• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hbnl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sevgiliyken babamın evindeydim gün boyu sürter eve gelir annemin yaptığı yemeği yer gebeş gebeş otururdum eve sevmedigim misafir geliyosa hoşgeldiniz der odama geçerdim, faturaları ailem ödüyodu hayatın sadece keyfi benimdi evlenerek ben bu hayatın sorumluluğuna da talibim dedim pişman da değilim ama daha yorgunum,ki esim tam destek olduğu halde böyle
Sanki kendimi okudum :)

En iyisinin bile sirtindan kirbaci eksik etmek zarar.
Benimki bu cazgır hallerime "özgüvenli" diyor bide. Neymiş, ne istediğimi bilen kadınmışım...
Muahaha
Onlarda kadinlar icin baska sey diyolar.. sirtindan sopayi karnindan sipayi diye gidiyo :))) hahaha bu atalarimizda bi alem ne uydurcaklarini sasirmislar :)

Onlarda kadinlar icin baska sey diyolar.. sirtindan sopayi karnindan sipayi diye gidiyo :))) hahaha bu atalarimizda bi alem ne uydurcaklarini sasirmislar :)

Benimki yabanci bu ata sözlerini bazen tercüme ediyorum. Adami gülme basiyor. Türkler nekadar neşeli ve komik bir toplummuş diyor. Yavrum bilmiyorki nasil bir tongaya basdi :)

Benimki yabanci bu ata sözlerini bazen tercüme ediyorum. Adami gülme basiyor. Türkler nekadar neşeli ve komik bir toplummuş diyor. Yavrum bilmiyorki nasil bir tongaya basdi :)
Hahaha italyandi dimi? Farkli olur gene onlarin kulturu:) bizimkiler gibi degillerdir herhlde

Bekarken yasadigin herseyin, tam tersini yasiyorsun. :KK70:

Ânlatmakla olmaz, yasamalisin ;)

Hahaha italyandi dimi? Farkli olur gene onlarin kulturu:) bizimkiler gibi degillerdir herhlde

He ya...
Aslinda benziyor. Tek fark: onlarda kadinin sözü geciyor. Benimki alışkın kadinin baskin olmasina. Anasi bunu 25 yaşindakeyken bile akşam 20h eve çağrirmiş. Ben 21h izin veriyorum :)

Cam silme, yerleri sürtme, banyolari cifleme, hamur yapma filan erkek işi. Yani tüm ağır işleri erkekler yapıyor.
Ben rahatlikdan kilo aldim.
Akşam bi bakiyorum mutfağı temizlemiş, kahve yapmış... ben elimde cimbiz kaş aliyorum. Ahhh ben yapardim diyorum. Yok ya, hemen kaldirdim diyo.

Ben bi eksisini gormedim 1.5 yildir sadece bulusmalarimizi cok ozluyorum ne giysem ne sursem saatler gecmezdi bulusma vaktine kadar simdi diyoruz 1 2 gun ailelerimizle kalalim da yine ayni yerde bulusalim diye:)

He ya...
Aslinda benziyor. Tek fark: onlarda kadinin sözü geciyor. Benimki alışkın kadinin baskin olmasina. Anasi bunu 25 yaşindakeyken bile akşam 20h eve çağrirmiş. Ben 21h izin veriyorum :)

Cam silme, yerleri sürtme, banyolari cifleme, hamu
Daha ne valla mis :) tek basina yasasan daha cok yorulursun bu isleri yaparak :) bence sogru bi secim yapmissin :)

Daha ne valla mis :) tek basina yasasan daha cok yorulursun bu isleri yaparak :) bence sogru bi secim yapmissin :)

Öyle vallah. zaten yıllardır tek başıma yaşıyordum. Çirkim cikiyordu. Akşama kadar çalış, sonra ev işi bide...
Rahatladim vallah. Oh be. Rahat varmış.

Evlendikten sonra sevgililik döneminde olan neler değişiyor

Aile terapisi dersi final sorusu gibi valla ehehe. Cevabım, her ilişkinin dinamiği farklı olduğundan değişen şeyler farklı farklıdır ancak bir evreden başka bir evreye, duruma geçiş yaptığınız için değişimin olması da kaçınılmazdır. Önemli olan bu değişikliklerin ilişkinin 3 temel taşını etkilememesi: iletişim, ortak paylaşım, cinsellik.

İnşallah AA alırım :KK48:

images.webp

"Carsidan aldim bir tane eve geldim bin tane"
Oluyor

Bizde pek degisen bisey olmadi, kisilere gore degisiyodur bu durum.
Sevgiliykende gunde elli kez arar napiyonn derdi simdide elli kez ariyo mesela. Kiskanclik durumu nerdeyse hala ayni biraz azalma var bana daha cok guvenmeye basladigi icin diye umuyorum tabikide.
Kendimde bi fark goruyorum sadece, bi tartismamiz oldugunda ustune gidiyodum olayi buyutuyodum simdi sacma sapan konularla huzurumuz bozulmasin diye alttan almaya basladim.
Dedigim gibi kisilere bagli, evlenip bir ay sora gece hayatina baslayanida gorduk aldatanida.
Insallah iyi birisiyle karsilasirsin yada karsilasmissindir.

Sevgiliyken heyecan adrenalin yüksek oluyor
Evlilik biraz monotonluktan ibaret denilebilir
Kişiye ve ilişkiye göre değişir tabi
Renk katmak elimizde olan birşey
Evlilik güzel birşey bence

Back
X