- 6 Eylül 2014
- 726
- 192
- 103
- 30
- Konu Sahibi Strawberry95
merhaba kızlar en kısa zamanda bütün sorunlarınız düzelsin istedikleriniz olsun inşallah... benim derdime gelince benim liseden bir arkadaşım vardı aynı üniversiteyi kazandık beraber okuyoruzda ama farklı fakülteler o hukukta benimki öğretmenlil çok iyi anlaşır yediğimiz içdiğimiz ayrı gitmez benim hiç dostum arkadaşım yok öyle herkesle arkadaş olmam pek bi onu severdim ama uzun bir zaman konuşmayı bıraktık genelde mesajlaşarak iletişime geçeriz bayadırda konuşmuyoruz ama öyle küsüz artık diye ilan etmedik yani şöyle bundan yaklaşık 2 ay önce aramızda bir tartışma oldu benim bi karakter özelliğim yüzünden (bunun ne olduğunu söylemeyeceğim) bana kızdı ve eğer böyle olursan çıktığın çocuğuda elinden kaçırırsın yanında durmaz dedi çok gururuma dokundu demek uzun zamandırda böyle düşünüyordu o olaydan sonra yine konuşmaya görüşmeye devam ettik ama o dediği beni o kdr üzdüki şimdi hep içimde hep düşünüyorum bi türlü unutamıyorum bu arada benim o karakter özelliğim öyle insanlara zarar veren kırıcı bir durum değil bunun hakkında detay veremem lütfen yazmamı istemeyin ama dediğine çok üzüldüm incindim hassas olduğum konuda böyle bir şey gururumu incitti nasıl düşünmeliyim abartıyo muyum kötü niyetli olmadığa yüzde yüz eminim biliyorum iyiliğimi istiyor ama yinede gücüme gitti özgüvenim yerle bir