Sizce

Arkadaşım ücretli öğretmen bu arada o yüzden
Ücretli veya kadrolu olması neyi değiştirir?
Siz iki meslektaşın,başka işiniz yok mu?
Diyelim ki erkek öğretmenin tavrı saygısızlık.
Napacaksınız?
Bir ay önce kadın meslektaşına üzgün baktın,
sonra kapının önünde dikilip boşluk bırakmadın,
ne demek istiyorsun?
Diye hesap mı soracaksınız?
Hey Allah'ım ya...
Bir öğretmen olarak şaşkınlıkla okudum konuyu.

Arkadaşım biraz alıngan biri kızlar o yüzden merak ettik hoşlantı söz konusu değil
Bak bu sefer gerçekten ciddi yazıyorum.
Eğer buna alınacak kadar kafayı taktıysa arkadaşın kendine yönelsin, kendiyle sorunları var demek ki onun.
Adam bana baktı diye forumlarda konu açtırıyorsa psikolojik destek falan alsın. Takıntılı biri olabilir . Çünkü konu gerçekten saçma, insan buna kafayı takıp kendini üzmemeli

Bu yaptığınız matematik öğretmenine saygısızlık yanlız çok kınadım sizi :KK70:
Yalnız bana notu veren de matematik öğretmeninin kendisi😂😂😂
Tek öğrencilik bir olay, farklı bir prosedürü var o öğrencinin. Karışıklık sebebi o. Şimdi millet buna bakıp ooo öğretmenlere bak ne yapıyor demesin de😂😂

Çıktığı sınıfta problem yaşamıştır, aileden evlen artık oğlum baskısı gelince yeni gelen öğretmeni gözüne kestirmiştir vs vs. Herşey olabilir ilgili kişisine sormadan bilemeyiz. Bir de her şeyi kafaya takmasın arkadasınız yoksa öğretmenlik de ömür bitmez.

Saygısızlık olarak düşünüyorsa ona göre davransın çok muhattap olmasın.Saygısızlık değilse de takılmasın bu kadar ne var bunda allah aşkına? Değişik anlamlar yormaya kafa patlatmaya ne gerek var? Baya boş kalmış arkadaşınız bu sıra.

Arkadaşınız gerçek bir dünyada yaşamıyor galiba. Saygısızlık olmasa da hoş olmayan bir durum ile karşılaştığımızda yetişkin bir insan oldugumuz icin, anormal bir durum olup olmadığını konuşarak cozebilirz bence. Arkadaşınız bunu yapmak yerine size burda konu acitiryorsa ilerleyen günler okula gidip adama arkadaşımla bir probleminiz mi var diye sorabilirsiniz bence.

Valla iki bakış bi duruşa bu kadar anlam yüklemek bence geriye spontan gelişmiş arkadaşınızın öğretmene ilgisi olabilir mi bu kadar sebeb ürettiğine göre

Arkadaşınız saygısızlık olduğunu düşündüğü birşeyle daha karşılaşırsa açıkça sorsun. Bence saygısızlık meselesinden öte adamın ilgisi mi var diye düşünüyorsunuz. Belirtmeseydiniz arkadaşınızın ilgisi var zannederdim. Eğer arkadaşınız adamın karşısında sus pus oluyor garip davranmaya başlıyorsa esas adam ve çevresi arkadaşınızın adamdan hoşlandığını düşünüyordur.

adamı bilmem de ikiniz de fazla işsizsiniz sanırım kendinizi oyalayacak iş bulun bunu bu kadar takmaya ne gerek var? arkadaşının aşağılık kompleksi var ve sen de onu dolduruyorsun sanırım. iki bakıştan bu kadar anlam çıkarmaya çalışmanızın başka açıklaması görünmüyor.

Çok melankolik bir coğrafya burası, ya da sanırım bu yeşilçam ve sonrasında dizilerimiz bizim bozulmaya yatkın algılarımızı tamamen bozdu.Kim nasıl baktı, ne taraftan geçti, geçerken göz kırptı mı, dönemeçte çarpışıp kitaplar düştüyse hele eyvah kesin tutkulu bir aşkın ilk kıvılcımları, saçımızı meşhur şampuanla yıkayınca tüm erkeklerin hayran gözleri bizi hayretler içerisinde süzecek falan filan...

Şimdi kılıksızım, fakat
borçlarımı ödedikten sonra
ihtimal bir kat da yeni esvabım olacak
ve ihtimal sen
yine beni sevmeyeceksin.
bununla beraber pazar akşamları
sizin mahalleden geçerken,
süslenmiş olarak,
zannediyor musun ki ben de sana
şimdiki kadar kıymet vereceğim ?

deyip Orhan Veli yine de realistliğini sürdürmüştür şiirinde neyseki.

Back
X