- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.812
- 798
Hahaha senin su libidona hastayim datlum :)))Of nasıl genel bir konu hangi birini anlatalımbizim pek değişmedi hatta iyileşti istedigin zaman sex
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahaha senin su libidona hastayim datlum :)))Of nasıl genel bir konu hangi birini anlatalımbizim pek değişmedi hatta iyileşti istedigin zaman sex
![]()
Size ve ilişkinize bağlı.
Benim ilişkimde birşey değişmez zaten 2 yildir beraber yaşıyoruz paramız pulumuz herşeyimiz bir.
Süprizli yumurta gibi
Sevgiliyken dışındaki çikolatasına ağzın sulanıyor
Evlenince içindeki parçaları çözüp birleştirmeye çalışıyorsun![]()
Soru yanlis aslinda ya, ne degisiyor degil ne ayni kaliyor diyecekti biz de hicbir sey diyecektik bitecektisasirtmali soru bu
![]()
![]()
kadın açık sözlü
İçimde ne varsa dışımda daha ne olsunHahaha super
Süprizli yumurta gibi
Sevgiliyken dışındaki çikolatasına ağzın sulanıyor
Evlenince içindeki parçaları çözüp birleştirmeye çalışıyorsun![]()
Bence degil : (Herşey değişiyor
Evlilik sevgilikten güzel
Evlilik ile sevgililik donemlerinin oncelikleri farklı bence...Sorumluluklar çok başkalaşıyor...
Kaç sene bielikte yasadıgınıza bakmıyor sanki...
Ay dayanamıcam yazıcam. Sizin yorumlarınız dikkatimi çekiyor hep. Erkekler ve evlilikle ilgili hep negatif yorum yapıyorsunuz. Tiksiniyorsunuz sanki. Bir tane olumlu yorumunuzu görmedim. Paylaşmak istedim.Bence degil : (
Cok uzun zmn onceye gidersen hep olumluydu valla:) ben bole degildim yasarken oldum yani :) birde erkekleri cozdum hepsi olmasada cogu odun.. tiksinmek degil cnm abartma :) yaranamiyorsun sadece bunlaraAy dayanamıcam yazıcam. Sizin yorumlarınız dikkatimi çekiyor hep. Erkekler ve evlilikle ilgili hep negatif yorum yapıyorsunuz. Tiksiniyorsunuz sanki. Bir tane olumlu yorumunuzu görmedim. Paylaşmak istedim.![]()
Kimseye yaranılmıyor valla, insanoğlu nankör. :)Cok uzun zmn onceye gidersen hep olumluydu valla:) ben bole degildim yasarken oldum yani :) birde erkekleri cozdum hepsi olmasada cogu odun.. tiksinmek degil cnm abartma :) yaranamiyorsun sadece bunlara
Cok uzun zmn onceye gidersen hep olumluydu valla:) ben bole degildim yasarken oldum yani :) birde erkekleri cozdum hepsi olmasada cogu odun.. tiksinmek degil cnm abartma :) yaranamiyorsun sadece bunlara
Hahaha yok bak ciddi bisey diyim.. evliligimde dahil sevgili zmnlarida dahil.. tecrubem..erkekleri surum surum surundurcen :) dozunu ii ayarliycan tabii.. sen kovaladikca o kaciyo.. bi kezde sen kacmayi dene bakiim isler tersine donuyo.. tabiiki her evliligin enerjisi farkli dinamigi farkli ama.. kacan kovalanir demisler..Biliyorum geyik modu ama... yaranamiyorsun dedinya... zaten eş yaranmak icin değildir. Yaranamamak normal yani.
Demin konu okudum. Kadin kocasina yaranmak icin kvyi yıkıyormuş, saçını tarıyormuş, kpnin corabini çıkartıyormuş filan ama hala yaranamamış....
Bakalim belki bu gidişle yaranir demi? :)
Hahaha yok bak ciddi bisey diyim.. evliligimde dahil sevgili zmnlarida dahil.. tecrubem..erkekleri surum surum surundurcen :) dozunu ii ayarliycan tabii.. sen kovaladikca o kaciyo.. bi kezde sen kacmayi dene bakiim isler tersine donuyo.. tabiiki her evliligin enerjisi farkli dinamigi farkli ama.. kacan kovalanir demisler..
Baktin kocis kaciyo hani su esim cinsellik istemio diyenler var ya.. biraz kendine bakican birazda kacican umursamiycan kesin it gibi dolanir pesinde :)
Yaranamazsin derkende sunu kastettim; ne kdr fedakar olursan ol, tesekkur etmezler cogu.. ne zmn o yaptiklarini yapmazsan o zmn isyan ederler...istisnalar vardir elbet ama gorduklerim yasadiklarim boyle dusunduruyo bana
Bravo tespit cok dogru:) maalesef bole isliyor :)Yazdiklarinda 100% haklisin. Benimki melek olmasina rağmen poposu kalkiyor ara sira.
Ben biraz eli maşaliyimdir tirsiyo ve hemen normal moduna geri dönüyor.
Bence en büyük etken kaybetme korkusu...
Bazi kadinlar cantada keklikligi birak artik onsuz yaşamayam ölürüm modusunda geziyorlar. Sonuc... genelde hüsran.
Ben hep derim: anam babamda vardi... atdirma tepemi... karşımdaki biliyor gemiyi değil limani yakarim hemen nedense ceki düzen veriyor kendine