• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ?

Yapmadığınız bir şey için pişman olmaktansa yaptığınız bir şey için pişman olmak her zaman daha iyidir. Öbür türlü içinizde kalacak. Reddedilmeyi göze alın istek atın. En azından içinizde kalmaz
YapicmY ya öyle görünüyor galiba bende sizin gibi düşünüyorum

İşte hani akraba bir de konuşmuyoruz ya atsam engellerse ortak tanıdıklara fln derse diye korkuyorum

Engellesin. Olurda soylerse arkadad onerilerine gelmisti eklemisimdir. Bilmem hatirlamiyorum bile der gecersin canim nolcak sanki ;) olayi abartip engellerse o kaybeder hem

Yaa çok güzel hep mutlu olursunuz inşallah şuan yapmak istiyorum sonuçta keşke denemek istiyorum pişman bile olsam denedim derim ama akraba olunca ve konuşmuyoruz ya işte o var ama bir yandanda ya ben böyle bekliyorum o biriyle evliliğe doğru giderse hep pişman olucm keşke yapsaydım diye çok karidik kafam
Kafan karışık olmasın.
Keşke dememek için harekete geç.
En kötü reddedilirsin nolmuş yani.
Ayrıca akrabalar duydu diyelim , merak etme neler neler unutuluyor.iki gün konuşurlar sonra unuturlar.
Hayat uzuuuun uzunnn düşünmek için çok kısa

Kafan karışık olmasın.
Keşke dememek için harekete geç.
En kötü reddedilirsin nolmuş yani.
Ayrıca akrabalar duydu diyelim , merak etme neler neler unutuluyor.iki gün konuşurlar sonra unuturlar.
Hayat uzuuuun uzunnn düşünmek için çok kısa
Umarım sonucu güzel olur tesekkurler

Back
X