Kızın mesaj yazdığını kendisi söylediyse bi durup düşünmek lazım.Merhaba arkadaşlar size bişey danışmak istiyorum kafayı yiyeceğim, hayatımda biri var 30 yaşında eskiden çok çapkın biriymiş bi sürü kız arkadaşları olmuş, ama artık öyle değilim tövbe ettm tiksindim öyle işlerden hayatıma sen girdin kalbim güzelleşti diyor, beni sevdiğine eminim çünkü hareketleriyle belli ediyor, eskiden öyle konuştuğu bi kız geçen mesaj atmış buda artık yazma bana demiş, eskiden olsa giderdim ama artık öyle biri değilim diyor sizce gerçekten değişmiş midir durulmuş mudur, gitmemiştir dimi kızın yanına düşünmekten kafayı yicem belli bi yaştan sonra gerçekten insan ciddi mi düşünüyor ailesiyle falanda tanıştık
Tanıyorum güveniyorum da ama insan şüphe etmiyor değilYaşamadan, tanımadan bilemezsin bence.
Güveniyorum sevdiğinede eminim ama insan şüphe ediyor az da olsaBu kadar bilgiden net bisey söylememiz mümkün degil. Iyi analiz et hallerini hareketlerini hemen bağlanma.
Neden söylemesi iyi dğeil mi saklaması daha mı iyi olurduKızın mesaj yazdığını kendisi söylediyse bi durup düşünmek lazım.
Ayrıca şimdiden bu kadar çok kafanıza taktıysanız ileride daha büyük problem olabilir sanki.
Insan güvendiğinden şüphe etmez hanımefendi .Tanıyorum güveniyorum da ama insan şüphe etmiyor değil
Tamam da neden söylüyor. Belli ki çekinceleriniz olduğunu bildiği için sizi ikna etmeye çalışıyor.Neden söylemesi iyi dğeil mi saklaması daha mı iyi olurdu
Merhaba arkadaşlar size bişey danışmak istiyorum kafayı yiyeceğim, hayatımda biri var 30 yaşında eskiden çok çapkın biriymiş bi sürü kız arkadaşları olmuş, ama artık öyle değilim tövbe ettm tiksindim öyle işlerden hayatıma sen girdin kalbim güzelleşti diyor, beni sevdiğine eminim çünkü hareketleriyle belli ediyor, eskiden öyle konuştuğu bi kız geçen mesaj atmış buda artık yazma bana demiş, eskiden olsa giderdim ama artık öyle biri değilim diyor sizce gerçekten değişmiş midir durulmuş mudur, gitmemiştir dimi kızın yanına düşünmekten kafayı yicem belli bi yaştan sonra gerçekten insan ciddi mi düşünüyor ailesiyle falanda tanıştık
Aynen artık değilim diyorİyi takip et zamanla anlarsın. Belki yaşayacağımı yaşadım şimdi evlenmek istiyorum böyle biriydim ama artık değilim demek istiyor ama bazı insanlar doyumsuz huyundan vazgeçmiyorda zamana bırak ama çok bağlanmadan ben bunu sözlerinle değil hal ve hareketlerinle görebilirim de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?