Sizce..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızı kabul edip oğlanı neden kabul etmiyor?

Peki kız çocuğu neden hırçınlaşmış?

İnşallah aklıma gelen başına gelmemiştir...

Zor bir durum ama bence çocuklarını tercih edip boşanmalı.

Aynen kızı neden hırçınlaşmış

Kocaya o kadar odaklanılmış ki gözden bir şeyleri kaçırıyor olabilir

Ben adamın yerinde olsam yapmam
Baksana bişey olunca kadın zaten gönderiyor evladını
bu tarz ınsanlara üremek en mantıklı en kolay sey
tavuk gıbı cogalırcasına yasıyorlar . bak hep boylelerının cok cocukları var .
belkı evlılıgı bıtmesın dıye kadın ozellıkle hamıle kalmak ıster kendı basından cocuklarını atan bırı herseyı yapar benım gozumde

Kim evladını yatılı okula göndersin diyebilir ki, arkadaşınız icin ?

Naifligi sadece kendine herhalde arkadaşınızın, birazcık anne hassasiyeti taşısa böyle bir şeyi aklindan geçirmez, evlatlarını istemeyen adamla evli kalmaya devam etmezdi.

Elalem canından bir parça olan evlatdan nasıl önemli olabilir?

Hırçın olan erkek,arkadaşım buraları olur diye biraz değiştirerek verdim..Ama yanlış anlamaya meal bi durum oluştu.. İkisi de erkek..

Hırçın olan erkek,arkadaşım buraları olur diye biraz değiştirerek verdim..Ama yanlış anlamaya meal bi durum oluştu.. İkisi de erkek..

Anladım. Yine de sorunların ne olduğunu dikkatle incelesin. Hala çocukları istememek devam ederse boşansın. Çocuk daha değerli...

Arkadasınız naif ve kırılgan degil, kocacı.

İstersenız kızın bana. Mevzu evlat olunca asla iyimser olamıyorum, olmakta istemiyorum
2.ye bosandı denmesin diye insan evladından nasıl vazgecer aklım almıyor. Yazıklar olsun

Kocacılıgı yuzunden degıl de egıtım ıcın kendi hur iradesiyle verseydi yatılı okula, okeydı

Ama böyle, batsın onun Koca delisi karaktersizligi.

Insallah tum bunlara ragmen adam arkadasını gozunun ustune kasın var diyerek bozar.

Kızlar işi beddua boyutuna vardırmayın gözlerimin önünde nasıl üzüldüğünü görebiliyorum.. Yatılı okul da en iyisini bulmaya çalışıyor çocuğun rızasını alarak olumsuz bi şey çocuğa yansıtmayarak...çocuk mutlu gözüküyor şu an hevesli yeni okula yani.Evet eleştirelim ben de eleştiriyorum çok kafama takıyorum çok üzülüyorum ama beddua da etmeyelim ya..

Kızlar işi beddua boyutuna vardırmayın gözlerimin önünde nasıl üzüldüğünü görebiliyorum.. Yatılı okul da en iyisini bulmaya çalışıyor çocuğun rızasını alarak olumsuz bi şey çocuğa yansıtmayarak...çocuk mutlu gözüküyor şu an hevesli yeni okula yani.Evet eleştirelim ben de eleştiriyorum çok kafama takıyorum çok üzülüyorum ama beddua da etmeyelim ya..
Adamın onu bosamasını temenni etmek beddua degıl temenni. Temennim bu yönde ne yapayım? Umarım adam kadını boşar.

Annem Bana seni yurt dısında gönderiyoruz dese asiri sevinirim. Beni istemediklerı ıcın gönderdiklerini dusunmen cunku
Cocuk istenmediği ıcın yollandıgını bilse, hayatının travmasını yaşar egrı oturalım dogru konusalim

Benim arkadaşımı da annesi koca için yurda attı. Kadının başka çocukları olduğu için arkadaşımı ziyaret bile etmedi. Arkadaşım yurtta okudu, atandı, memur oldu. Annesi boşandı, diğer çocuklar başından attı. Şimdi memur arkadaşımın peşinde dolanıyor baksın diye. Ama arkadaşım affetmedi annesini, yüzüne bakmıyor.

Çocuğu aptal yerine koymasınlar. 2-3 seneye kovulduğunu anladığında anneyi babayı affetmeyecek.

Benim arkadaşım velayeti kendinde olan kızının velayetini tekrar babaya verdi evlendi başka şehire gitti boşandı ve beş beter şu an

Olmuyor güzelim Allah razı gelmiyor !

Biz evlat diye gençliğimizi harcamışız ömrümüz gitmiş onların önünde biz bilmiyor muyduk boşanıp bir daha evlenip yuvaya yatılıya vs vermeyi

Ayrıca dediğiniz gibi “ naif ve kırılgan “ biri görmüyorum aksine “ kurnaz ve bencil” birini görüyorum

Ben asla bir erkek ve çocuklarım arasında kalmam böyle bir seçenek bile olamaz
Hadi kaldım yatılı okul aklımın ucundan geçmez

Çocuk hevesli diyorsunuz ne biliyor ki o çocuk o okulla ilgili

“ bir atletim vardı onu saklardım geceleri yatarken onu koklar uyurdum çünkü temizdi annem yıkamıştı mis gibi anne kokuyordu “

Bunu üst düzey rütbeli bir askeri personelin yatılı okul anılarında okumuş ve çok ağlamıştım

Düşün adam üst düzey rütbeli ama içinde ağlayan bir çocuk var

Daha ne denir bilmiyorum ki

Bu adam arkadasinizin evlenirjen iki cocugu oldugunu biliyordu degil mi? Cocuk simdi babada kalamiyorsa sokaga mi atilacak? O cocugun psikolojisi ne olacak? Yatili okula verince kendini istenmeyen cocuk olarak dusunmeyecek mi?
Beni herseyimle kabul etmeyen bir adamla yaptigim evlilik evlilik midir diye dusunurum once. Sonra da bosanirdim. Cocuklarimi alip kendime ayri bir duzen kurardim. Bosanmak ayip degil bu arada.

Bu adam arkadasinizin evlenirjen iki cocugu oldugunu biliyordu degil mi? Cocuk simdi babada kalamiyorsa sokaga mi atilacak? O cocugun psikolojisi ne olacak? Yatili okula verince kendini istenmeyen cocuk olarak dusunmeyecek mi?
Beni herseyimle kabul etmeyen bir adamla yaptigim evlilik evlilik midir diye dusunurum once. Sonra da bosanirdim. Cocuklarimi alip kendime ayri bir duzen kurardim. Bosanmak ayip degil bu arada.
İşte sorun burda adam 10 çocuğun olsa da kabulüm.. Yeter ki evlenelim demiş..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X