• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce

Strawberry95

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2014
726
192
103
30
merhaba kızlar en kısa zamanda bütün sorunlarınız düzelsin istedikleriniz olsun inşallah... benim derdime gelince benim liseden bir arkadaşım vardı aynı üniversiteyi kazandık beraber okuyoruzda ama farklı fakülteler o hukukta benimki öğretmenlil çok iyi anlaşır yediğimiz içdiğimiz ayrı gitmez benim hiç dostum arkadaşım yok öyle herkesle arkadaş olmam pek bi onu severdim ama uzun bir zaman konuşmayı bıraktık genelde mesajlaşarak iletişime geçeriz bayadırda konuşmuyoruz ama öyle küsüz artık diye ilan etmedik yani şöyle bundan yaklaşık 2 ay önce aramızda bir tartışma oldu benim bi karakter özelliğim yüzünden (bunun ne olduğunu söylemeyeceğim) bana kızdı ve eğer böyle olursan çıktığın çocuğuda elinden kaçırırsın yanında durmaz dedi çok gururuma dokundu demek uzun zamandırda böyle düşünüyordu o olaydan sonra yine konuşmaya görüşmeye devam ettik ama o dediği beni o kdr üzdüki şimdi hep içimde hep düşünüyorum bi türlü unutamıyorum bu arada benim o karakter özelliğim öyle insanlara zarar veren kırıcı bir durum değil bunun hakkında detay veremem lütfen yazmamı istemeyin ama dediğine çok üzüldüm incindim hassas olduğum konuda böyle bir şey gururumu incitti nasıl düşünmeliyim abartıyo muyum kötü niyetli olmadığa yüzde yüz eminim biliyorum iyiliğimi istiyor ama yinede gücüme gitti özgüvenim yerle bir

Keşke söyleyebilsen.
Daha sağlıklı çözüm önerileri elde edersin.

Çok yakın arkadaşsanız bunu söylemesi sorun yaratmamalı.
Siz de bu özelliğinize gerçekten takılıyor olmayasınız? Yani gerçekler yüzünüze çarptığı için mi çok taktınız? Çünkü burda da söylemeye çekiniyorsunuz. Kıskançlık desem değil yani..

İşte yapamıyoruz malesef.
Ne olduğunu söyleseniz keşke,belki düşündüğünüz kadar da abartılacak birşey değil belki hasetliğinden söylemiş siz bunu söylemeden bilemeyiz.
Yani sorun ne olursa olsun kimse senle olmaz demesi gurur kırıcı değil mi

Yani sorun ne olursa olsun kimse senle olmaz demesi gurur kırıcı değil mi
"Kıskanç olduğun için kimse seninle olmaz" bence saçma bir sebep seni ve sevgilini kıskanıyor derim.
"Yalancı olduğun için kimse seninle çıkmax" işte bu yüzden haklı olabilir mi,davranışlarını bir düzeltsen derim. Yani konunun ne olduğuna bağlı

"Kıskanç olduğun için kimse seninle olmaz" bence saçma bir sebep seni ve sevgilini kıskanıyor derim.
"Yalancı olduğun için kimse seninle çıkmax" işte bu yüzden haklı olabilir mi,davranışlarını bir düzeltsen derim. Yani konunun ne olduğuna bağlı
Sorun ztn kendimi düzeltip düzeltmemen değil böyle kızarak söylemesi hiçbi işe yaramazmışım gibi hissettirdi

