• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce

Eleştirilmeye gelememeniz sanırım arkadaşınızın bahsettiği.
Bu arada nasıl bir öğretmenlik öğrencisisiniz çok merak ettim.
Daha düzgün Türkçe yazamıyorsunuz..
İlginç..

Eleştirilmeye gelememeniz sanırım arkadaşınızın bahsettiği.
Bu arada nasıl bir öğretmenlik öğrencisisiniz çok merak ettim.
Daha düzgün Türkçe yazamıyorsunuz..
İlginç..
Samimi bir ortam olduğu için yazım kurallarına pek dikkat etmedim

Size kimse seninle sevgili olmaz yanında durmaz denilse gerçekten çok mu hoşunuza gider mutlu olurdunuz belki ben o özelliğimi düzeltmekte zorlanıyorum ztn farkındayım ama düzeltemiyorım madem çok rahatsızdı biraz daha makul bir şekilde söyleyebilirdi kimse seninle olmaz dmek yerine belki o bu huydan rahatsız olur seni sever ama yinede bu durum eksi olur onun için bu kdr demek kalp kırmamaya çalışmak çok mu zor
Ben ısrarla söyleminde kırıcı birşey göremediğimi söylüyorum. Benim de arkadaslarimi irite edici huylarım var ve beni daha sert elestrirler, ki cok da haklilar. Bazen cileden cikaririm onlari o huyumla. Onlar da beni uyarirlar. Bazen de bir sure mesafe koyarlar. Ben kusur bendeyken inatla arkadaslarimda kusur aramam, onlara darilmam. Senin sorunun şu; arkadasinin bu huyunu örtbas etmesini tercih ederdin. Yüzüne yüzüne gercekleri söylemesi hoşuna gitmemis. Belki de hep kendini haklı gören karsıdakini suçlayan bir huyun vardir. Cunku hala rahatsiz edici huyunun arkadasini cileden cikarip bu sekilde tepki gostermesine sebep oldugunu dusunmek istemiyorsun, o acidan bakmak istemiyorsun. Vay neden bu üslupla söyledi. Hangi üslupla söylerse söylesin yine de hayatta edinebildigin tek dostuna gönül koyardın!!!!

Bazen insan kendisini disardan goremiyor. Dost ve arkadaslar bunun icin vardir.

Back
X