Sizce ?

Aqqes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2017
917
182
33
Merhaba arkadaşlar size bişey danışmak istiyorum kafayı yiyeceğim, hayatımda biri var 30 yaşında eskiden çok çapkın biriymiş bi sürü kız arkadaşları olmuş, ama artık öyle değilim tövbe ettm tiksindim öyle işlerden hayatıma sen girdin kalbim güzelleşti diyor, beni sevdiğine eminim çünkü hareketleriyle belli ediyor, eskiden öyle konuştuğu bi kız geçen mesaj atmış buda artık yazma bana demiş, eskiden olsa giderdim ama artık öyle biri değilim diyor sizce gerçekten değişmiş midir durulmuş mudur, gitmemiştir dimi kızın yanına düşünmekten kafayı yicem belli bi yaştan sonra gerçekten insan ciddi mi düşünüyor ailesiyle falanda tanıştık

Bu kadar bilgiden net bisey söylememiz mümkün degil. Iyi analiz et hallerini hareketlerini hemen bağlanma.

Kızın mesaj yazdığını kendisi söylediyse bi durup düşünmek lazım.
Ayrıca şimdiden bu kadar çok kafanıza taktıysanız ileride daha büyük problem olabilir sanki.

Kızın mesaj yazdığını kendisi söylediyse bi durup düşünmek lazım.
Ayrıca şimdiden bu kadar çok kafanıza taktıysanız ileride daha büyük problem olabilir sanki.
Neden söylemesi iyi dğeil mi saklaması daha mı iyi olurdu

Dikkat edindw sizden de tiksinmesin.
Tiksinilecek birşeyler yaptıysa geçmişte demek.

Değişir gibi olur fakat aranız açılmaya başladığında nuks eder huyu.

Diğer yönden sosyal olmayan, hayatına çok az kişi girmiş insanlar da birden sapitabiliyor.

Karakter bu noktada devreye giriyor.

Acaba gitmiş midir diye düşünmek , şimdiden düşünmek doğru ilişki olmadığını gösterir.

Arabalarla yaşanmaz

senin bir sürü sevgilin, öylesine konuştuğun erkek olsa nasıl davranırdı sence?
böyle tipler durulmaz. bir süre durulmuş gibi davranır sonra eskiye döner. hele bir de talep görüyorsa hiç şans yok.

İyi takip et zamanla anlarsın. Belki yaşayacağımı yaşadım şimdi evlenmek istiyorum böyle biriydim ama artık değilim demek istiyor ama bazı insanlar doyumsuz huyundan vazgeçmiyorda zamana bırak ama çok bağlanmadan ben bunu sözlerinle değil hal ve hareketlerinle görebilirim de.

İnsan fikrini konuşmasında gösterir
Söylemesinin manası ne?
Siz mi baskı kurdunuz?
Temkinli olun

Aynen artık değilim diyor

Kac aydir iliskiniz devam ediyor? 3-4 ay ise biraz daha taniyin derim. Capkin diyorsunuz , uzun iliskisi olmus mu? Sevgililerinden hangi sebeple ayrilmis? Butun bu sorularin cevabindan emin olduktan ve onun durustlugune guvendikten sonra eski capkinliklari sizi urkutmesin. Hayati ve kadinlari taniyan erkekler ne istediklerine daha iyi karar veriyorlar. Gonul iliskilerine doyanlar sonradan hata pek yapmiyorlar. Ammaaaaa karakter ve durustluk cok onemli belirtectir. Eski sevgilisinin aramis olmasi ve bunu size soylemis olmasi sizi rahatsiz etmesin zira one verdigi cevap uygun olmus. TARTIN LUTFEN! Sizinle ciddi mi yoksa maceralarindan biri misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…