Sizce ?

Gulay0160

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2018
45
18
38
32
Merhaba hanımlar

Daha önce kardeşimle büyük kavgamız olmustu. Oğlu telefonumu suya atmıştı. Sonra ne tamire ne yenisini almaya yanaşmayıp banane naparsan yap diyip çıkmıştı. Ki herkesin evinde herseye zarar verir kırar daha öncede blendırımı kırmıştı ben saklamama rağmen sakladığım yerden alıp oğluna istiyor ağlamasın diye veriyordu her yerde aynısını yapıyor kırıncada çocuk napim canı sağolsun diyor geçiyor. Bu yüzden aramız bozulmuştu. Eşlerimiz de keza aynı çünkü kardeşimin eşi oğluma feda olsun bin telefon bozsun demişti ve biz bişe yapamayız dediği için eşlerimiz ters düştü. Konusmuyorduk kızıma tablet almıştık kardeşim duymuş ve kızımı baya oldu memeden kesince huysuzlasmıştı istediği olmayınca gidip kafasını duvara vuruyordu sonra düzeldi bunuda duymuş bana yazdı afedersiniz aferin donunuzu da satın hep en pahalısını alın zaten ne biçim çocuk büyütüyorsun gidip kafasını duvara vuruyormuş ben fakirim ama mutluyum huzurluyum yazdı şok oldum ki kendisi çocuğunu daha 40 ı çıkmamışken dövmeye başlamıştı herseyde döver daha ben kızıma bir kere el kaldırmadım ne biçim annesin diyor. Çok üzüldüm. Şimdi oğlu fıtık ameliyatı ve sünnet oldu. Sizce geçmiş olsun diye aramalı mıyım?

Nasıl fesat,nasıl kıskanc bi kardeşiniz var
Boşverin konuşmayın

kardeşiniz sizin canınızı acıtmak için yapmayacagı şey yok
çocugunu bu öfkesine ortak ediyor

geçmiş olsun demem ta ki haddini bilene kadar
duracagı susacagı zamanı ögrendigi zaman görüşmeyr başlardım

siz de ailenizi korumak için sessiz kalmalısınız

Boşverin böyle birinden kardeş olmaz. Bile bile düşmanı yakınınızda tutmanın alemi yok. Çocuk büyüten herkes küçüklerin belli bir süre kafasını yere veya duvara vurduğunu ve geçici bir süreç olduğunu bilir.

Beynim yandı nasıl çocuk yetiştiriyorlar hemde kendileri nasıl yetişmiş yazık insanların gözünde kuculdukleri nasılda kötü allah akıl fikir versin

Burda bi arkadasinda dedigi gibi, cocuk yapmak ehliyete tabii olmali, ki cok hak veriyorum.

40 ı cikmadan dovmeye baslamisti ne demek, hayal edemedim.

Yani böylesini kan bağı da kurtarmaz. Kardeşse kardeş ben olsam görüşmem engellerim heryerden. Allah fesat insanlardan korusun

Ve 40 günlük bebegi dövüyor ben görmüş olsam o kadını dayak manyağı yaparım hemde sosyal hizmete polise direk sikayet ederdim ve siz bunu biliyorsunuz sizde bir anne olarak birşey yapmiyorsunuz

Sizin derdiniz tüm bunlardan ziyade yeğeninizin, minicik bir bebekken başlayan eziyeti olmalı.Çocuk 40 günlükten itibaren dayak yiyor diye kendi ağzınızla söyleyip sonra yok telefonum yok blendrm diyorsunuz. Elbette kimse istemez malına zarar gelmesini ama tüm bunlardan önce kendinizde bir anne olarak o çocuğu o hayattan kurtarmak için bir şeyler yapmayı düşünmüyor musunuz?

Ve 40 günlük bebegi dövüyor ben görmüş olsam o kadını dayak manyağı yaparım hemde sosyal hizmete polise direk sikayet ederdim ve siz bunu biliyorsunuz sizde bir anne olarak birşey yapmiyorsunuz

Malesef ki söylememe rağmen kimse karışamaz diyor annem de çok kızıyor ama anneme bile kimse karışamaz çocuk benim döverimde severimde diyor zaten şehir dışında çok gidip gelmiyordum bu durumdan rahatsız olduğum için

Merhaba hanımlar

Daha önce kardeşimle büyük kavgamız olmustu. Oğlu telefonumu suya atmıştı. Sonra ne tamire ne yenisini almaya yanaşmayıp banane naparsan yap diyip çıkmıştı. Ki herkesin evinde herseye zarar verir kırar daha öncede blendırımı kırmıştı ben saklamama rağmen sakladığım yerden alıp oğluna istiyor ağlamasın diye veriyordu her yerde aynısını yapıyor kırıncada çocuk napim canı sağolsun diyor geçiyor. Bu yüzden aramız bozulmuştu. Eşlerimiz de keza aynı çünkü kardeşimin eşi oğluma feda olsun bin telefon bozsun demişti ve biz bişe yapamayız dediği için eşlerimiz ters düştü. Konusmuyorduk kızıma tablet almıştık kardeşim duymuş ve kızımı baya oldu memeden kesince huysuzlasmıştı istediği olmayınca gidip kafasını duvara vuruyordu sonra düzeldi bunuda duymuş bana yazdı afedersiniz aferin donunuzu da satın hep en pahalısını alın zaten ne biçim çocuk büyütüyorsun gidip kafasını duvara vuruyormuş ben fakirim ama mutluyum huzurluyum yazdı şok oldum ki kendisi çocuğunu daha 40 ı çıkmamışken dövmeye başlamıştı herseyde döver daha ben kızıma bir kere el kaldırmadım ne biçim annesin diyor. Çok üzüldüm. Şimdi oğlu fıtık ameliyatı ve sünnet oldu. Sizce geçmiş olsun diye aramalı mıyım?
Arama muhattap olma. Kardeş değil düşman mübarek.

vallahi pes
çocuğun her şeyi kırması, telefonları kırması normal bu durumda.
Başkalarının evinde her istediğini yapabilir ama kendi evinde dayağı yer oturur aşağı şeklinde büyütüyorlar çocuğu, oh ne güzel.
tabi ki aramayın, araya mesafe girdiği için şükredin.

Malesef ki söylememe rağmen kimse karışamaz diyor annem de çok kızıyor ama anneme bile kimse karışamaz çocuk benim döverimde severimde diyor zaten şehir dışında çok gidip gelmiyordum bu durumdan rahatsız olduğum için
Hanfendi siz sosyal hizmete yada polise diyeksiniz düşmanına değil bebek dövmek nedir yahu cildircam artık

Kirki cikmayan bebegi dovmek ne demek?
Verin adresini ben ariyim sosyal hizmetleri
Kardesinizi de akil hastanesine kapattirin zira orda bile tedavi edilenez
İgrenc yaratik , elleri kirilsin insallah , beter olsun

Back
X