merhaba kızlar en kısa zamanda bütün sorunlarınız düzelsin istedikleriniz olsun inşallah... benim derdime gelince benim liseden bir arkadaşım vardı aynı üniversiteyi kazandık beraber okuyoruzda ama farklı fakülteler o hukukta benimki öğretmenlil çok iyi anlaşır yediğimiz içdiğimiz ayrı gitmez benim hiç dostum arkadaşım yok öyle herkesle arkadaş olmam pek bi onu severdim ama uzun bir zaman konuşmayı bıraktık genelde mesajlaşarak iletişime geçeriz bayadırda konuşmuyoruz ama öyle küsüz artık diye ilan etmedik yani şöyle bundan yaklaşık 2 ay önce aramızda bir tartışma oldu benim bi karakter özelliğim yüzünden (bunun ne olduğunu söylemeyeceğim) bana kızdı ve eğer böyle olursan çıktığın çocuğuda elinden kaçırırsın yanında durmaz dedi çok gururuma dokundu demek uzun zamandırda böyle düşünüyordu o olaydan sonra yine konuşmaya görüşmeye devam ettik ama o dediği beni o kdr üzdüki şimdi hep içimde hep düşünüyorum bi türlü unutamıyorum bu arada benim o karakter özelliğim öyle insanlara zarar veren kırıcı bir durum değil bunun hakkında detay veremem lütfen yazmamı istemeyin ama dediğine çok üzüldüm incindim hassas olduğum konuda böyle bir şey gururumu incitti nasıl düşünmeliyim abartıyo muyum kötü niyetli olmadığa yüzde yüz eminim biliyorum iyiliğimi istiyor ama yinede gücüme gitti özgüvenim yerle bir
Şimdi sizin nasıl bir karakteriniz var bilemeyiz ama size şöyle bir örnek vereyim bilmem konunuzla uyar mı.

Bir arkadaşım vardı birşey dediğimiz de çabuk sinirlenir küser alınırdı onun iyiliği için de desek alınırdı hani herşeyi yanlış anlayan insanlar olur ya öyleydi cidden en sonunda dayanamadım eğer bu huyunu değiştirmezsen birgün çevren de kimse olmayacak arkadaş olarak dedim,hatta bir kaç arkadaşımız daha söyledi aynısını ve gerçekten öyle oldu çevresin de doğru düzgün görüştüğü konuştuğu kimse yok artık ben de pek görüşmüyorum.

söylemediğiniz özellik belki de arkadaşınız açıdan doğru olabilir söylediği söz.

Israrla söylemedigine gore arkadasının elestirdigi kadar var demek ki. Elestiri almak, gercekleri duymak neden bu kadar yıktı seni. Hep pohpohlanmak mı istiyosun. Kimse seni elestirmesin mi? Neden hiç arkadasın yok? Üniversiteli olmuşsun belli bir çevren olması gerekmez mi? Anlatamadigin huyundan dolayı mı?

buraya bile yazamadığınıza göre sizide rahatsız eden, değiştirmeniz gereken bir özellik. dost acı söylermiş, arkadaşınız arkanızdan konuşmamış, yüzünüze söylemiş.

Israrla söylemedigine gore arkadasının elestirdigi kadar var demek ki. Elestiri almak, gercekleri duymak neden bu kadar yıktı seni. Hep pohpohlanmak mı istiyosun. Kimse seni elestirmesin mi? Neden hiç arkadasın yok? Üniversiteli olmuşsun belli bir çevren olması gerekmez mi? Anlatamadigin huyundan dolayı mı?
Hayır tabikide eleştirebilir ama o tarzda değil

Hayır tabikide eleştirebilir ama o tarzda değil
Nasıl desin isterdin. Bence gayet makul elestirmis. Demek ki bahsetmemekte ısrar ettigin huyundan dolayı insanlar sendne uzaklasiyor. O da buna dikkatini cekmis. Arkadasina kirilmak yerine buraya neden yazamiyorsun o huyunu önce onu bir açıkla? Demek ki gercekten rahatsizlik verici bir huy!

Nasıl desin isterdin. Bence gayet makul elestirmis. Demek ki bahsetmemekte ısrar ettigin huyundan dolayı insanlar sendne uzaklasiyor. O da buna dikkatini cekmis. Arkadasina kirilmak yerine buraya neden yazamiyorsun o huyunu önce onu bir açıkla? Demek ki gercekten rahatsizlik verici bir huy!
Size kimse seninle sevgili olmaz yanında durmaz denilse gerçekten çok mu hoşunuza gider mutlu olurdunuz belki ben o özelliğimi düzeltmekte zorlanıyorum ztn farkındayım ama düzeltemiyorım madem çok rahatsızdı biraz daha makul bir şekilde söyleyebilirdi kimse seninle olmaz dmek yerine belki o bu huydan rahatsız olur seni sever ama yinede bu durum eksi olur onun için bu kdr demek kalp kırmamaya çalışmak çok mu zor

Liseden beri arkadaş olduğunuza göre samimiyete inanmış , güvenmiş ve size yanlış yapıyorsun demiş.
Ne var bunda ?
Ha siz alındıysanız demekki o kadar da yakın değilsiniz.

Back
X