- 26 Ocak 2018
- 141
- 194
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mevsimlerden kış olunca normaldir...Kızlar günler çok çabuk geçmiyor mu bu aralar?Sanki ahir zamana giriyoruz o kadar kısa geliyo ki bi sabah oluveriyor bi aksam.Hayatın içinde savrulup duruyoruz.Size de günler kısa gelmiyor mu?
Haddinden fazla kısa geldigi için sordum.dalga geçmenize gerek yok!Kış ayında günlerin kısa gecelerin uzun olduğunu ilkokulda öğretiyorlar ama bilemedim şimdi![]()
Kişiden kişiye değişiyor demekki:)Bence tam tersi Ocak ayi resmen 1000 yil surdu, ben bir an Ocaktan sonra direkt 2019 a girecegiz herhalde dedim![]()
Recetesiz alınırmı d vitamini hapı?Kisa olmasi normal...
Burda güneş fazla olmadığı icin (almanya) doktorlar kış aylarinda vitamin D hapi veriyor. Kış depresyonu olabilir sizde. Bende oluyor çünkü. Ne çabuk şubat oldu diye bugün takvimi kontrol etdim
Recetesiz alınırmı d vitamini hapı?
Tamam teşekkür ederim.Peki d vitamini eksikliğinin baska ne belirtileri var?Ben yurtdışındayim. Burda reçetesiz. Siz kan verin en iyisi... doktor bir baksin Vitamin D degerlerinize. Burda kış depresyonu cok yaygin bir durum.
Tamam teşekkür ederim.Peki d vitamini eksikliğinin baska ne belirtileri var?
Espri de mi yapmayakHaddinden fazla kısa geldigi için sordum.dalga geçmenize gerek yok!