oldum yani :) birde erkekleri cozdum hepsi olmasada cogu odun.. tiksinmek degil cnm abartma :) yaranamiyorsun sadece bunlara

Karşındaki insana göre değişiyor neyin değiştiği.
Sorumluluk tabi ki artıyor. Hemen tüm işleri eşimle beraber yapıyor olmama rağmen ev işi hiç bitmiyor diye deliriyorum bazen. Ev işi açısından bakınca sevgililik dönemi daha güzeldi.
Ama eşimle geçirdiğim vakit açısından bakınca evlilik sevgililikten çok daha güzel bence. Ve bence de tabi ki herşey değişiyor. Olumlu ya da olumsuz olması size kalmış.

Cok uzun zmn onceye gidersen hep olumluydu valla:) ben bole degildim yasarken oldum yani :) birde erkekleri cozdum hepsi olmasada cogu odun.. tiksinmek degil cnm abartma :) yaranamiyorsun sadece bunlara
Kimseye yaranılmıyor valla, insanoğlu nankör. :)

Biliyorum geyik modu ama... yaranamiyorsun dedinya... zaten eş yaranmak icin değildir. Yaranamamak normal yani.

Demin konu okudum. Kadin kocasina yaranmak icin kvyi yıkıyormuş, saçını tarıyormuş, kpnin corabini çıkartıyormuş filan ama hala yaranamamış....
Bakalim belki bu gidişle yaranir demi? :)

Biliyorum geyik modu ama... yaranamiyorsun dedinya... zaten eş yaranmak icin değildir. Yaranamamak normal yani.

Demin konu okudum. Kadin kocasina yaranmak icin kvyi yıkıyormuş, saçını tarıyormuş, kpnin corabini çıkartıyormuş filan ama hala yaranamamış....
Bakalim belki bu gidişle yaranir demi? :)
Hahaha yok bak ciddi bisey diyim.. evliligimde dahil sevgili zmnlarida dahil.. tecrubem..erkekleri surum surum surundurcen :) dozunu ii ayarliycan tabii.. sen kovaladikca o kaciyo.. bi kezde sen kacmayi dene bakiim isler tersine donuyo.. tabiiki her evliligin enerjisi farkli dinamigi farkli ama.. kacan kovalanir demisler..

Baktin kocis kaciyo hani su esim cinsellik istemio diyenler var ya.. biraz kendine bakican birazda kacican umursamiycan kesin it gibi dolanir pesinde :)

Yaranamazsin derkende sunu kastettim; ne kdr fedakar olursan ol, tesekkur etmezler cogu.. ne zmn o yaptiklarini yapmazsan o zmn isyan ederler...istisnalar vardir elbet ama gorduklerim yasadiklarim boyle dusunduruyo bana

Evlilik sevgililikten güzel, düşünsene hep sevgilinin yanındasın, oh daha ne olsun ;)

Hahaha yok bak ciddi bisey diyim.. evliligimde dahil sevgili zmnlarida dahil.. tecrubem..erkekleri surum surum surundurcen :) dozunu ii ayarliycan tabii.. sen kovaladikca o kaciyo.. bi kezde sen kacmayi dene bakiim isler tersine donuyo.. tabiiki her evliligin enerjisi farkli dinamigi farkli ama.. kacan kovalanir demisler..

Baktin kocis kaciyo hani su esim cinsellik istemio diyenler var ya.. biraz kendine bakican birazda kacican umursamiycan kesin it gibi dolanir pesinde :)

Yaranamazsin derkende sunu kastettim; ne kdr fedakar olursan ol, tesekkur etmezler cogu.. ne zmn o yaptiklarini yapmazsan o zmn isyan ederler...istisnalar vardir elbet ama gorduklerim yasadiklarim boyle dusunduruyo bana

Yazdiklarinda 100% haklisin. Benimki melek olmasina rağmen poposu kalkiyor ara sira.
Ben biraz eli maşaliyimdir tirsiyo ve hemen normal moduna geri dönüyor.
Bence en büyük etken kaybetme korkusu...
Bazi kadinlar cantada keklikligi birak artik onsuz yaşamayam ölürüm modusunda geziyorlar. Sonuc... genelde hüsran.

Ben hep derim: anam babamda vardi... atdirma tepemi... karşımdaki biliyor gemiyi değil limani yakarim hemen nedense ceki düzen veriyor kendine

Yazdiklarinda 100% haklisin. Benimki melek olmasina rağmen poposu kalkiyor ara sira.
Ben biraz eli maşaliyimdir tirsiyo ve hemen normal moduna geri dönüyor.
Bence en büyük etken kaybetme korkusu...
Bazi kadinlar cantada keklikligi birak artik onsuz yaşamayam ölürüm modusunda geziyorlar. Sonuc... genelde hüsran.

Ben hep derim: anam babamda vardi... atdirma tepemi... karşımdaki biliyor gemiyi değil limani yakarim hemen nedense ceki düzen veriyor kendine
Bravo tespit cok dogru:) maalesef bole isliyor :)

Back
X