- 26 Ekim 2015
- 8.462
- 20.443
- 348
Bravo tespit cok dogru:) maalesef bole isliyor :)
En iyisinin bile sirtindan kirbaci eksik etmek zarar.
Benimki bu cazgır hallerime "özgüvenli" diyor bide. Neymiş, ne istediğimi bilen kadınmışım...
Muahaha
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bravo tespit cok dogru:) maalesef bole isliyor :)
Sanki kendimi okudum :)Sevgiliyken babamın evindeydim gün boyu sürter eve gelir annemin yaptığı yemeği yer gebeş gebeş otururdum eve sevmedigim misafir geliyosa hoşgeldiniz der odama geçerdim, faturaları ailem ödüyodu hayatın sadece keyfi benimdi evlenerek ben bu hayatın sorumluluğuna da talibim dedim pişman da değilim ama daha yorgunum,ki esim tam destek olduğu halde böyle
Onlarda kadinlar icin baska sey diyolar.. sirtindan sopayi karnindan sipayi diye gidiyo :))) hahaha bu atalarimizda bi alem ne uydurcaklarini sasirmislar :)En iyisinin bile sirtindan kirbaci eksik etmek zarar.
Benimki bu cazgır hallerime "özgüvenli" diyor bide. Neymiş, ne istediğimi bilen kadınmışım...
Muahaha
Onlarda kadinlar icin baska sey diyolar.. sirtindan sopayi karnindan sipayi diye gidiyo :))) hahaha bu atalarimizda bi alem ne uydurcaklarini sasirmislar :)
Hahaha italyandi dimi? Farkli olur gene onlarin kulturu:) bizimkiler gibi degillerdir herhldeBenimki yabanci bu ata sözlerini bazen tercüme ediyorum. Adami gülme basiyor. Türkler nekadar neşeli ve komik bir toplummuş diyor. Yavrum bilmiyorki nasil bir tongaya basdi :)
Hahaha italyandi dimi? Farkli olur gene onlarin kulturu:) bizimkiler gibi degillerdir herhlde
Daha ne valla mis :) tek basina yasasan daha cok yorulursun bu isleri yaparak :) bence sogru bi secim yapmissin :)He ya...
Aslinda benziyor. Tek fark: onlarda kadinin sözü geciyor. Benimki alışkın kadinin baskin olmasina. Anasi bunu 25 yaşindakeyken bile akşam 20h eve çağrirmiş. Ben 21h izin veriyorum :)
Cam silme, yerleri sürtme, banyolari cifleme, hamu
Daha ne valla mis :) tek basina yasasan daha cok yorulursun bu isleri yaparak :) bence sogru bi secim yapmissin :)
Evlendikten sonra sevgililik döneminde olan neler değişiyor