Sizce ?

soz konusu aıle arada kalınacak konu degıl ne kadar yakın olursa olsun o baskasının kızı arkadasınız bırsey olsa once aılesını tutar normalde olması gerektıgı gıbı
Haklısınız yani bu saatten sonra yakın olamam zaten çünkü üzüldüm gerçekten yapılan harekete ve babam asla hakeden bir insan değil.

Haklısınız yani bu saatten sonra yakın olamam zaten çünkü üzüldüm gerçekten yapılan harekete ve babam asla hakeden bir insan değil.
sorun cozulmustur :) sız ne olursa olsun aılenızın tarafını tutmak zorundaydınız zaten gecmıs olsun hak yerını elbet bulur bu surecı bırlıkte daha guclu atlatırsınız

Dost diyebileceginiz biriyse kaybetmeyin. Yarin sizin babanizin onun babasiyla ayni partide bulusmayacaginin garantisini kim verebilir? Neler gordu bu Turk siyaseti.

Eklentiler

• 20190805_160006.webp
    20190805_160006.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 20
Baba tarafımla görüşmüyoruz aynen bu şekilde bir sebepten dolayı.

O sadece bir örnekti amcaya takılmayın teyze de olabilir. Ailenizde olarak bir problemli durum var o zaman. Bana göre kişinin yaptığı sadece kendini bağlar birinin suçunun bedelini niye kızı, oğlu, karısı vs ödesin?

O sadece bir örnekti amcaya takılmayın teyze de olabilir. Ailenizde olarak bir problemli durum var o zaman. Bana göre kişinin yaptığı sadece kendini bağlar birinin suçunun bedelini niye kızı, oğlu, karısı vs ödesin?
Ailemde bir problem yok tamamen krşı tarafın davranışıyla alakalı.

Ben olsam direkt keserdim kontağımı çünkü o kişinin babası kızının arkadaşını ve ailesini düşünmemiş o hareketi yapmış bende çocukluk arkadaşı dinlemez keserdim. Aileme bunu yapanla işim olmaz

Geçici bir durumsa kırgınlıa sebep olamamk için deme derim ama sürecek se arkadaşına söyle gizli konuşursunuz
Çocukluktan beri yakın olduğum bir kız arkadaşım var.Aynı şehirde yaşıyoruz şuan ailelerimiz ise başka şehirde.
Fakat yakın kız arkadaşımın babası ve benim babam siyaset ile uğraşıyorlar.(Farklı partilerde).
Dolayısıyla arkadaşımın babası , benim babamın ayağını kaydırmak için türlü oyunlar peşinde ve bu kanıtlandı.Ve babamın çok zor durumda kaldığı zamanlar oldu arkadaşımın babası yüzünden.Ailem de artık o arkadaşımla görüşmemi istemiyorlar.
Ama arkadaşımın suçu yok.
Ona bu durumu açık açık söylemeli miyim ? Siz olsaydınız ne yapardınız?

Ben olsam direkt keserdim kontağımı çünkü o kişinin babası kızının arkadaşını ve ailesini düşünmemiş o hareketi yapmış bende çocukluk arkadaşı dinlemez keserdim. Aileme bunu yapanla işim olmaz
Normalde ailecek görüşüyorduk küçüklüğümüzden beri ama işin içerisine siyaset girince işler değişti.Normalde aynı parti mensubuyduk ama bu seçimde partilerini değiştirdiler sonuç bu.

Ailemde bir problem yok tamamen krşı tarafın davranışıyla alakalı.

Siz beni anlamıyorsunuz. Problemden kastım şu siz ailecek amca ve ailesiyle görüşmeme, babasıyla kavga edince kızı da silme durumuna bakarak şunu söylüyorum siz kişinin yaptığının faturasını sadece ona kesmiyorsunuz. Karşı tarafın davranışıyla alakalı diyorsunuz ama siz karşı tarafın davranışıyla alakalı olarak karşı tarafın bütün ailesine tavır alıyorsunuz

Normalde ailecek görüşüyorduk küçüklüğümüzden beri ama işin içerisine siyaset girince işler değişti.Normalde aynı parti mensubuyduk ama bu seçimde partilerini değiştirdiler sonuç bu.
Canım dediğim gibi aileme zarar verenler neden bana vermesin bugün aileme yapılan yarın bana yapılır bu böyledir zaten bugün sen onla kontağını kesmezsen ilerleyen zamanda o kişi sana yapacak (tecrübe konuşuyor🤭)

Back
X