• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ?

Eğer seni reddettiğinde tüm sülaleye söyleyecek karakterde ise. Bundan eminsen. Zaten ise yaramaz birisidir. Kabul etse de iki gün sonra en küçük problemde sulaleye seni kötüler. Bu durumda daha hic atağa gecmeden hem spam at hem engelle onu :KK48:

Yok, bunlar benim kuruntum, belki de olgun biridir diyorsan, bence denemeye değer. :KK66:
Yaşı benden büyük ve 26 27 yaslarinda bence yapmaz ama insanoğlu işte , teşekkürler cevap için

Sürekli sevgili değiştiren bildiğin serseri bi adam (ozaman 24yaşındaydı) ,kardeşim aracılığı ile bana ulaştı.tipini falan çok beğendim ama mazisini bildiğim için hayır olmaz dedim.ama bildiğin aşık olcağım bi adamdı.ama mantığımı kullanmak istedim üzülmemek için.
4-5 ay sonra arabayla dolanırken ,onu yolda biri ile konuşurken gördüm (küçük bir ilçedeyiz) , öyle çok içimde kalmış ki eve geldim anneme sana bişey sorcam dedim , birini sevmek istiosun ama korkuosun , pişman olabilirim ilerde onu sevdiğime ama neyapmam lazım sen adım atarmıydın dedim.atardım ben senin hep arkandayım kalbinin sesini dinle dedi bana.(kıyamam kendisi sevdiği adamla evlenememiş)
Kocama mesaj attım , beni tanıdın mı diye.
Hiç unutmadımki beni postaladığını dedi : )
O gün başladı herşey.asla gurur yapmadı postaladım diye.
Kendini anlattı bigüzel.
Geçmişini herşeyi.
Ben seni istiyorum sadece dedi ve ogün bugündür beraberiz şu an 2 yaşında bi bebemiz var.
Beni hiç pişman etmedi.
Tek falsosunu görmedim şükür Allah bozmasın.
Evlilik konusu bana şans geliyor hep.
Oyüzden mantık kullanmak saçma.
Kalbinin sesini dinle.adım at.
Kocam bana hep der, sen bana adım atmasaydın ben sana asla gelmezdim tekrar dedi.
Düşünsene belki kader sizi birbirinize yazmıştr ama senin adımını bekliyodur.
Yaa çok güzel hep mutlu olursunuz inşallah şuan yapmak istiyorum sonuçta keşke denemek istiyorum pişman bile olsam denedim derim ama akraba olunca ve konuşmuyoruz ya işte o var ama bir yandanda ya ben böyle bekliyorum o biriyle evliliğe doğru giderse hep pişman olucm keşke yapsaydım diye çok karidik kafam

İşte şuan içimde hep küçük bile olsa umut var yaparsam en azından iyi veya kötü öğrencem ama korkuyorum iste
Aşkından öl adım atma derim. Bence adam gelsin genel olarak. Sana takip yollasa ne olacak ne değişcek daha çok beklentiye gireceksin bence hamle yapma

Bi erkek seviyosa seviyodur begeniyosa begeniyodur
Sizi simdiye kadar farketmediyse zorla gözünede soksanız kendinizi istemeyecektir
Bence bana kalırsa kendinize başka sevdalar arayın derim
Ya işte bnei görüp begenebilecegi hiçbir ortam olmadı ancak düğünlerde fln goruyorum ve ben çok cekingen olduğumdan beni fark etmemiştir bende şuan diyorum ki ekliyim yoksaysa bile herhangi bir düğünde fln görünce beni fark eder

Ya yemin ederim bende öyle düşündüm en kotu sonuç herkese söyler yanlışlıkla oldu derim sonuçta ortak arkadaşlar var önerilerde çıktı oradan elim değmiş derim değil mi
Bekle bakalım çoğunluk ne diyecek ona göre karar verirsin

Ailelerin konuşmaması bir anlaşmazlık, husumet mi yoksa uzak akraba oldukları için iletişim mi yok yani yakınlık yok

Yapmadığınız bir şey için pişman olmaktansa yaptığınız bir şey için pişman olmak her zaman daha iyidir. Öbür türlü içinizde kalacak. Reddedilmeyi göze alın istek atın. En azından içinizde kalmaz

Back
X