Sizce ?

pembepepe08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2018
3.615
4.664
83
Çocukluktan beri yakın olduğum bir kız arkadaşım var.Aynı şehirde yaşıyoruz şuan ailelerimiz ise başka şehirde.
Fakat yakın kız arkadaşımın babası ve benim babam siyaset ile uğraşıyorlar.(Farklı partilerde).
Dolayısıyla arkadaşımın babası , benim babamın ayağını kaydırmak için türlü oyunlar peşinde ve bu kanıtlandı.Ve babamın çok zor durumda kaldığı zamanlar oldu arkadaşımın babası yüzünden.Ailem de artık o arkadaşımla görüşmemi istemiyorlar.
Ama arkadaşımın suçu yok.
Ona bu durumu açık açık söylemeli miyim ? Siz olsaydınız ne yapardınız?

Söyleseniz bile arkadaşınız ne yapabilir ki? Belki aynı oyunları sizin babanızda yapıyor? Ne sizin babanız ne de onun babası sizleri dinler..

Babam ondan daha üst konumda yapmasını gerektiren birşey yok.Benim sormaya çalıştığım ailemi dinleyip görüşmeyi kesmeli miyim ?

Arkadaşınızın bu konuyla ilgisi yoksa niye keseceksiniz ki görüşmeyi, ailenize sorun hani demokrasi , başkasıyla yaşadığı sorunlar yüzünden sizin arkadaşlığınıza nasıl müdahale edebilir ?

Aileniz herkesten önce gelir sanırım arkadaşınızı seviyorsunuz ve hiçbir suçu yok ama ailenizi dinleyin bu büyükler genelde hep haklı çıkıyorlar 😞

Babam ondan daha üst konumda yapmasını gerektiren birşey yok.Benim sormaya çalıştığım ailemi dinleyip görüşmeyi kesmeli miyim ?
tabiki hayır, bir insanın yaptıkları kendisini bağlar kızın burda konuyla alakası bile yokken niye bitecek ki arkadaşlığınız? Çok saçma.

arkadasınızın sucu yokkı aslında sız aılenızı yanlıs anlamıssınız arkadasınız babanıza zarar veremez aılesı zarar vermek ıstedıgı ıcın arkadasınız belkı etkılerınde kalır samımıyetını kaybeder etkılenırsınız dıye gorusmenızı ıstemıyor yoksa arkadasınız ne yapabılır kı

ben olsam mesafe koyardım aılemın soylemesıne gerek yok. mevzu arkadas da degıl aılenın yasadıgı gergınlık hayatda hıcbırsey benım aılemden daha onemlı degıl ben arkadasımla gorusmeye devam ederım belkı o benı yarı yolda bırakır babamın guvenını kaybettıgıme degmez yanı komple küsmenıze gerek yok mesafe koyarsınız olur bıter

Ailenizde Bi alem. Devlet sırrı mı vereceksiniz sanki. Ben ailemi dinlemezdim. Arkadaş seçimim beni ilgilendirir

arkadasınızın sucu yokkı aslında sız aılenızı yanlıs anlamıssınız arkadasınız babanıza zarar veremez aılesı zarar vermek ıstedıgı ıcın arkadasınız belkı etkılerınde kalır samımıyetını kaybeder etkılenırsınız dıye gorusmenızı ıstemıyor yoksa arkadasınız ne yapabılır kı

ben olsam mesafe koyardım aılemın soylemesıne gerek yok. mevzu arkadas da degıl aılenın yasadıgı gergınlık hayatda hıcbırsey benım aılemden daha onemlı degıl ben arkadasımla gorusmeye devam ederım belkı o benı yarı yolda bırakır babamın guvenını kaybettıgıme degmez yanı komple küsmenıze gerek yok mesafe koyarsınız olur bıter
Çok arada kaldım.

Kızın sucu yok ama bu konu icin o ne dusunuyor? Babasini hakli goruyor belki?
Ne kadar yakin olursanız olun bu arkadaslik bi yerde kopacak gibi duruyor.. Basit bi olay degil cunku aileler arasında yasanan..
Eşler bile zor direniyor veya direnemiyor ailesel problemlere..

Babanıza arkadaşınızın yaptığı bir yanlış yok ortada. Ailelerin yaptığı da sizi bağlamamalı. Babaların suçunun bedelini neden çocukları ödesin? Ailenizin isteği bana saçma geldi. Babanızla amcanız kavga etse görüşmede kuzenlerinizi komple siliyor musunuz?

Kızın sucu yok ama bu konu icin o ne dusunuyor? Babasini hakli goruyor belki?
Ne kadar yakin olursanız olun bu arkadaslik bi yerde kopacak gibi duruyor.. Basit bi olay degil cunku aileler arasında yasanan..
Eşler bile zor direniyor veya direnemiyor ailesel problemlere..
Arkadaşımın haberi yok büyük ihtimalle.Babam bana yeni anlattı zaten o bilmiyordur.

Babanıza arkadaşınızın yaptığı bir yanlış yok ortada. Ailelerin yaptığı da sizi bağlamamalı. Babaların suçunun bedelini neden çocukları ödesin? Ailenizin isteği bana saçma geldi. Babanızla amcanız kavga etse görüşmede kuzenlerinizi komple siliyor musunuz?
Baba tarafımla görüşmüyoruz aynen bu şekilde bir sebepten dolayı.

Back
X